2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1180739 بازدید | 60531 پست
کاملا حرفت درسته که هر کسی باید با شرایطش تصمیم بگیره♥️ ولی اگر منو غربگرا ندونید، کیفیت زندگی و سلا ...

من تو ازمایش های قبل بارداری متوجه شدم تیروییدم  احتمالا کمکار بشه تو بارداری..دکتر گفت برای شخص عادی مشکل نداره اما باردار باید قرص بخوری خلاصه  خوردمو بعد از زایمان بشدت قرصا حالمو بد میکرد که نهایت یسال بعداز کشمکش طولانی از اشناهام گفتن که کمکاری تیروییدشون بعد از انجام درمانهای طب سنتی خوب شده و خواستن منم برم و رفتم و کلی ام هزینه کردم و حتی تیروییدمم نرمال شد

اما الان بعد سه سال احساس کردم کمکار شده و رفتم دیدم تی اس اچم۱۵ شده و گلوم به شدت موقع عصبانیت و ناراحتی ورم میکنه رفتم دکتر و قرص رو شروع کردم..الان نمیتونم بگم طب سنتی خوبه یا بده..

اما خب منم همیشه میگم اگر طب سنتی کامل بود طب نوین تشکیل نمیشد اگر درمان قطعی توی طب سنتی بود چرا طب نوین نباید اونو انجام بده و در نهایت اگرم کسی طب سنتی میره برید دنبال کسی که حاذق و الکی کسی با عکس زبان و عکس دماغ و اینا نمیتونه تشخیص بیماری بده...البته که از طب نوینم راضی نیستم چون رفتم دکتر بزور میگفت بیا لیزر برای فلان کار زیبایی یا کرم دارم بیا بخر.معلوم نبود دکتره داروخونست یا چی...به دکترام اصلا اعتماد نمیشه کرد با داروخونه ها قرارداد بستنو بقول شما دکان باز کردن...خدا خودش بهمون رحم کنه تو این زمانه کسی که وجدان کاری داشته باشه خیلی کمهه

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
بچه ها ده دوازده روز پیش هود اشپزخونه صدا داد و خاموش شد هفته پیش که همه خبردارین شوعرم یهو حالش بد ...

یه موقع پشت هم اینطوری میشه اسپند دود کن صدقه بده و  صلوات بفرست الهی که خوش باشه فکربد رو دور کن.من این روزا یه اتفاقی افتاد هی زمزمه میکنم هیچ نیرویی بالاتر از نیروی خدا نیست صبح یکم بهترشدم....

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
اینم خوبه😁

خب پس درس جدید این قسمت:وله غاز🔴🔴🔴🔴🔴🔴 عزیزان از لس موس به وله غاز رسیدیم🔴🔴🔴🔴🔴🔴 توجه  بنمویین:وَلِه غاز🔴🔴🔴🔴🔴 

پسرم به همسرم میگه بابایی تو که غریبه نیستی پدرمی بیا تو خونه با من مازندرانی حرف بزن🤣🤣🤣🤣🤣🤣

همکلاسی دانشگام

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣اس موس کُلا مثلا تو مازندران روستاها بعضیاشون آخرش کُلا (کُ+ل+ا)داره بعد مثلا میخوان بگن فلان جا میگن اَس موس کِلا😁😁😁تازه یه روستا داریم اسمش هست (عقب کلا )واضع مگم عقب همان ماتحت هست.

ولی من از طب سنتی درمان قطعی گرفتممن به هیچکدوم تعصب ندارمقبلا اینجا تعریف کردمچند سال پیش من از درد ...

ماساژ درماندگی یا اصلاح رژیم برای درمان معده فرق داره.. ولی بابام کنسر داشت عموم میگفت بریم طب سنتی خوب مسلما خوب نمیشد فقط زمان رو از دست می‌دادیم....ولی مثلا عسل و پون واسه رفع عفونت سرماخوردگی در کنار استراحت خوبه.. 😉

2810