2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1411489 بازدید | 78596 پست
شما چرا با وجود این اختلاف سنی ازدواج کردید باهاش؟عاشقش بودید یا پولدار و مرفه بود و..؟

ترجیح میدم جواب ندم عزیزم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیزم وقت گذاشت و برام نوشتیمتاسفانه چیزی که همسر من و خیلی از مردای دیگه میخوان شترگاوپلنگهز ...

خوب کاری می کنی عزیزم 

قطعا که اولش خیلی سخته اما حتما چند وقت دیگه حسابی خودت رو پیدا کردی 

اصلا شک نکن و محکم به راهت ادامه بده 

هیچ آدمی عوض نمیشه مگر اینکه فقط مدتی تظاهر کنه 

نه عزیزم من کلا ادمی نیستم که از چیزی که غلطه و ناحقه کوتاه بیام😁غرور ندارم ولی عزت نفسم از همه چیم ...

آخه منم طبق تحقیق و مطالعه میگم عزیزم چرخه حفظ اقتدار و حفظ احترام به هم وصله هر کی چرخه رو به هم ریحته ضرر کرده تازه عزت نفسش هم زیر سوال رفته 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
سلام عزیز دلم😍خیلی منتظر بودم بیایی اما خبری ازتون نبود.خیلییییییییی خوشحال شدم کامنت تون رو دیدم🥰 ...

سلام عزیزم 🥰♥️♥️♥️

نظر لطف شماست 🥰😘💕

ممنون از محبتت 😊😘😘😘 همیشه سلامت باشید 🥰😘

سلام بزرگواران عزیز 😊😍😍

من امروز جمع کردم ک برم بعد دو هفته باشگاه...

از صبح دل درد داشتم گفتم بی صاحاب ویروس ول کن نیس 😐😐😐 

اما حاضر شدم اومدم خونه مامانم ک دختر گلی رو بزارم هی دل درد 😐 بی خیال شدم 😐😁 هنوزم همینم 😐😐 

گفتم پس برم پوشک واسه دختر گلی بگیرم

با خواهرم رفتم مامانم زنگ زد بابات پول گرفته

ی لیست خرید داد ک بابات میاد دنبالتون..

خرید شد ۱۳۰۰

گفتم بابا ۱۶۵ پول پوشک شد از بدهی ک بهم داری کم میکنم

گفت ن ولش کن 😍😍😍 ۱۶۵ رفت جیب 😍😍😁

گفتم امروز برم واسه همسر لباس زیر بخرم پس 😁

آنقدر قسط داریم من با همین پول کمم خوشحال میشم 🥲🥲😄

آخه منم طبق تحقیق و مطالعه میگم عزیزم چرخه حفظ اقتدار و حفظ احترام به هم وصله هر کی چرخه رو به هم ری ...

خب تحقیقات منم میگه تو دنیایی که داره به سمت بی جنسیت شدن پیش میره این حرف ها بی معنیه🙈

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
خب تحقیقات منم میگه تو دنیایی که داره به سمت بی جنسیت شدن پیش میره این حرف ها بی معنیه🙈

بله عزیزم اولشم گفتم امیدوارم به دردت بخوره نگفتم حتما اجرا کنید که 

ولی این بی جنسیتی برای جهان خطرناکه باشد که رستگار شویم 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

خب ما رفتیم سالگرد ازدواج دوستمون...

چیزی ک ب مغزم رسبد دسته گل پول بود ..

همه گلا تمون شده بودن 

رفتم پیش ی زن کارش تمیز نبود 

انقدر ایراد گرفتم هی گفت چقدر ایراد مبگیری

گفتم پولشو دارم میدم

پول زحمت کشیدس 😊😎

ی دسته گل همراه پول شد 😍

رفتیم واااااااااااااااااااای خیلی جای بدی بود

تو پاساژ

محیط بسته

پر دود 

۱۳نفر آدم تو ی فرش شش متری

تو دهن هم نشسته بودیم 🤢🤢🤢

صدا موزیک زنده ب قدری زیاد بود ک صدا ب صدا نمی‌رسید 🤢🤢🤢

غذا خوشمزه بود ...اما بسی ب سختی خوردیم 😄

اصلا سر شام موزیک قطع نکردن هی مرد خوند 🥴🥴ساکت شو گستاخ 🥴🥴😄

حساب سر انگشتی کردم واسه ۱۳نفر ۴م شد 

دستش درد نکنه

لطفاً دیگه اونجا نگیره مرسی 😄

آخه منم طبق تحقیق و مطالعه میگم عزیزم چرخه حفظ اقتدار و حفظ احترام به هم وصله هر کی چرخه رو به هم ری ...

