2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1411666 بازدید | 78608 پست
خانوما کیا سریال در انتهای شب رو میبیننبنظرتون بهنام و ماهی بهم برمیگردن یا نهمن این سریالو میبینم ا ...

من فقط قسمت اول و دیدم ببینم قضیه قهوه ساز،چی بود چند بار تو تاپیک گفته شده بود 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
خانوما کیا سریال در انتهای شب رو میبیننبنظرتون بهنام و ماهی بهم برمیگردن یا نهمن این سریالو میبینم ا ...

من میبینمش دقیقا منم همین حس شما رو دارم هرکی ببینه از طلاق منصرف میشه الانم  دارم قسمت ۸ رو دانلود میکنم .

برمیگردن.

شربت زغال اخته که درفصل تموم شده اونم قشنگه شهریور فصل سومشه اونم آموزنده است.

البته ترکی هست

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یکم حرف بزنم...

حدود ۱۰_۱۲ سال پیش من با خانمی اشنا شدم ک دو سه سال ازم بزرگتر بود ...در آستانه طلاق بود 

قرص آرامبخش میخورد چون طلاق بدی می‌گرفت (خیانت)

من خیلی کنارش بودم ک آرامش پیدا کنه..

بیرون می‌رفتیم

خونه هم می‌رفتیم

پا ب پاش همه جا بودم...

با چندتا از دوستانم آشنا کردم

با آشنا شدن اون با دوستانم کم کم با من سرد شد...

یهو دیدم کلا شدیم دوست فوق معمولی 😄😓

از ته قلبم خیلی غصه خوردم چون من برای دوستانم کم نمیزارم 💔💔

گذشت بخاطر ی پسر قید منو زد...

باز اومد معذرت خواهی

باز کار خیتشو تکرار کرد...

تموم شد ...من شمارشو داشتم 💔

بعد ۱۰_۱۲ سال زنگ زدم 💔چقدر دلهره داشتم

ازدواج کرده بود بچه دار شده بود 

هنوز تو وجودش افسردگی اندکی بود 

گفت کسی مثل تو نبود برام..

اسرار اسرار بیا ببینمت...ک نشد برم

اما بازم خرررر بازیش شروع شد 

باز گفت همتون شبیه همید

باز زر زد 

باز تو مخ من رفت لعنتی...

باز دل من شکست 😓💔

من میبینمش دقیقا منم همین حس شما رو دارم هرکی ببینه از طلاق منصرف میشه الانم دارم قسمت ۸ رو دانلود ...

شربت رو دیدم

در انتهای شب نشون میده بعد طلاق خبری نیست

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

جدی میگی؟؟?وای کاش واقعا منصرف بشی و زندگیت از این رو به اون رو بشه 😍

عزیزم میتونید بگذارید ویپاد بانک پاسارگاد بعد از ۳ ماه ۵۰ میلیون با بازپرداخت ۱۲ ماهه وام بگیرید .

ویپاد دارم گلم.میگم یه طرحی هس بانک مهر.۵۰ میزاری ۵۰ میده ۱ماهه.ولی قسطش دوبرابر میگیره بعد ۲سال که وام تموم شد.اون قسط های اضافی که دادی بهت یکجا میده.این ۴درصده.ویپاد ۲۳درصد.نظرت چیه.ماشین میخواد بخره

خدایاشکرت😍درپیکرمن دوقلب دارد ضربان هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان.خاله هادعاکنید نی نی سالم بیادبغلم
چقدر خووب که مادر همسرتون این حس رو به زبون اورده و فهم این رو داره که از رفتار عروس میشه تعریف کرد ...

درست میگید عزیزم

زن خوبیه ولی من هم بی نهایت احترامشومیگیرم وبهش میرسم ولی ذاتش خوبه ،ذات آدمهاخییلی مهمه

الهی ربی ومن لی غیرک💖

خیلی درس داره توش منم خوشم میاد ازفیلمه😁

الهی ربی ومن لی غیرک💖

بچه هامن خییییلی دلم میخواد اطراف شهر یه خونه نقلی بخرمممم

تمام فکرم پیششه🙃

یکی دوسال اخیرباتاپیک مخارج آشناشدم بهترجمع میکنم الحمدلله ولی هرچی من میدوم قیمت خونه جلوتراز من

یه خونه حاشیه شهر مثلا درمیاد ۹۰۰،۱۱۰۰ولی راحت رهن میره مثلا ۷۰،۸۰رهن میره بفبشوازکجابیارم؟

وام هم ندارن

یه ماشین دارم که فعلا عصای دست شوهرمه چون خرجش پایینه😄 نمیده بفروشمش

نهااایت ۵۰،۶۰گرم طلا

شدیدا نیازبه همفکری دارم

باحقوق ماهی ۱۲تومن

البته فعلا ۷تومنش تا برج۵قسط ویپاده🫤

من خووونه😫

@هرعزیزی میتونه راهنماییم کنه و

@masumehjoon    

@مامان_سبحان7    

الهی ربی ومن لی غیرک💖

سلام دوستان

تاپیک پس انداز و مدیریت بسته است اینجا سوالم رو می پرسم لطفا اگه کسی می دونه راهنمایی کنه 

ممنون 

می خام بدون وام های بانک رسالت چند درصد هستن و این که قسط وام پنجاه ملیونی دو ساله چقدر میشه ؟ 

@مامان_سبحان7  

سلام عزیزم 

شرمنده مزاحمتون شدم 

من الان درخواست وام فوری مهر رو کردم شامل من نمیشد 

درخواست وام امتیازی دادم، ضامن میخواد. 

ضامن حتما باید رسمی باشه؟ اگر حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار و فیش حقوقی ضامنم (رسمی نیست قراردادی) رو بار گذاری کنم بعدش ازم چک یا سفته میخواد درسته؟ 

ممنون میشم راهنمایی کنید 

ویپاد دارم گلم.میگم یه طرحی هس بانک مهر.۵۰ میزاری ۵۰ میده ۱ماهه.ولی قسطش دوبرابر میگیره بعد ۲سال که ...

اسم طرحش چیه سقفش همون ۵۰ تومنه؟؟

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

خانومای گل 🌷سلام سلام🙋🏻‍♀️

لطفا منو راهنمایی کنید به فروشگاهی که اقساطی میده

متاسفانه اجاق گاز ما کاملا جلو چشم مهمونه  و اواسط مرداد ماه مهمون داریم:و کتری قوریمون داغونه؛خیلی هم گرونه نمیتونیم یوهویی نقد بخریم

جایی رو میشناسید من بتونم اقساطی بردارم خیلی ممنون میشم

خدا رو شکر تاپیک از،پربازدیدی رفت🤩