2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1411638 بازدید | 78606 پست
فلش کارت داره، هنوز استفاده نکرده براش ممنون ک گفتی 🥰من اطرافیانم بچه کوچیک نیس ک یاد بگیرم 🥲 هی ا ...

خیلی خوبه فلش کارت روش های مختلف هم داره مثلا تا یک هفته فقط بهش نشون بدی بگی این جوجه ست بعدش مثلا چندتا جلوش بزاری بگی کدوم جوجه ست؟ بعداز چند وقت ازش بپرسی این چیه .یا این چی میخوره چه رنگیه.خیلی بازی های زیادی میشه باهاش کردم😅از هرچیزی باید بازی ساخت برا بچه ها البته خودشون هم خیلی خلاقیت دارن تو این قضیه😑بچه های من با پیاله پلاستیکی بازی میکنم میارن سرسره درست میکنن یکی پایین یکی بالا میشینه 😅

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلااامدخترایی که سرخ کن بدون روغن دارید چه مارکی و چند لیتری هست؟من خودم مدنظرم ۶ لیتری فیلیپس هست و ...

من مارک سیلور کرست ۱۲/۵لیتر دارم 

خیلی مخزنش بزرگه چهار تا همبر توش جا میشه 

از همه چیزش راضیم

سلام مامان سبحان عزیزمخوبم خداروشکرشما خوبی؟اره انجام شد خداروشکرخورده ریزا رو بچینم تمومه ایشالا

ممنون عزیزم ، من هم خوبم خدا رو شکر .

به سلامتی مستقل جان ، ان شا الله توی خونه جدید همیشه پر باشه از صدای خنده هاتون و کلی اتفاق خوب براتون بیفته . 😍😍😍😍🌹🌹🌹🌹

ممنون عزیزم ، من هم خوبم خدا رو شکر .به سلامتی مستقل جان ، ان شا الله توی خونه جدید همیشه پر باشه از ...

سلام خوبید مامان سبحان جون  

شما بودین یا یکی از دوستای اینجا گفتن 

مثلا چند تا وام ک داشتن

ی وامی میزاشتن کنار برا قسطا شون

نمی دونم دقیق ی چیزی تو همین مایه بود؟؟؟

ی چند تا تیکه طلا دیدم دوس دارم بگیرم

یا ی پراید مدل پایین بگیریم رانندگی تمرین کنم؟؟

بخدا یکی از دلایلی ک رانندگی نمی کنم محله ی ک زندگی می کنیم

مثلا نگاه می کنن تا کی گند می زنی  

همش تو فکرم چکار کنمممم داغون کردم خودمووو   بیا کمکم کن 

سلام خوبید مامان سبحان جون شما بودین یا یکی از دوستای اینجا گفتن مثلا چند تا وام ک داشتنی وامی میزا ...

سلام عزیزم ، بله من هم بودم .

خیلی وقتها پیش اومده این کار رو انجام دادم .

حرف مردم که همیشه هست ، اگر میتونید ماشین بخرید و رانندگی رو شروع کنید حتما .

سلااامدخترایی که سرخ کن بدون روغن دارید چه مارکی و چند لیتری هست؟من خودم مدنظرم ۶ لیتری فیلیپس هست و ...

رهاگرد جان یکی از دوستام که آلمانه مارک نینجا داره، دو مخزنه

خیلی زیاد راضیه

نمی دونم تو ایران میشه پیداش کرد یا نه... تو پیج ها دیدم اما اصل بودنش رو مطمئن نیستم.

ممنونم عزیزم لطف کردی جواب دادی ، برم اسنپو چک کنم ببینم چیزی داده به من،

اینجاست دلبر جونی

ما دی جی هم تو صفحه اصلی برنامه می تونی از قسمت دی جی پی رو چک کنی.

فقط حواست باشه اسنپ پی بدون سوده اما دی جی حدود ۱۱ درصد سود می گیره، البته تو قرارداد نوشته ۵ درصد اما من خواستم استفاده کنم ۱۱ درصد سود اعمال کرده بودن روی اقساطش.

سلام رها جانکم پیداییکجایی دختر دی ماهی؟مال من ۴/۲ لیتریهکارمو راه میندازهمن بیشتر سیب زمینی و بادمج ...

مرسی عزیزم

هستم بیشتر خاموش😁

ببین چون بیشتر میخوایم غذای سالم بخوریم مثلا همین مرغ و سبزیجات و اینا سریع و سالم و بی دردسر آماده بشه 

حالا مربی باشگاه همسرم گفته قبلا ۶ لبتری داشته بعدا ۹ لیتری خریدن گفته مثلا مهمون اومد فضا بیستر باشه واسه سیب زمینی و ..

حالا ما تا حالا واسه مهمون سیب زمینی سرخ نکردیم😄 ولی همسرم گفت آمار بیشتر از ۶ لیتری هم بگیر

برای من بیشتر مهم این که جای کمتری اشغال کنه