2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1411174 بازدید | 78583 پست
سلام عزیزم خوب هستی ممنون پیجشو برام گذاشتی منم از پارسال این پیچو دارم پارسال با دکتر محمد پور مشور ...

سلام عزیزم منم تجربه امو اون ور گذاشتم نمیدونم خوندی یا نه 

ولی میخوام تجربه دخترعموم هم بگم باز نمیدونم میشه برای همسر شما هم پیچید یا نه 

دخترعموم افسردگی بعد زایمان شدید گرفت پیش دکتر هم رفت ولی یه طب اسلامی بود رفت پیش اون از داروهای خودش یه معجون داد معجون ضد استرس که منم خوردم خیلی خوب بود اما نسخه ای که پیچید 

گردو و زنیان و آسیاب و مخلوط کنه و روزی دو قاشق بخوره روزی پنج تکه هم گوشت گوسفندی کباب کنه بخوره بعد این نسخه واقعا حالش خوب شد 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
@abi_asemani عزیزم شما شیشه رو که برای کنسرو برمیگردونیچند ساعت میذاری تو اون حالت باشه؟

عزیزم تا وقتی ک سرد بشه شیشه  ک من میذارم  یخچال ولی مامانمینا ک اطراف  کرج ساکنن و هوا خنکه بیرون از یخچال نگه میداره ولی وقتی درشو باز میکنه میذاره یخچال 

💔🕯️🙏🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوستان از این گوشت ران و سر دست اکالا کسی خرید کرده؟

نوشته بود آیا کسی را چنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم از جنگ ها بازگشته ام با زخم ها و موی سپید... یادگرفته ام صبور باشم و به تماشا قانع 💔
سلام میشه لطفا تجربه تون رو اینجا هم بگین

من و همسرم بعد کرونا اوضاع روحی مون واقعا به هم ریخته قبل اینکه کرونا هم بگیرم یه سقط داشتم انقدر حال ما بد بود تا پای طلاق رفتیم البته بحث طلاق رو من هی پیش میکشیدم چون واقعا روانم انقدر ضعیف شده بود میگفتم این زندگی باید تموم بشه کوچیکترین چیزا حالمو بد میکرد چرا فلانی این حرف و گفت چرا بابات بهم این حرف و زد جواب ندادی و اینا 

از اون طرفم حوصله کار خونه و رسیدن به خودم نداشتم همسرم رو تمیزی حساس بود یه دعوا هم سر اینا داشتیم منم میگفتم همینه که هست میخوای بخواه میخوای نخواه یعنی فک کن هر دو همزمان افسرده و خشن شده بودیم 

تا این که ایشون رفت باشگاه ثبت نام کرد منم چند وقت قبلش پیاده روی و رژیم و با دوستم شروع کرده بودم 

اصلا روحیه هامون کلا عوض شد یکی دوتا سفر دو نفره هم رفتیم من صبرم بیشتر شد غرغرام کمتر شد آرامش درونیم برگشت 

همسرم چقدر همکاری شو با من شروع کرد با این که من تو خونه بیکارم اون همش سر کاره یه روز اختصاص داد برا تمیز کردن سرویس و بالکن و حموم منم تلاش میکردم علاوه بر تمیزی عمقی ظاهر خونه هر روز برق بزنه 

بعد تقریبا ۲ ۳ ماه بدون دارو رعایت روزای اقدام باردار شدم دیکه نور علی نور شد الحمدالله 🙏🙏🙏 

تو بارداری هم یه شب ویلا گرفتیم با اینکه نه اهل موزیک گذاشتنیم نه چیزای دیگه فقط یه کباب کردیم صبحشم رفتیم تن ماهی خوردیم 🤣🤣 ولی همسرم همش میگفت خیلی داره بهم خوش میگذره 

درحالی که فقط کنار هم بودیم چندبارم رفتیم استخرش 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
من و همسرم بعد کرونا اوضاع روحی مون واقعا به هم ریخته قبل اینکه کرونا هم بگیرم یه سقط داشتم انقدر حا ...

عزیزم خیلی خوشحالمم و این شادی و شاد بودن رو بهتون تبریک می گم گلممم  

خدا رو شکر ک مسیر زیبای زندگی تون نورانی شده    

عزیزم ما زندگی خوبی داریم از نظر سطح فرهنگی و مالی در سطحی هست ک بشه با آرامش زندگی کرد

ولی همسرم ی سر غر می زنه آه ناله داره فاز منفی...

