2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1411280 بازدید | 78590 پست

سلام دوستان عزیزم میخوام برم یه ضدآفتاب خوب بخرم راهنمایی میخوام چه ضد آفتابی استفاده کردید و خیلی خوب بوده ؟

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پارسال با ذوق رفتم پیش خواهر نشستم از وام ویپاد و بلو گفتم گفت به درد نمیخوره! امسال همه خواهرا و ...

والا من ک  مدیون تو هستم 😍

شخصاً خود من با معرفی کردن تو تونستم دوتا وام بگیرم دهن صاحب خونه ببندم

خیر ببینی عزیزم 🥰😘 جیبت پر پول 💸😍😍

خیلی بدجور از دستت دادن ب قول خودت اگع حرفتو گوش داده بودن الان بیشترین وام گرفته بودن 😊

من رفتم دکتر سه تا آمپول زد...گفت آب سیب بخور

همش خوابم میاد

همش خستم

همش درددارم...

همسر میگه از وقتی باشگاه رفتی مریض میشی وگرنه تو مریض بشو نیستی 😄

خب راستش من ب خاطر دخترم ک تا کاراشو کنم ببرمش خونه مامانم دیر میشد برم باشگاه...

گاهی بدون صبحانه میرفتم

گاهی ی ذره کیک و شیر می‌خوردم

ک امروز همسر گفت مسیر غلط رفتی 😄 باید ب خودت برسی ک بتونی ورزش کنی شیرم میدی ( کارشناس تغذیه)😄

نمی‌دونم سر اینه ک باز افتادم یا نه...

امروزم دوست همسر زنگ زد میخواستن بیان ک خانمش صدامو شنید گفت باشه فرصت دیگه 😊

ننه شوهر هم نمیاد همسر گفت عاطی مریضه 🥴

من موندم خونه مامانم 😕

عزیزممممم بهترین نظر ممکن رو دادین چقدر پخته و منطقی حرف زدین برای اینکه به این مرحله برسین مشخصه سخ ...

عزیزم خداروشکر برات مفیدبود

اجرشماهم پیشاپیش باخدا💖

الهی ربی ومن لی غیرک💖
عزیزم عشق وظیفه شما نیست فقط احترام و اقتدار وظیفه شماست ، شما اینا رو رعایت کن و ببین چه عشقی از هم ...

قشنگ نوشتی عزیزم

من حرفاتو بااین حرف تاییدمیکنم

حدودا۵سالی بودازدواج کرده بودم یه سفرپیش اومدمادرشوهرمم همراهمون اومد

وقتی برمیگشتیم مادرشوهرم گفت من پسرمومیشناسم ولی چقدرعوض شده ،چقدررفتاراش تغییرکرده وخوشحال بود

انصافازن بدی نیست واگرنه داستان جوردیگه ای میشد.

من چقدرمغرورشدم وخداروشکرکردم پس راهو درست اومدم

نمیگم لوسش کردم دعوانمیکنم و...

چرااتفاقا دعواکنم بددعوامیکنم😆ولی همین اقتدار واحترام روخیلی خیلی مراقب بود

ان شاالله زندگی همگی گرم ازمحبت وآرامش باشه بحق امام حسین

الهی ربی ومن لی غیرک💖
قشنگ نوشتی عزیزممن حرفاتو بااین حرف تاییدمیکنمحدودا۵سالی بودازدواج کرده بودم یه سفرپیش اومدمادرشوهرم ...

قشنگ شمایی عزیزم ، تمام حرفات درسته، خوش به حال مادرشوهرت که همچین عروس قشنگی داره، انشاالله همه زندگیا خوب و خوش و خرم باشه و همه بیان اینجا از خوشبختیاشون بگن، میتونیم تو گروه چالش بذاریم و چله خوشبختی بگیریم و اولیش باشه اقتدار دادن خانوما به همسراشون ، و هر روز مثل تاپیک اقتصادی دوستان بیان گزارش کار بدند و از اقتدار دادن های هر روزشون بگن تا برای بقیه هم انگیزه بشه و همه حال دلشون خوب باشه.

اولین گزارش رو خودم بگم ، امروز همسر عزیزم زحمت کشیدند و صبح مادرم رو بردند دکتر و بعد از ظهر هم بردند بازار تا مادرم گوشواره بگیره ، با اینکه تو این بیست سال زندگی لحظه به لحظه پدر و مادرم همیشه پشتمون بودند و کمک حالمون بودند ولی هرگز فکر نکردم در مقابل اینهمه زحمات پدرومادرم وظیفه همسرمه با ماشین ما رو برسونند ، هیچ کس تو دنیا هیچ کاری وظیفه اش نیست ، کلی از همسرم تشکر کردم و دستش رو بوسیدم که امروز وقتشو در اختیارمون گذاشته و برا مادرم زحمت کشیده ، البته ایشون هیچ وقت اجازه نمیده دستشو ببوسم و همیشه میگه انجام وظیفه کردم و خودش شرمندم میکنه ، اینجوری که من میگم فکر نکنید من خیلی مظلوم واقع میشم ها نه اگه من یک قدم به سمتش برم ایشون دنیاش رو به پام می یزه چه مادی چه معنوی چه عشق و عاشقی، ما تو زندگیمون از این سکانس ها زیاد داریم مثال زدم اگه دوستان دوست داشتند شرکت کنند و بتونیم مثل تاپیک اقتصادی که پس اندازاتون زیاد میشه( البته من اهل پس انداز نیستم وو اون تاپیک رو فقط نظاره گر هستم و حرفی برا گفتن ندارم)  اینجا هم زندگیمون بابرکت بشه و خوشبخت بشیم و از همدیگه درس بگیریم❤️😍

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
سلام دوستان عزیزم میخوام برم یه ضدآفتاب خوب بخرم راهنمایی میخوام چه ضد آفتابی استفاده کردید و خیلی خ ...

سلام عزیزم تو ضد آفتابای ایرانی و قیمت مناسب نظر من اینه که (سینره) خیلی خوبه و پوشش دهی خوبی داره و سنگین هم نیست، قیمتش هم حدود ۲۰۰ تومنه 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
سلام دوستان عزیزم میخوام برم یه ضدآفتاب خوب بخرم راهنمایی میخوام چه ضد آفتابی استفاده کردید و خیلی خ ...

من پوستم چربه

ضد آفتاب لافارر استفاده می کنم بی رنگشو

چون اهل کرم پودر نیستم مگر در مهمانی ها..

در کل راضیم و سبکه

قیمتش تو بازار ۶۰۰

تو سایت خانومی ۳۰۰