سلام عزیزم

از صبح چند بار اومدم بنویسم، هی بیخیال شدم. 

این بار که این پیامو خوندم، بی تعارف تپش قلب گرفتم. 

امیدوارم بتونیم بدون اینکه شخصیت همدیگرو به بحث گره بزنیم،حرفامونو بزنیم. امیدوارم باعث دلخوریت نشم. 

قشنگ من، زندگی تو سیستم مردسالار همینه. 

یه آدمی که من از صبح سعی کردم رزومه اش رو پیدا کنم و پیدا نکردم، یه مرد، میاد در راستای خودش و همجنس هاش حرفهای قشنگ میزنه. 

من و تو هم باور میکنیم که داره حرفهای درست میزنه.  

این آدم که یه جا میگن پزشک عمومیه، یه جا میگن روانشناسه چه خوب کار مردا رو داره راحت میکنه.

اقتدار مرد؟؟؟؟؟؟ چرخه؟؟؟؟؟؟ حفظ احترام؟؟؟؟؟؟؟ 

میشه بگی این چه احترامیه چه چرخه قشنگیه که من کار کنم، پولمو بریزم تو جیب شوهرم که اون احساس اقتدار کنه؟؟ 

من اقتدارم خار داره؟؟؟؟ 

من هیچی نمیخام؟؟؟؟ 

خداوند عالم منو برده آفریده؟؟؟؟؟ 

میشه بگی چرا چرخه اون ورکی نباشه؟؟؟؟ حضرت تاج سر بیاد از من اجازه بگیره تا من حس اقتدارم قلمبه شه، بعد منم بهش احترام بذارم. 

به خداوندی خدا، حاضرم قسم بخورم اقتدار من، ده برابر اقتدار همسرمه. شغل و سمت همسر من، با وزیر برابری میکنه، بسیار آدم مقتدریه، تعداد زیادی آدم تو کل کشور باهاش کار میکنن، خودش خیلی وقت ها که احساس کنه غرور من ممکنه جریحه دار شه، عقب نشینی میکنه و میلیون بار گفته از غرور و اقتدار من حساب میبره. 

اگر جایی کاری بیخ پیدا کنه، معمولا تدبیر من قضیه رو جمع میکنه. 

بعد طبق فرمول آقای حبشی بگیم وای چه خوب شد تو موضوع رو جمع کردی؟؟ مگه توهم  داریم؟؟؟ 

این حرفها چیه دوست من؟؟ اقتدار پوشالی به آدمها بخاطر جنسیتشون ندیم. 

من صبح رفتم تاپیک مدیریت، پیام یاس رو پیدا کردم خوندم، مردی که با ساده ترین مسائل مشکل داره با فرمول اقتدار تبدیل به یک خودشیفته مقتدرتر میشه. 

که چی؟ موقع تشکیل شدن کروموزوم ایشون ایگرگ بوده ما ایکس شدیم. 

مگه زندگی فیلمه؟ مگه ما بازیگریم؟ 

که بریم نقش ایفا کنیم، بعد آقای همسر، محبت ملوکانه کنن، در خزانه رو برای رعیت  خودشون باز کنن. 

بعد من خوشحال باشم که اقتدار دادم و احترام گرفتم. 

اینها روانشناس نیستن. اینها سلامت روان آدمها براشون مهم نیست. اگر بود یک جنس رو نمیگفتن که تعظیم کن تا مردت احساس اقتدار کنه. مردی اگه روان سالم داشته باشه تو یک رابطه سالم میدونه هم ضعف داره هم قوت. 

ضعف و قوت ما باید همپوشانی کنه. 

