2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1180176 بازدید | 60516 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
حالا بذار بیاد بهت آپدیت می دمممکنه بخواد گولمون بزنه، بعد که اومد خرجش بالا باشه😝😂😂

بیادمیشه سلطان میشه تاج سر😍کاش زایمان درد نداشت آدم پول داشت هی بچه میاورد🥺 امروز به پسرم گفتم برو پوشک بیار رفت تو اتاق خواب پوشکشواورد رفت کنار دسشویی وایستاد 🥺🥺🥺🥺دلم غشیدددددد😍😍😍🥺🥺

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
نشسته رو صندلی تالار هنوز اهنگ درخواستی دارن مستن اینا

عیبی نداره کیف کن چیزی نیست رو میز بخوری؟ دلم شام عروسی خواست😋😋😋

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
من مامانم هروقت ازین اتفاق ها میفته تخم مرغ برمیداره اسم کسایی رو که اون شخص دیده بلند میگه و رو تخم ...

وای خدا،🤣🤣🤣 مادر زنعموم همسایمون میشه بعد دخترم با دختر عموم همسن هستن بیشتر میرن خونه اون پیرزن،،،،خیلیم زن خوبیه،،،،بعد چند وقت پیش گلدونم شکست پشت سرش قوری کتریم رو گاز ترکید،،،دیدم دخترم بدو رفت تخم مرغ اورده با خط چشمم روش خط میزنه،،،وای فیلمش و گرفتم یعنی ترکیدم،😍🤣اخرشم تخم مرغ شکست دیگه نمیدونم چلوندش یا تاثیر داشت،،،بعد می‌گفت ننه یادم داده گفت هر اتفاق بدی افتاد برو انجام بده می‌گفت مامان ننه همیشه میشکنه اسم ما رو هم میگه،🤐

😂😂😂😂شما عزیز نی نی سایتیعزیزدل منیوالا😌♥️♥️

ممنونم🥰 

شما هم عزیز دل منی 

به جز مستقل که وام صاف کن است 

همه بچه های تاپیک عزیز منند🤣🤣🤣🤣 

وام صاف کن یعنی آن کس که قسط های مرا تقبل می‌کند 

برای قافیه ازین کلمه استفاده شده است

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
وای خدا،🤣🤣🤣 مادر زنعموم همسایمون میشه بعد دخترم با دختر عموم همسن هستن بیشتر میرن خونه اون پیرزن، ...

وای وای وای 

من اولین بار که این پدیده رو دیدم اینطوری بودم🧐🧐🧐🧐😰😰😰😰 

بعد برگشتم گفتم خب اگه به اسم یه آدمی بیفته اون آدم از چشم آدم میفته که. (فکر کردم خودم کشف کردم)

گفتن خب هر دفعه به اسم یکی میفته دیگه 😰😰😰 

منم حرف ماری رو شنیدم که هیچ فشاری وارد نمیکنن 

نمیدونم 

خیلی سخته که 

آدم غیبت می‌کنه تهش یجور میشه، چه برسه به اینکه پشت سر یه دادگاه یه طرفه تشکیل بده و بگه فلانی چشمم کرد. 

جدی مثلا آدم بشکونه بعد بفهمه مثلا خواهرش چشمش کرده، دیگه چطوری با خواهرش هم صحبت بشه؟؟؟؟ من وقتی دیدم این کارو میکنم واقعا دلم شکست. حس بد و ناامنی بهم دست داد.

که وقتی نیستی، چیزی که واقعا معلوم نیست رو ممکنه بهت ببندن. 

غیبت سندیت داره.🤣 طرف یه کاری کرده یه حرفی زده میای اونو میگی. اما اینجا به طور ناخودآگاه اسامی رو میگی و بهشون بدگمان میشی. 

آقا یه قوریه دیگه🤣 بشکنه. دل آدم نشکنه. انشالله از آسیب به جان و سلامتیمون به دور باشیم، مال جاش پر میشه. 

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
وای وای وای من اولین بار که این پدیده رو دیدم اینطوری بودم🧐🧐🧐🧐😰😰😰😰 بعد برگشتم گفتم خب اگه به ...

جدیدا که از این کارا نمیکنن من اصلا تو اقوام و حتی شهرمونم ندیدم انجام بدن خیلی برام جدید بود البته وقتی شهریار بودم از دوستام شنیده بودم مادراشون انجام میدن اما مثلا مادر خودم اصلا واسش قفله کار دخترم و واسش تعریف کردم اولش اصلا متوجه نشد بعد گفت ببین چند بار روم اسم تو شکسته ،🤣 گفتم فکر نکنم چون با من فعلا مهربونه مسلما اگه رو اسم من میشکست دخترمم راه نمیداد ولی اینکه کی بشکنه خدا میدونه چون دخترم می‌گفت ننه هفته چندبار انجام میده،🤪

2810