خواهرام تو این جزییات مثل من نیستن🤣 پس خیلی نگران نباشید. ولی کلا میگم تجربه محدود من نشون داده ترک ها بیشتر اهل وسیله هستن.
به نظر من از منظر جامعه شناسی هم جور درمیاد.ترکهای ایران تو مناطق کوهستانی و صعب العبور ساکن هستن. مناطق سردسیر. یک حدی از دپو کردن با توجه به در دسترس نبودن منابع، به نظرم طبیعیه.
مثلا من همیشه میگم یلدا شاید برای من خیلی قابل درک نباشه، اما تو مناطق سرد و کوهستانی مخصوصا زمان قدیم، قشنگ از یلدا به بعد اون بلند شدن روزها، قابل احساسه.
مثلا اینکه شمالی ها یا جنوبی ها فرهنگ متفاوت تری دارن، بخاطر رفت و آمدهایی که با کشتی بوده.
همه اینها قابل درکه.
این به شکل کلان.
جزیی تر هم، خب من کلا ماکسیمالیستم🙈
چند تا دیگه بگم؟؟ 🤣🤣🤣🤣 من ۱۲ تا ظرف سرو وارمر دار دارم. مثلا مامانم معتقد بودن اگه ۶ رقم غذا گذاشتم جوابگو باشه😁😁😁😁 تازه تو این دوازده تا دو تاش دوقلوئه😁😁😁😁
یا مثلا کاسه آجیل کریستال که گرفتم، انقدر مامانم مهمون دارن، میگفتن این یه دونه کمه، چون خونه ایشون یه ظرف خیلی خیلی بزرگ مخصوص آجیله، برای من دو تا کاسه آجیل گرفتن.🤣🤣🤣🤣 حالا الان آدم اصلا نمیتونه آجیلش رو تهیه کنه.
دیگه واقعا خواستم بقیه رو هم بگم خودم خندم گرفت. الان جوری شده ظرف هم ارزش پیدا کرده، خجالت میکشم حتی به شوخی بخوام بگم. اگه همشو بگم، احتمالا میبینی تعجب های قبل از این سوتفاهم بوده🤣🤣🤣🤣🤣
ولی مثلا زمان قدیم که بی ارزش تر بود، منزل مادرم هر چند سال یکبار مثلا برای صد نفر ظرف تدارک میدیدیم. من چنین چیزی تا به حال تو فارس ها ندیدم.
من شدیدا پتانسیل بلاگر شدن رو از حیث ظرف و ظروف دارم.
ظرف و ظروف از من، یه نفر هم برای دراوردن ظرفها و چیدمان اعلام آمادگی کنه، هر چی دراوردیم نصف نصف. 🤣🤣🤣