تا حالا صد بار دکتر و آزمایش سونو عکس رنگی...

هم میگن مشکل خاصی نداری..

ولی کلا دوس داره بگه من ی مریض بد بخت ورشکسته ی بیچاره مم ... ک شما ها منو ب این روز انداختین...

خسیس نیس خرج می کنه قشنگ خورد و خوراک و لباس بچه هام..

ولی کلا آه و ناله و تظاهر ب بدبختی رو دوس داره...

و همش میگه بیا تو کمکم ی  قسط بده دست و بالم تنگ

با اینگه هر کار کرد ی گوشه شو من کمک ش گرفتم

طلا فروختم براش وام گرفتم براش

بخداا از بس گفت قبول کردم و الن ۸ تومن قسط می دم

گفتم بزار این ۲ سال وام تموم ش ببینم حرفش چیه

مثلا میریم خرید ی سر میگ اینقد خرج شد حالم بده بریمم خونه شما درک نمی کنید...

چون من خودم بیشتر برا خودم خرج می کنم

اگ ی بار از چیزی بخواممم نمی خره

چند روزم قهر می کنه وومیره تو قیافه 

ک چرا ازش خواستمم ک حالش بد شده من مقصرمم

میریم رستوارن تا برسیمم خونه فقط میگ چقددخرج شد چقد گرونه..ی

شماها بی فکرین  همش آه و ناله اینقد غر می زنه بعدشم چند روزی قهر می کنه و می ره تو خودش

تمحلممم تموم شده 

روحیه ش خراب منم دارم اذیت میشم

عزیزم خیلی خوشحالمم و این شادی و شاد بودن رو بهتون تبریک می گم گلممم خدا رو شکر ک مسیر زیبای زندگی ...

ان شاءالله شماهم به زودی دامنتون سبز 

همسرتون چند سالشه همسر من هم قبلا اینطوری بود خوب خرج میکرد از اول اصلا دوست نداره خانواده کم داشته باشن ولی مثلا یه چیزی من میخواستم که یه کم قرو فر داشت مثلا درست کردن دسر یا پول به چیپس و پفک میدادا با آجیل زورش میومد مثلا فک میکرد من دنبال کلاس گذاشتنم 

بعد من کم کم بهش گفتم عزیزم من تو خانواده ندیدم کسی اندازه تو کار کنه ولی همه به برای سلامت خودشون بیشتر اهمیت میدن اگع الان تو عسل گرون و تنقلات سالم نخوری فردا باید به دکتر بدی همون پولو 

یا میخواست کفش بخره بقیه ۸۰ ۱۰۰ میخریدن اون زمان این ۲۰تومنی نمیدونم اصلا از کجا پیدا میکرد🤣🤣🤣 

میگفتم چرا واقعا این کار و میکنی جواب زحمت خودتو اینطور میدی درحالی این میتونست ۲۰۰ تومنی هم بخره پولچشو داشت ولی دوست نداشت خودشو بالا بگیره اما الان خیلی خوب شده هنوزم اهل حساب کتابه ها مثل معصومه جون نمیذاره برنامه هاش به هم بریزه ولی هزینه باشگاه و مکمل شو الویت گذاشته غذای سالم میخوره میگم فلان چیز خوبه تهیه میکنه 

ولی اگه همکارش (کارگرشچ) دوست نداره لفظ کارگر به کار ببره زنگ بزنه نمیگه خوابم میگه دارم فلان کار و تو خونه میکنم که یه وقت اونا غصه نخورن این وضعش بهتره 

اون روز قرار شد همون همکاره بیاد خونه گوشی منو نگاه کنه زودی کولر و خاموش کرد میگفت چی کار کنیم خونه گرم شه اونا تو گرما اذیت میشن بعد گفتم بابا تو هم کارگری هاتو از ۷ سالگی کردی دیگه تو ۳۶ سالگی یه کولر معمولی حقت نیست؟؟ 

اخلاقای اینجوری داره در کل دیگه من کم کم روش تاثیر گذاشتم

عزیزم خیلی خوشحالمم و این شادی و شاد بودن رو بهتون تبریک می گم گلممم خدا رو شکر ک مسیر زیبای زندگی ...

