2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1407068 بازدید | 78272 پست
مهسان جون فک کنم افسردگی رو گرفتم چون بغض و گریه رو دارم هنش دست خودم نیست

اخی 

یکم خب طبیعی هست  یهو یه نوزاد دادن دستتون که باید مراقبش باشین 

کمک دست ندارین؟رسم ما تا چهل روز یه نفر پیش مادر میمونه مثل خواهر کوچکتر 

ببین کی میتونه بیاد بیار پیش خودت

میگی میخندی سرت گرم میشه کارات کمتر میشه 

منم گرفتم دقیق شش ماه طول کشید این گریه و بغض لعنتی 

الهی که زودی سرحال و قوی میشی مادر نو 

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

دوستای گلم ازتون کمک و راهنمایی میخوام دوستان قدیمی منو میشناسن شرایطمو میدونن ....ازهمسرم جداشدم و ...

چادر رو برا بیرون و رفت امدتون الزامی کردن؟داهل محیط کار که نمیشه 

دوست من داخل اشپزخانه بیمارستان کار میکرد شام نهار صبونه اش رایگان میشد اما یکم کار سخت بود چون برداشتن گذاشتن اونهمه ظرف یبار مصرف بعد تمیری ظروف اشپزخونه و خود محیط اشپزخونه وظیفه اینا بود 

کمرش مشکل پیدا کرد نرفت اما دوست دیگه اش رفت و موند و تقاضای نیروی کمکی اقا دادن براشون جهت تمیز کردن قابلمه هاو برداشتن دیگ و...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه خودم خیلی باهاش گپ زدم اما اعلاناتم زیاده هر چی رفتم عقب نیافتم جا افتادی؟؟؟ مبارکا باشه😍 مستقل ...

اهان

قربونت برم😘

یه کم مونده تا جا افتادنم😁

بیشتر با آشپزخونه احساس غریبی میکنم😂

اره واقعا حس خوبیه😍🥹

الهی آمییییین🙏

آره منم دارم سنتی پیش میرم حس میکنم کم تر شده ولی تا کلا بره طول میکشه ممنون از همتون دلمو گرم کردین

عزیزم نگران زردی نباش ، همون رعایت کن و شیر زیاد به دخترت بده تا ۴۰ روزگی رفع میشه حتما . 

دوستای گلم ازتون کمک و راهنمایی میخوام دوستان قدیمی منو میشناسن شرایطمو میدونن ....ازهمسرم جداشدم و ...

چقدر ناراحت شدم. شرایط کار که خوبه اگه با چادر مشکلی ندارید. شما که خوب مدیریت میکردی رابطرو. یادمه شوهرتون پس انداز مخفیتونو فهمیدن. رفتید کلاس رانندگی. خدا خودش هر لحظه کنارت باشه عزیزم. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

سلام دوست عزیز ، ان شا الله از این به بعد زندگی خوبی داشته باشید .

یعنی داخل خود بیمارستان هم چادر اجباری هست ؟ 

نمیدونم برای چند ساعت کار ولی اگر ساعت کاری به اندازه باشه خوبه .

اهانقربونت برم😘یه کم مونده تا جا افتادنم😁بیشتر با آشپزخونه احساس غریبی میکنم😂 اره واقعا حس خوبیه� ...

خداروشکر مستقل جان. به قول جیران این لحظه هزاران بار تقدیم مستاجرها😆😆😆انشالله صدای خنده و شادی تو خونت باشه همیشه. 🤲🏻🤲🏻

کاملا نظر شما درسته مام تمام فکر و ذکرمون فقط موفقیتش هست و بس حالا در هر رشته ایی امروز با مدیرش صح ...

ان شاا... هرجا هست موفق باشه.حالا که رفته رشته نظری،حتما برای یادگیری مهارت جایی بفرستینش.کاری که علاقمندباشه تا سختی کار اذیتش نکنه

خدایا بی نهایت شکرت
ان شاا... هرجا هست موفق باشه.حالا که رفته رشته نظری،حتما برای یادگیری مهارت جایی بفرستینش.کاری که عل ...

لعنت به امکانات شهرای کوچیک 

نه دکتر خوبی داره نه مکان تفریحی نه امکان شغلی ...

هیچی به هیچی 

محیط کارای بیرونم واقعا ترسناک شدن انقدر از رفتارای ناشایست صاحبکار با شاگردا شنیدیم حتی در حد دست درازی ...که ترس به جونم میشینه 

اما بازم تابستوناشو میره تعمیرات موبایل 

به عنوان وردست رایگان کار میکنه به فروشنده کمک میکنه تا اجازه بدن مهندس تعمیرکارش بزاره یه ساعت بشینه کنارش نگا کنه یه چیزایی یاد بگیره 

خدا برای جوونای  همه بسازه الهی 

سرافراز باشن 

لعنت به امکانات شهرای کوچیک نه دکتر خوبی داره نه مکان تفریحی نه امکان شغلی ...هیچی به هیچی محیط کارا ...

توکل کن به خدا،خدابالا سرشونه

اگه کسی آشنا پیداکردی بفرست پیشش سرکار.یکم از دوست وفامیل پرس وجو کن شاید از آشناهاتون کسی شاگردبخواد.تعمیرات موبایل هم تخصص خوبیه.

خدایا بی نهایت شکرت