2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1383755 بازدید | 76192 پست
محیا جون اگر میگه چرا بیرون پوشک پای پسرت میکنی ؟دیگه آمادگی پیدا کرده .بچه ها بین ۲ تا ۴ سالگی خودش ...

تو چند وقتگی از پوشک گرفتیشون؟؟

گفتم ی ماه دیگه ک قشنگ عادت کنه کامل بگیرم چون میترسم برم خونه کسی یا ی جایی خودش رو خیس کنه 

آره کامل کامل میگه ی جفت کراکس خوشگلم براش خریدم هی میگه دفش دفش ب هدای اون میره 😄😄😄

پوشک انقد گرون شده ک حد نداره 

سالیانیست ک من سنگ صبور خودمم ؛)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی خوبه.... که اینقدر زود پوشک پاش نمیکنی بیرون دستشویی نیست که هی بخوای ببریش....مگر اینکه حلال ...

😄😄😄😄😄 نازی بچه داداشم ۲ سالو ۷ ماهشه  خودش شلوارش رو میکشه پایین آب پاشی میکنه همه جارو 😄😄😄😄 اونم دوسالگی کامل از پوشک گرفتش 

من بیرون رفتنی پوشک پاش میکنم 

ولی میگم اونم کم کم بردارم 

تو کی از پوشک گرفتیش؟

تو چند وقتگی از پوشک گرفتیشون؟؟گفتم ی ماه دیگه ک قشنگ عادت کنه کامل بگیرم چون میترسم برم خونه کسی یا ...

عزیزم من خیلی زود نگرفتم چون دخترم رو چند بار امتحان کردم دیدم آمادگی نداره دیگه نه اون رو اذیت کردم و نه خودم رو .

دخترم تقریبا ۳ سال و یک ماهه بود .

ولی پسر بزرگم خودش گفت دیگه پوشک نمیخواد و تقریبا ۲ سال و ۹ ماهه بود از پوشک گرفتم .

پسر کوچیکم هم از ۳ سالگی تقریبا آماده بود ولی اون موقع زمستون بود و من هم خودم مدرسه میرفتم دیگه گفتم بگذارم تعطیل بشم بعدش از پوشک بگیرمش که دیگه اوایل تیر ماه رفتیم مشهد اونجا کلا پوشکش خشک بود و فقط میرفت دستشویی ( البته به هوای پله برقی های دستشویی حرم  ) برگشتیم کلا دیگه باباش بهش گفت شما دیگه بلدی بری دستشویی من برات پوشک نمیخرم و کلا دیگه توی خونه هم پوشک نداشتیم و از پوشک گرفتمش . 

ولی شما میگی پسرت میگه دستشویی اش رو پس آماده هست به احتمال زیاد . 

عزیزم من خیلی زود نگرفتم چون دخترم رو چند بار امتحان کردم دیدم آمادگی نداره دیگه نه اون رو اذیت کردم ...

آره برا من رو کامل میگه 

امروز فکنم ۱۰دفعه گفته بردمش حتی شماره دوم میگه هر صبح 

سلام. مامان جان چجوری بفهمیم آمادگی داره؟

سلام عزیزم ، همینطوری که الان محیا جون میگه پسرش میگه دستشویی دارم و معمولا وقتی آمادگی پیدا میکنن شب تا صبح پوشکشون خشک هست .

و دیگه کلا بچه های من که اینطوری بودن با وجود اینکه پوشک داشتن وقتی آمادگی پیدا کردن موقعی که دستشویی داشتن داخل پوشک دستشویی انجام نمیدادن و باز میکردن میرفتن دستشویی . 

سلام. مامان جان چجوری بفهمیم آمادگی داره؟

مثلا همین پسر کوچیکه من مشهد رفته بودیم پوشک داشت ولی داخل هتل توی رستوران داد میزد من دستشویی دارم و اصلا داخل پوشک دستشویی نمیکرد و باید میبردیمش دستشویی ‌

😄😄😄😄😄 نازی بچه داداشم ۲ سالو ۷ ماهشه خودش شلوارش رو میکشه پایین آب پاشی میکنه همه جارو 😄😄😄� ...

۲و نیم. 

من یه کم چه عرض کنم زیاد حساس هستم رو نجسی و اینها زمان برد. 

ولی مهم که گرفته بشه زمانش اصلا مهم نیست.

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
سلام عزیزم ، همینطوری که الان محیا جون میگه پسرش میگه دستشویی دارم و معمولا وقتی آمادگی پیدا میکنن ش ...

سلام خوبین

پسرمن سه سال ونیم شده و از پوشک گرفتنش برام معضل بزرگی شده.بدون پوشک میذارمش حتی چندساعت هم باشه،نه تودستشویی جیش میکنه نه تو خونه.یکبار توشلوارش جیشش رو زد(من هریک ربع می بردمش دستشویی).به شدت ترسید.خیلی میلرزید وفقط میگفت خیس شدم پوشک کن.حالا دیگه اصلا نمیذاره بدون پوشک بذارمش.اگرم باشه جیش نمیکنه......یک دکترگفت باید بازم بهش زمان بدی،یک دکترگفت توحیاط بدون پوشک بذارش وبه گریه اش اهمیت نده تاترسش بره....نمیدونم کدوم درسته وچیکارکنم......دخترم هم خیلی بزرگه ویادم نیست چطوراز پوشک گرفتمش

خدایا بی نهایت شکرت
عزیزم من خیلی زود نگرفتم چون دخترم رو چند بار امتحان کردم دیدم آمادگی نداره دیگه نه اون رو اذیت کردم ...

اخ از این خاطرات گرفتن پوشک و شیر 

پسر من 18ماهه بود خونه اصلا پوشک نمیکردم اما میرفتم خونه مادر شوهرم جهت اختیاط حتما میبستم 

بعد پدر شوهرم برداشت گفت این بچه بزرگ شده زشته هنوزم بقچه ببندی به پشتش یکم زحمت بنداز خودتو و از پوشک بگیرش

خب حرفا عین تیر میشینه به جگر ادم

منم گفتم پسرم کامل یاد گرفته و منزل شما به جهت ترس از نجس شدن حتی با یه قطره که نتونه سریع برسونه خودشو به سرویس ......پوشک میکنم 

پسرم هم همش گریه میکرد دست مینداخت و پوشک و لباس زیرش رو میکشید بدش میومد 

دیگه با این حرف خودشون مجوز دادن که اونجا هم پوشک نکنم 

از نظر بیرون و خیابونم خب کل رفتن اومدن ما نیم ساعته 

قبلش یه سرویس میبردم ابم زیاد نمیدادم راحت همون تا 20ماهگی گذاشت کنار 

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