خود من ب خانمی هستم توی جمع فامیل همکارام شیک تمییز و مرتب 

و همیشه شاد و پر انرژی

و میگم من باید از زندگیم و داشته هام  کوچک و بزرگ ش لذت شو ببرم 

چ ی  شال ۳۰۰ تومنی 

یا طلای ۳۰۰ میلیونی همه رو با حس خوب استفاده مب کنم

کلا همیشه شکر گزارمم و 

و همش حس خوب می گیرمم

و ازش تشکر می کنم بهش روحیه و انگیزه می دمم

خیلی زندگی رو سختش کرده

مثلا ی بار ب من میگه  خوشم میاد همیشه تو جمع از همه شیک تر و مرتب تر هستی...من بعت افتخار می کنم..

و ی بارم میگه تو ک اینقد بی فکری‌ ...

میگه من مششکل قلب و کیله و معده و اعصاب گرفتممم هزار تا درد و مرض دارممم..

ولی تو برات مهم نیس...

گیج شدم از کاراش 

ان شاءالله شماهم به زودی دامنتون سبز همسرتون چند سالشه همسر من هم قبلا اینطوری بود خوب خرج میکرد از ...

آره دقیقا ی جواری این رفتار ای ک میگی رو حس می کنم  

مثلا صبی می گفت گوشت تموم شده برم گوسفند بگیریمم

همونجا خانم آقاهه کشک محلی داره برا فروش

اگ من گفتم مثلا ی کیلو کشک محلی ازش بگیر 

دیگ بهم می ریزه  

آره دقیقا ی جواری این رفتار ای ک میگی رو حس می کنم مثلا صبی می گفت گوشت تموم شده برم گوسفند بگیریمم ...

حتما قلقشو پیدا میکنی تو هم یعنی مردا مثل ماشینن باید دستت بخوابه🤣🤣

سلام عزیزم منم تجربه امو اون ور گذاشتم نمیدونم خوندی یا نه ولی میخوام تجربه دخترعموم هم بگم باز نمید ...

سلام عزیزم ممنون بابت نوشته هات بله همه رو خوندم هم شما هم دوستان خیلی راهکار های خوبی داده بودن میخواستم تشکر کنم دیدم تاپیک بسته است 

بعضی دوستانم سوال پرسیده بودن بیشتر راهنماییم کنن 

عزیزم تا حالا چند نفر درمورد طب سنتی بهمون گفتن حتی یه دوره هم دمنوش های آرام بخش و یسری عرقیجات تجویز کردن یه دوره کوتاه خوب میشه دوباره به قول شما با کوچکترین بحث کوچکترین اعصاب خوردی اصلا کوچکترین خواسته نابجا سریع از کوره در میره دوباره برمیگرده به حال و احوال قبلش یعنی مثلا من که میگم خسته میشم منظور مثلا 

من خودم دارم افسردگی میگیرم درمورد هیچ کس هیچ چیز هیچ خواسته ای نباید حرف بزنم میگه تک تک کلماتت باعث میشه دوباره به اون حال میفتم دیگه من ناچارا خودم و با بچه و آشپزی و کتاب سرگرم میکنم 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

خدایش 

صبر بسیار بباید تو این مسیر    

دلم می خواد ی جورایی مثلا اونم تو فکر این باشه 

ک مثلا خانممم این رفتار رو دوس نداره

مثلا دوس دارع اینجوری باهاش برخورد بشه  

خدایش 

صبر بسیار بباید تو این مسیر    

دلم می خواد ی جورایی مثلا اونم تو فکر این باشه 

ک مثلا خانممم این رفتار رو دوس نداره

مثلا دوس دارع اینجوری باهاش برخورد بشه  

اره بچه ام خیلی کوکو سیب زمینی دوست داره. قربونش برم. اون دوستمون گفتن مثل دو تا قاشق بریز یادم اومد ...

خودم وقتی غذای چرب بخورم سریع جوش میزنم

بخاطر زیبایی هم شده باید رعایت کنم

و چربی خون و کبدچرب و...

من فقط بفکر سلامتی ام

آخه میبینم آشناها با این همه مال و ثروت نمیتونن غذا یا میوه ای ک دوست دارن بخورن.

بخاطر چربی خون و قندخون

خدایا شکرت