2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1183525 بازدید | 60640 پست

ماری جان 

میشه یه ماه 

فقط یه ماه 

بشی یه هانوم نازنازی ترسو تنبل 

محتاج پیچک دور همسر؟

فردا بیشتر مینویسم برات 

امشب من سربسته از شوهرم یه چیزایی پرسیدم

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره واقعا😂😁قربونت😘واقعا؟ خب میومدی میگفتیالبته ۳.۷۵ سوتهمینم واسه فروش گرفتممن امسال به طلا خریدن ...

مبارکت باشه عزیزدلم 😘😘

فقط مستقل جان شما میگیری بعد میفروشی برا قسط؟؟ یا نگه میداری سود کنی بعد بفروشی؟؟اگه برا قسطه که مننمی فهمم سودش کجاس 

دوباره به قسط هات اضافه میشه که چون همونا رو هم قسطی گرفتی

@دکترتونم    

سلام خانم من دیگه تو اون تایپیک براتون ریپلای نزدم که شلوغ نشه گفتید خونه گرفتید به سلامتی و متراژش کمه.نمیدونم تجربه ی تخت  تاشو رو داشتید یا نه ولی اگر تو وضعیتی باشه که بخواد باز بسته بشه فشار میاد و زود زوارش در میره حالا منم یه ایده دارم براتون بفرستم بنظر من برای خونه ی یه خواب این حرکت رو زدن خیلی خوبه حتی اگر کل فضای اتاقم اشغال کنه بازم خیلی بهتر از تخت تاشویه و من خودم همیشه راحتی و خودم و خونوادم مدنظرمه،حالا این طرح رو با توجه به فضایی که خودتون دارید میتونید تغییر بدید.

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
مبارکت باشه عزیزدلم 😘😘فقط مستقل جان شما میگیری بعد میفروشی برا قسط؟؟ یا نگه میداری سود کنی بعد بفر ...

مرسی نارین جان

ببین من به چشم وام بهش نگاه میکنم

حالا چون نقدی نیست، مجبورم خرید کنم که راحت ترین چیز، طلاست 

مثلا پارسال که از دی جی پی ۵۰ تومن گرفتم، سکه خریدم به قیمت بالاتر ( زیاد نبود) از بازار ولی نگه داشتم… سکه ۲۹ خریدم، ۴۳ فروختم… پس اینجا سود کردم، دو تا سکه خریده بودم

همسرمم ۵۰ گرفت ولی یه امامی و یه ربع خریدیم

باز از اسنپ پی ۵۰ گرفتم ۱۲-۱۳ گرم طلا فکر کنم گرمی ۳۶۰۰ بود خریدم ولی خب گرمی ۴ تومن فروختم که هنوز ۵ گرم پارسیان رو دارم 

اینم خیلی وقت بود ۱۶ تومن بهم اعتبار داده بود، طلا گرمی ۳۶۰۰-۷۰۰ بود اشتباه کردم نخریدم

الان که یه کوچولو اومده پایین گفتم بخرم و باز نگهش میدارم

پول لازم که شدیم میفروشمش 

بعد اینکه الان دنبال سودش نیستم، ضرر هم میکنم احتمالا( بستگی به قیمت طلا موقع فروش داره) ولی خب خوبیش به اینه که مثلا چکی که داریم رو با فروشش میتونیم پر کنیم و خب مجبور به قرض نمیشیم

حالا تا شروع قسطشم خدا بزرگه🙏

ما چاره ای نداریم فعلا با این مدل کارا اقساطمونو پیش ببریم تا پایان سال که یه کم سبک بشیم

پارسیانارو با ۱۰ درصد خریدم 

طلا بشه ۴۷۰۰-۸۰۰ من به قیمتی که خریدم میرسم و ضرر نمیکنم

بعد اینکه من دنبالش نبودم، خودش بهم چشمک زد

وام ۱۶ تومنی دی جی رو میگما 😂

گفتم خرجش کنم دیگه🤪

شام برنجیه✋✋✋‌اما ناهار نخوردم الان یهو ضعف کردم هیچی نیست بخورم😁😁😁😁😁 خنده که حلالت😁 خودم نیشم ...

واااای من اگه فقط یه قلم از انواع مواد غذایی ها هم تو خونه نباشه فکرمیکنم هیییچی نداریم 

اصلا نمیتونم غذا بپزم

مثلا به همسر میگم خونه هیییچی نداریم میگه خوب لیست کن بده بگیرم 

بعد براش پیام میدم 

گوجه

عدس🤣🤣🤣

مرسی نارین جانببین من به چشم وام بهش نگاه میکنمحالا چون نقدی نیست، مجبورم خرید کنم که راحت ترین چیز، ...

پس بازم یکمی صبر میکنی سریع نمیفروشی 

برای پر کردن جای چک خوبه بله 

انشالله که سود کنی 

من سوال میپرسم چون میخام ببینم به درد من میخوره یا نه

ولی خب بازم وقتی حقوق ثابته اضافه کردن قسط جدید سخت تر میکنه کارو (برای ما اینطوره)

من چون به موضوعات داعش و اینا علاقه دارم علیرغم اینکه فیلم نمیبینم، دیدم شبی که ماه کامل شد یه دختری ...

فیلم سقوط رو من تا دو فکرکنم تا سه قسمتش رو تونستم تحمل کنم از بس حالم بد میشد 

تازه هم زایمان کرده بودم خیلی حساس شده بودم 

بعدش هم کلی با خواهرزادم دعوا کردم که چرا این فیلم رو دادی من ببینم

واقعااااا حالم خراب میشه حتی یادش بیفتم 

وایساتو‌ مگه عقب ننداخته بودی؟ من تقویممو دیدم و بهت گفتممال مهر بود دیگهالان چجوری شد؟🤪

نه علایمش رو داشتم ولی نشدم 

ازت پرسیده بودم که ببینم من چندم بودم 

اره مهرماه بود دو روز زودتر از تو شدم 

الان هم همون شد

2810