2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1383670 بازدید | 76189 پست
محیا جون زیادم بدنیست اینجوری خودتودرگیرنکنامایکاری کن اونو هم وابسته خودت کنی😁اینجوری خیلی شرایط ب ...

چ خوبه واقعا اینطوری مرد وابسته زن باشه ❤️❤️❤️

منم همسرم میگه محیا میرم سر کار خیلی دلم تنگ میشه دوس دارم زود بیام پیشتون 

ولی کلا اگرین جون مرد وابستگی زیاد نداره 

من در این راستا خیلی کارا کردم 

حالا شما ب عنوان بزرگ تر دوتا چیز بهم بگو بیشتر وابسته اش کنم 🤣🤣🤣🤣🤣

و ی چیزی شوهرم آدمی نیست زیاد احساساتش رو بروز بده یکم غده 

سالیانیست ک من سنگ صبور خودمم ؛)

خانما کسی دونست جواب بدهتا حالا دنبال دکتر می‌گشتم...دخترم قشنگ کامل چشماش میبینه...فقط دیدم گاهی ی ...

من اطلاعات ندارم عزیزم، نگران نباش ولی حتما پیگیری کن فک نکنم چیز مهمی باشه. اونجوری خیالت راحت تره. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم دلم ممنونم که نوشتی، خدا عموی شما رو هم‌رحمت کنه.عجب... پس شما هم شرایطی مشابه من داشتی، متاسف ...

سلام عزیزم با این پست اشکم در اومد  

من ی دایی دارم از بچگی کنار مون بود پشتم بود

بعد از ازدواج 

همسرم از این همه صمیمیت حسادتش میشد

دایی م شد رفیق همسرم و هوامون رو داشت

همسرم بیشتر ازمن باهاش ارتباط گرفت و با هم می رفتن خرید

رابطه ی خیلی خوبی داشتیم

سر یه قضیه ی و چند تا حرف الن خیلی دور شدیم دور تر ز یه غریبه

بی تفاوت شدم نسبت بهش

الن دلم براش تنگ نمیشه

ولی یاد روزای شیرین گذشته اذیتم می کنه

ولی دایی م هر جا میشینه از دست پختم و آشپزیم تعریف می کنه 

هی می خوام دعوتش کنم

ولی دلم پیش نمیاد  

و هر کی از خانواده رو می بینه احوالم می پرسه

این دیگه سیرابش نکرده غرقش کرده🤣🤣🤣🤣🤣شبهاواقعا خسته ان بیچاره هاصبح هایه پلن بریزبراش ببین چطوری ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 آره بخدا  غرق شده ولی دختره بدن س ک س ی داره و زیبا کار خودشم خوب بلده 

😁😁😁😁😁 اون پایه پایه اس صبحا  مخصوصا وقتی ازشیفه  میاد ولی فرزند دست و بالمون رو بسته 

سلام عزیزممن یه آدم بی تجربه ام حرفی برای گفتن ندارم و تاپیک هایی بنظرم مفید هستند رو دنبال میکنممث ...

عزیزم ابدا مشکلی با لایک کردنهات ندارم، هر چقدر دوست داری لایک کن، اصلا هر جا پست منو دیدی لایک کن🥰🥰 اصلا من یک عدد دوستدار لایک هستم😁😁 

دلیل لایک کردنتو متوجه شده بود، فقط کنجکاو شدم بدونم این فردِ در سایه کیه😉😉 

ولیییی به نظر من هیچ فردی بی تجربه نیست. ما به اندازه عمری که از خدا گرفتیم و بالا و پایینهای زندگیمون تجربه هم کسب کردیم.

سلام عزیزممن یه آدم بی تجربه ام حرفی برای گفتن ندارم و تاپیک هایی بنظرم مفید هستند رو دنبال میکنممث ...

عزیزم بالاخره نمایان شدی ،واقعی هستی تو دختر ،این تاپیکایی که گفتی همه رو هستم ،کلا همه جا هستم البته قبلا بیشتربودم.

یکم از خودت بگو شیطون ، مثلا چه تجربیاتی از من یادگرفتی  

جمله آخرت ضدحال خوردیم که، لایک بخاطر یادت بمونه صفحه رو ،چقدر ذوق میکردم با لایکات ،فک میکردم در حد سقراط وانیشتین مهمه حرفام  

پس همچنین دختر ساده نیستی زرنگ خانم  

داشتم نظرات تونو راجع به وابستگی و اینا میخوندممن حرفام فکر کنم تکراریه البته… اخیرا با جیران هم یه ...

یاخدا، خط به خطش خودم رو توصیف کردی دقیق منم همینجورم، حتی نسبت به بچه هام، اگه خلوت و تنهایی خودمو نداشته باشم ،خودمو گم میکنم ، سیستم وبرنامه ام بهم میریزه، بعضی وقتا شوهرم میگه آره برسه روزی ۲۴ ساعت سرکارم وبیرون ،گریه کنی فقط منو ببینی، گفتم بیخی بابا، شما پاتو بذاری بیرون بلیط رزرو میکنم شمال ومشهدو خونه دوست وفامیل ، تازه وقتم کم میارم یجوری طولش بده برسم به همه گشت وگذارام  

عزیزکم ،میدونم سحرخیزی یه لحظه فک کردم ۶ صبحه. ۸ و ۹ هم خوبه اصلا زمان مهم نباشه برات مهم حسه

شیوا چیو منو روشن کن من هنگ کردم 😁😁😁😁

من فک کردم اون مارورو میگی ؟؟؟

یا پیامهای منو ساعت ۶ بوده ؟؟؟

کدوم 🤣🤣🤣🤣

من اصن نمیتونم زیاد بخوابم 

خسته خسته باشم ی چرت بزنم سرحال میشم 

سلام عزیزم با این پست اشکم در اومد من ی دایی دارم از بچگی کنار مون بود پشتم بودبعد از ازدواج همسرم ...

ببخشید قصد  ناراحت کردنتو نداشتم، حلال کنید.

نمیدونم چی بگم عزیزم، اگه فکر میکنی  اون قضیه از نظر ذهنی برای خودت و داییت حل شده، کم کم باهاش ارتباط بگیر ببین میتونی برگردی به همون روزها یا نه، اگه شد که عالیه اگه نشد حداقلش اینه که وظیفتو انجام دادی و پیش خودت ناراحت نیستی که چرا اینکارو انجام ندادی