2777
2789
عنوان

وسواس

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 61 پست
ببین بهترین کار اینه که به شک‌ کردنات دامن نزنی یعنی همون روش دستکش ادامه بده ولی اگر سک کردی بیخیال ...

آره راهش اینه که به شک اعتنا نکنم ولی یه جور عادت شده برام بعد از اینهمه سال. خدا من و همه بیمارا رو شفا بده

وسواس واقعا خیلی سخت و بده

آره راهش اینه که به شک اعتنا نکنم ولی یه جور عادت شده برام بعد از اینهمه سال. خدا من و همه بیمارا رو ...

باهاش مقابله کن. انشالله زودتر بتونی خودت قبل از داروها به خودت کمک کنی

پزشک کوچولو🩺📚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عقل سلیم چی میگه توی آب زنده میمونه مگه موز گذاشتی تو آب؟

توی خشکی هم ۷ یا ۸ روز زنده میمونه

موز یه چیزی بین محیط خشکی و محیط آبی میشه دیگه یا آب حساب میشه نمیدونم

خلاصه زندگی من به گذروندن همین ۸ روزها و ۱۵ روزها برای چیزایی که بهشون شک دارم تمیز یا کثیف هستن میگذره تا اطمینان پیدا کنم میتونم بهشون دست بزنم یا خیالم راحت باشه. زندگیم واقعا نکبت‌باره

توی خشکی هم ۷ یا ۸ روز زنده میمونهموز یه چیزی بین محیط خشکی و محیط آبی میشه دیگه یا آب حساب میشه نمی ...

باید مقالات معتبر بخونی 

اشتباه میکنی به چنین زمانی نیاز نیست 

ضمن اینکه چنین چیز خطرناکی بدون رد و نشونه نیست قشنگ باید به چشم بیاد و بوی نامطبوع بده به طور شهودی 

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 
توکل به خداناامیدماما ناامیدی هم گناهه

وااااا چقد روحیت حساسه. خودتو قوی کن و آماده شو برای مقابله. سرت شلوغ باشه چی باز هم باید بری دستتو بشوری؟ مثلا بری کلاس یا بیرون از خونه جایی که دیر بیای خونه و نتونی بیرون بری دست بشوری یا انقد ذهنت درگیر کار و هنر و ... باشه که نری دست بشوری 

پزشک کوچولو🩺📚

باید مقالات معتبر بخونی اشتباه میکنی به چنین زمانی نیاز نیست ضمن اینکه چنین چیز خطرناکی بدون رد و نش ...

توی مدرسه میگفتن

اونقدر گفتن و گفتن تا فوبیا درست کردن

زیاد ترسوندن اصلا کار درستی نیست. الان به خواهرم که بچه داره میگم هیچوقت بچه‌هاتو زیاد و بد از هیچی نترسونشون که تبدیل به فوبیا بشه براشون

وااااا چقد روحیت حساسه. خودتو قوی کن و آماده شو برای مقابله. سرت شلوغ باشه چی باز هم باید بری دستتو ...

الکل دنبالم میبرم الکل میزنم یا اگه نداشته باشم برام عذاب میشه تا برگردم خونه دیگه دست به اون لباسایی هم که پوشیده بودم نمیزنم

توی مدرسه میگفتناونقدر گفتن و گفتن تا فوبیا درست کردنزیاد ترسوندن اصلا کار درستی نیست. الان به خواهر ...

از کسی که بهش اطمینان داری کمک بگیر بیاد و تا ی مدت طبق گفته اون عمل کن مثل ی دوربین چکت کنه تا ب شک هم نیفتی

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 
الکل دنبالم میبرم الکل میزنم یا اگه نداشته باشم برام عذاب میشه تا برگردم خونه دیگه دست به اون لباسای ...

الکل نبر و خودتو به زور بیرون نگه دار تا نری خونه خلاصه مقاومت کن دیگه

پزشک کوچولو🩺📚

نمیتونی بی اهمیت باشی؟ دست خودته ها 

ببین عزیزم منم وسواس داشتم، سر تمیزی و اینا نبود

یه وقتایی بهش که اهمیت نمیدادم دیگه یادم میرفت 

ذکر زیاد بگو، واقعا موثره، از خدا کمک بخواه