2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1181666 بازدید | 60589 پست
نه برو بگیر دخترت تو عکس از پسر من بزرگتر هست ظاهرا برو الان ثبت نام کن که کم کم جلوی وام رو میبندن ...

دختر من 2سال و نیمشه 

شما گفتی تا دو سال فقد میشه گرفت که

خدایا شکررررت 😙
بچه ها یکی تاپیک زده از بهداشت برای بچه دار شدن بهش زنگ زدن که علت بچه دارنشدنتون چیه!

یا خدا

قبلا کا ن دوم میدادن الان 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

انگار میخوان خرجشو بدن

حالا خرجش هیچی ادم مگه اعصاب داره

بچه های امروزی تربیتشون با این جامعه خیلی سخته

بیکاریم یکی دیگه رو هم اضافه کنیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر من 2سال و نیمشه شما گفتی تا دو سال فقد میشه گرفت که

خب پس رد شده بازم حالا برو بانک بپرس برادرشوهرم برا پسرش رفت گفت چون دوسالش تموم شده بهش تعلق نمیگیره.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
2805
😂😂😂خوش به حالت نارگیل داری تو خونه؟ آناناس چی اونم داری؟😝امروز داشتم با خواهرهمسر حرف می زدم گفت ...

خوششششششش به حالم🤣

بالاخره زن عزیز مصرم دیگه🤣🤣🤣🤣 

چه باحال. ترد🤣 چه بچه قانع و خوبی. 

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
یا خداقبلا کا ن دوم میدادن الان 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫انگار میخوان خرجشو بدنحالا خرجش هیچی ادم مگه اعص ...

الان کانی نمیدن دیگه....والا پول کجا بود دلشون خوشه ااالان حساب میکنم دندون خودم وهمسرم کلی هزینه داره پسرمم میخوام فیشور کنم خب این مهم ترین بخش هست که نه میشه درش صرفه جویی کرد نه هیچی به سلامت مربوط میشه که کل حقوق یه ماهمون هم کفاف هزینشو نمیده الکی زرت و پرت میکنن یه ۱۰متر بخواییم به متراژ خونمون اضافه کنیم باید صدمدل وام برداریم....

ببین اون استیکر عصبانی برای شما نبودا😉😉😉منظورم اونی بود که منو شناسایی میکنه😁😁😁نارین بهم گفت ا ...

متوجه شدم 

نه اصلا برداشت بدی نکردم 

خواهش میکنم🥰🥰

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
ئه حیف شد... از دست رفت پس

اهووووم آتی من همون رو که شوهرم شناسنامه گرفت گفتم برو کافینت وام رو ثبت نام کن رفت کافینت گفت شماره ملی بچه ثبت نشده ونمیدونم با پدرمطابقت نداره بعد پرسید کی شناسنامه گرفتی شوهرم گفت چنددیقه پیش🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ۹ماه طول کشید تاثبت نام کنیم همش بسته بود🤦

الان کانی نمیدن دیگه....والا پول کجا بود دلشون خوشه ااالان حساب میکنم دندون خودم وهمسرم کلی هزینه دا ...

همون دیگه

بحث مادی 

تربیت بچه

اعصاب نداشته مادرا و پدرا

شما هنوز بچه اتون کوچیکه بزرگ که میشن خیلی خیلی سخت تر میشه

بچه ها تو مدرسه کلی چیزای بد یاد میگیرن

هرچقدر خودمون تو خونه مراعات میکنم یه بچه دیگه جبران میکنه 

2810