2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1409527 بازدید | 78438 پست
من قرص اهن میخورم دچار یبوست شدید و نفخ میشم نمیدونم چه مرضیه دور از جونت از داروخونه بپرس قرصی که ع ...

ایرانیا اینجوری ان 

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

تقویت کننده سریتا گرفتم واقعا خوب بودچون لیزر مبرم میسوزونه فعلا دیگه نزدم...صد در صد مریمسمیرا .... ...

اره تعریف مریم زیاده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیز بی طاقتی نکن پیش پسرت بگو خدایا شکرت فقط پاش شکسته دوسال پیش برا پسر منم اتفاق افتاد اول گفتن ش ...

خدای من تاندون شده تاندوم خوبه نشده  وای وای 🤣

درسته عزیزم من مشکلی با بوش ندارم یجوری تحمل میکنم فقط می‌خوام بیشترین تاثیر رو داشته باشه از قرص فف ...

خوبه مکمل هست دیگه. دکتر زنان بهم گفت توقع قرص آهن نداشته باش مکمل هست منم میخوره.. به امید خدا 😂😂😂

حس نکن مطمعن باش 😄

لعنتی تو حاملگی یه لیوان شربت و یه میوه میزاشتم کنارم تا قرص آهن و مولتی رو بخورم. مولتی رو از وسط نصف میکردم تا از گلوم بره پایین. 🤢🤢🤢

چرا انقدر گنده میسازن مولتی رو لعنتیا.😵😵😵

عزیز بی طاقتی نکن پیش پسرت بگو خدایا شکرت فقط پاش شکسته دوسال پیش برا پسر منم اتفاق افتاد اول گفتن ش ...

اره دیشب چون تازه اتفاق افتاده بود خیلی حالم خراب بود کلی گریه کردم 

اما الان بهترم

خدا از مادر هم  مهربونتره ...خودش حافظ همه بچها باشه 

ممنون بات دلگرمی دادنت عزیزم❤️

اره دیشب چون تازه اتفاق افتاده بود خیلی حالم خراب بود کلی گریه کردم 

اما الان بهترم

خدا از مادر هم  مهربونتره ...خودش حافظ همه بچها باشه 

ممنون بابت دلگرمی دادنت عزیزم❤️

سلام.خانمای باسیاست وحاضر جواب میشه لطفا راهنماییم کنید.ما چندماه پیش رفتیم خونه مادر شوهرم که فقط پ ...

عزیزم من خودمو گذاشتم جات دیدم اصلا کار خودم درست نبوده 

وقتی کسی ازمن نخاسته برم به پدر شوهرم سر بزنم و حتی شب رو هم بمونم مگه بچه کوچیک بوده که دلسوزی لازم بوده پس اولا خودم رو سرزنش میکنم 

دوما همونحا که زنگ زدن به شما و گفتن وسایلارو بهم زدی واضح میپرسیدی چی کم شده و چی گم شده میرفتی جبران میکردی بعدش رفت امدت رو کمتر کن اما قطع نکن 

بچه ی ما نیاز داره به محبت پدربزرگ مادربزرگش 

حالام برید اما خب سرسنگین یه دو ساعتی بشینین و بدون اینکه پاشین کاری کمکی کنین یا شام و نهار بمونید برگردید زیاد سخت نگیرین

سلام.خانمای باسیاست وحاضر جواب میشه لطفا راهنماییم کنید.ما چندماه پیش رفتیم خونه مادر شوهرم که فقط پ ...

خیلی عجیبه که ادما چطور میتونن اینقد منفور باشن

چطور میتونن دل  جگر گوشه هاشون رو بشکونن

من اگه جاتون بودم میگفتم اگه خیلی دلتنگید خودتون بیاید ببینیدش

اره دیشب چون تازه اتفاق افتاده بود خیلی حالم خراب بود کلی گریه کردم اما الان بهترمخدا از مادر هم مه ...

الهی زودی حالش خوب میشه 

صبح زود پیامتونو دیدم بغض کردم نشد جواب بدم 

دقیقا رفتم به سالن بیمارستان و جلو اتاق عملش که ازاول محکم واستاده بودم و یه قطره اشک هم نریختم عملش پنج ساعت طول کشید 

اماا وقتی اوردنش بخش و برگشتم خونه انقدر بهم ریخته بودم باورت نمیشه همسایه نشناخت منو 

نمیدونم اون بغض لعنتی چکار کرده بود بامن که قیافم عوض شده بود😀اون روزا گذشت 

پسرم خوب شد خداروشکر اما چندتا تار موی من همون روز سفید شد 

بخاطر همین میگم غصه نخورین بی تابی نکنین خدا خودش بخشیده خودشم حفظ میکنه

من قرص اهن میخورم دچار یبوست شدید و نفخ میشم نمیدونم چه مرضیه دور از جونت از داروخونه بپرس قرصی که ع ...

واقعا؟؟ من خداروشکر اینطوری نمیشم فقط  خیلی وقته ایرانی نخوردم خیلی ها میگن ایرانی خیلی بهتر از خارجی هستش از لحاظ جذب آهن 

قیمتشون هم پایین تره میخواستم ببینم اگه ایرانی بهتره اون رو بخرم 

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏
الهی زودی حالش خوب میشه صبح زود پیامتونو دیدم بغض کردم نشد جواب بدم دقیقا رفتم به سالن بیمارستان و ج ...

خدارو شکر که بچتون سلامتیش رو بدست اورده

ولی خیلی مادر قوی بودی که گریه نکردی 

دیشب پسرم بغلم کرده بود و اشکام پاک میکرد بر عکس خودش منو دلداری میداد که چیزی نشده

پدرشم خیلی حالش  بود چشماش پر اشک میشد پاک میکرد نمیذاشت من ببینم

اخه قبلا هم یه تصادفی کردیم و ماشین سمت پسرم کامل چپ شد و خدا دوباره بهمون بخشیدش

تمام پوست دستش تا استخون کند و نزدیک یکسال درگیر درمانش بودیم

دیگه طاقت اتفاق جدید براش رو نداشتم

بلا از خودتون و خانوادتون دور باشه❤️

م الآن دیدم پیامتومنم ففول میخورمالبته یک ماه نخریدم فراموش میکنم...راضی بودممزه آهن آلات نمیده 😄

😄😄آهن آلات 

مرسی عزیزم

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