2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1407144 بازدید | 78272 پست
سلام دوستان عزیزشما چه قرص آهنی می‌خورید ایرانی یا خارجی اگه قرصی که می‌خورید و خوب بوده اسمشو بگید ...

یعنی قرص آهن نمیخورید؟😄

راهنمایی می‌خوام دوستان میگن قرص آهن ایرانی بهتر از خارجی خواستم تجربه شما دوستان رو هم بدونم

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی قرص آهن نمیخورید؟😄راهنمایی می‌خوام دوستان میگن قرص آهن ایرانی بهتر از خارجی خواستم تجربه شما د ...

سلام ونوس جان من ففول میخورم چون حس میکنم قرص‌ آهن  بو میده. 🥴🥴

سلام ونوس جان من ففول میخورم چون حس میکنم قرص‌ آهن بو میده. 🥴🥴

درسته عزیزم من مشکلی با بوش ندارم یجوری تحمل میکنم فقط می‌خوام بیشترین تاثیر رو داشته باشه

از قرص ففول راضی هستید ؟از لحاظ تامین آهن خوبه؟

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏
درسته عزیزم من مشکلی با بوش ندارم یجوری تحمل میکنم فقط می‌خوام بیشترین تاثیر رو داشته باشه از قرص فف ...

من قرص اهن میخورم دچار یبوست شدید و نفخ میشم نمیدونم چه مرضیه دور از جونت از داروخونه بپرس قرصی که عوارضش کمه بهت بده

یعنی قرص آهن نمیخورید؟😄راهنمایی می‌خوام دوستان میگن قرص آهن ایرانی بهتر از خارجی خواستم تجربه شما د ...

م الآن دیدم پیامتو

منم ففول میخورم

البته یک ماه نخریدم فراموش میکنم...

راضی بودم

مزه آهن آلات نمیده 😄 

شرایط فوق العاده گندی دارم

ابروهام میسوزه خشک شده

نمیتونم حمام برم حمام لازمم

خب چرا آب ب تنت نمیزنی عاطفه؟😄‌‌‌‌‌چون ک غرق می‌کنم نباید عرق بربزه ب ابروهام...

دخترم حمام لازم..

اصلا آب قطع بابا 😄

خداروشکر همسر خونس رفت از پایین آب بیاره

خلاصه بدجوری گیرم 🥴🥴🥴

سلام عزیزم...ابروهام کم پشت و نازکه۴سال پیش یکبار رفتم پیش سمیرا حمزه ای یک هفتع ای ریخت بعد رفتم فی ...

روغنای مختلف بزن یه مدت شاید پرتر شد 

کار سمیرا بهتره یا مریمشون ؟اکثرا مریم رو میگن 

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

ابروهای خودم بمونه لیفت کنم 🤗

دیشب نمیشد پیام فرستاد 

یا دوبار میومد یا اصلا 

اول سوال بالا رو پرسیدم ارسال نشد بعد سوال پایین اومد 

نگو دوتاشم اومدن بی عقلا😅

روغنای مختلف بزن یه مدت شاید پرتر شد کار سمیرا بهتره یا مریمشون ؟اکثرا مریم رو میگن

تقویت کننده سریتا گرفتم واقعا خوب بود

چون لیزر مبرم میسوزونه فعلا دیگه نزدم...

صد در صد مریم

سمیرا .....دهنم باز نشه بهتره 😄 

مریم گرون تر میگیره اما فوق العاده میگن خوبه

ی شاگردش بیمارستان دیدم یعنی هم شاگرد اون بود هم بیمارستان کار میکرد

میگفت از شاگردای درجه یکشم هم هر شب کار میخواد 

میگه مردم کار خوب میخوان همچنان کار کنید بفرستید واسم...

سلام بچها خوبید امشب پای پسرم پیچ خورده و با صورت افتاده زمینمتاسفانه پاش شکستهعینکشم خورد شده اللهی ...

عزیز بی طاقتی نکن پیش پسرت 

بگو خدایا شکرت فقط پاش شکسته 

دوسال پیش برا پسر منم اتفاق افتاد اول گفتن شکستگی ساده بعد شد پارگی عضلات اصلی و عصب و تاندوم و نمیدونم چی که ما دعا میکردیم بتونه دوباره دستش رو تکون بده فقط 

توکل برخدا 

امسال نشد حتما یه خیری توش هست شاید میرفت یه حادثه ای اتفاق میفتاد 

ان شاالله سال بعد میره 

سلام.خانمای باسیاست وحاضر جواب میشه لطفا راهنماییم کنید.ما چندماه پیش رفتیم خونه مادر شوهرم که فقط پدر شوهرم خونه بود بقیه رفته بودن تفریح.من و شوهرم دلمون سوخت واسه پدرش که تنها خونه بود با اینکه کلی کار داشتیم شب رو پیشش موندیم.روز بعدش که مادرشوهرم برگشت زنگ زد که چرا خونه رو بهم ریختین و از وسایلم کم شده🙁در حالی که ما اصلا روحمون هم خبر نداشت و خدا روشکر از هر وسیله ای بهترینش داریم و اصلا وسایلای داغون اون به چشممون نمیاد.بعد پدر شوهرم زنگ زد کلی بهمون حرف زد.دیگه ماهم تصمیم گرفتیم اونجا نریم.الان بعد از چند ماه مادر شوهرم پیغام می‌فرسته که بیایین بچتون رو ببینم .قتل که نکردیم و از این حرفا.بدبختانه هم من هم شوهرم زبون نداریم خواستم ببینم اگه شما باشین چی میگین که بفهمن هنوز ناراحتیم و نبخشیدیم و جوابشونو بدیم.ممنون میشم بهم یاد بدین

عزیز من خودم وول وومن و گاهی وومن فیت میخورم چندتا چیز میز باهم دارع اگه بشه عکسش میزارم ازدیشب نمیشه عکس فرستاد