توروخدا این حرفها رو نزنیم. 

شاید فردا روزی صاحب یک دختر شدی که دست بر قضا بسیار مقتدر بود. با این تفکر، آینده ای که میتونه داشته باشه رو خراب نکن. شاید سرنوشتش این باشه که انقدر مقتدر باشه که دنیا رو تکون بده. 

آدمها با خودشون تعارف که ندارن، میدونن چه ویژگی دارن چه ویژگی ندارن، نمیگم آی زنها همه مقتدر باشید، اما حکم کلی هم ندیم. 

اون آقای حبشی نگفت اگه شوهر معتاد بود چی؟ اگه توان بالا کشیدن شلوار خودشو نداشت چی؟؟ یا فرمولش مثل همون خانم جلسه ایه؟؟ 

خیلی زندگی ها رو شونه زنها میچرخه، مرد اون زندگی بند انگشت اون زن هم نمیشه. الکی رو گرده زنها، مسئولیت اضافه تر نذاریم. هم چرخ زندگی رو بچرخون هم سعی کن به آقایی بر نخوره،اقتدارش تکون نخوره. 

الکی حکم صادر نکنیم اگه زندگیت بده، حتما چرخه اقتدار مرد بهم خورده. به تعداد تموم زوج های خوشبخت عالم فرمول خوشبختی و به تعداد تموم زوجهای بدبخت عالم فرمول بدبختی هست. 

نه اینکه اگه بدبختن، اگه خوش نیستن چون چرخه اقتدار مرد شکسته. 

والا مردها خودشون هم انقدر خودشونو جدی نمیگیرن، خودشون انقدر احساس نیاز به اقتدار ندارن که ما دنبال اینیم بهشون اقتدار بدیم. 

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
سلام عزیزماز صبح چند بار اومدم بنویسم، هی بیخیال شدم. این بار که این پیامو خوندم، بی تعارف تپش قلب گ ...

وای حرفاتون منو یاد کانالی انداخت به اسم ملکه همسرتان باشید 

چند سال پیش عضو بودم 

یه مبحثاش خوب بودن ولی یکم که بیشتر خوندم دیدم ای دل غافل دارن سوسکی و آروم مارو به کجا هل میدن 

نمونه اش جهت حفظ اقتدار مرد وقتی دو کیلو میوه خرید اورد حتی اگه پلاسیده و ریزو ..بودن بپر بپر کن خوشحالی کن بگو وای قربونت برم چقد خوب کردی میوه گرفتی 🤣یاد این بچه های سه ساله که با زبون ریختن کارشونو پیش میبرن 

این یه مثال بود 

بعد مثلا اقا باخودش نمیگه چه خانوم ضعیف النفسی دارم که خرید یه کیلو میوه ی گندیده به چشمش میاد؟

درسته تشکر کردن واجبه قدرشناسی واجبه اما به چه قیمت؟

خلاصه که به قول شما و رضا مارمولک به تعداد ادمها راه رسیدن به هرچیزی هست 

تشکر کردن 

قدرت دادن 

حفظ ارزش مدیر بودن مرد همه اندازه دارن 

نباید بزاریم اقایون باور کنن که هنوزم خانمها فقط مادر و اشپز قهاری هستن 

هرچند کشورمون خب مردسالار هست که اینم تقصیر من مادر هست وقتی قانونی بزارم توی خونه که برا دختر وپسرم فرق داشته باشه نتیجه میشه همین 

توکل برخدا ان شاالله خانمها با تکیه بر خودشون و فقط همراهی همسرشون به انچه میخوان برسن

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

عزیزم اگر بپرسم تصمیمتون چی شد برای دکترا یا کارشناسی ارشد 

حس بد که نمیگیرید؟

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

سلام عزیزماز صبح چند بار اومدم بنویسم، هی بیخیال شدم. این بار که این پیامو خوندم، بی تعارف تپش قلب گ ...

دلم نیومد این پیامتون رو فقط لایک کنم 

عالی هستید و لطفاً همینقدر عالی بمونید . جامعه به امثال شما با این طرز تفکر ها احتیاج داره 

موفق و پیروز باشید

ققنوس