2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1411640 بازدید | 78606 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درستش هم همینه آخه  هرروز دو تا غذا واقعا سخته اصلا ذهن حتی یاری نمیکنه  عزیزدلم آخه ما ...

نارین من خودم شخصا دوس ندارم دد وعده ی غذا بخورم

مگه مجبور بشم غذام زیاد بشه 

همیشه ب اندازه درست میکنم ک خورده شه 

و هر وعده غذا میزارم مگه بعضی وقتا 🙃

سالیانیست ک من سنگ صبور خودمم ؛)

عزییییز دلم بیا بغلم ببین رفتار متفاوت دیگران ذره ای برات مهم نباشه شما راه خودتو برو مجبورن بپذیر ...

مرسی از راهنمایی های خوبت عزیز دلم

اگه خدا بخواد و کمکم کنه دارم مصمم میرم جلو البته شاید یه جاهایی کم آوردم و کوتاه اومدم ولی با امید به آینده و واقعا میگم اومدن به این تاپیک امیدم زنده شده 

همیشه پایدار باشید دوست عزیزم

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏

سلام دوستان.

یه سوال داشتم. کسی از خانوادتون تا حالا شیمی درمانی شده.

خواهر من از ۶ تیر باید شیمی درمانی بره. من نمیدونم که تو خونه باید چیکار کنم. چه جوری مراقبش باشم. 

بعد هر شیمی درمانی توانایی راه رفتن داره؟ برا دستشویی باید لگن استفاده کنه یا تا دستشویی میتونه بره؟

غذا چی باید بخوره؟

شبانه روز باید پیشش باشم یا میتونم شبا برم خونه ام و فقط روزها بیام پیشش؟

کسی میتونه بیاد عیادتش یا باید تنها باشه؟

چیز خاص دیگه ای هست که من باید بدونم؟

سلام بچه ها خوبید  میخام یه نظر سنجی بزارم همه جواب بدین لطفا من آقای همسر رو ضایع کنم😁😁😁 ...

والا من ی غذا سه روز دارم مثلا سالادالویه ماکارانی لوبیا پلو عدس پلو با مرغ ریش ریش دمپخت قورمه سبزی دیزی 

کم کم ی غذا رو دو وعده میخورم

عاشق ای غذاها قشنگ ۳وعده میخوره

همسر بنده خدا میخوره میگه خدایاشکرت

خدایا شکرت
مرسی از راهنمایی های خوبت عزیز دلم اگه خدا بخواد و کمکم کنه دارم مصمم میرم جلو البته شاید یه جاهایی ...

خواهش میکنم

همیشه به تاپیک سر بزن 

از کارایی که کردی بگو

کجاشو خوب بودی کجاشو خراب کردی

همینکه میای سر میزنی ... از احوالت خبر میدی چند جمله راهنمایی میشی ..‌انگیزت شارژ میشه ...کلی میفتی جلو... کلی مصممتر میشی ...قویتر میشی

به قول گفتنی دوپینگ انرژی میشی 

سلام بچه ها خوبید  میخام یه نظر سنجی بزارم همه جواب بدین لطفا من آقای همسر رو ضایع کنم😁😁😁 ...

شما فکر کنم جنوبی بودی درسته؟؟

ما کلا هفته ای سه روز نهایتش ۴روزش پختنی بقیش حاضری و چیزای ساده

عادت کردن دیگه بچها چیزی نمیگن ولی پدرشون ممکنه بعد چند ماه بخواد اعتراض کنه میگم مردم همینم ندارن بخورن ناشکری نکن

سلام دوستان. یه سوال داشتم. کسی از خانوادتون تا حالا شیمی درمانی شده. خواهر من از ۶ تیر باید شیمی ...

عزیزم اول از همه باید بیمار روحیه اش رو حفظ کنه 

انصلا نذارید از بیماری کسی پیشش حرف بزنه فقط بگو و بخند یادواری خاطره های خوب و امید دادن

تا چند روز بعد تزریق حالش ممکن  خیلی بشه

نوشیدنی مقوی بهش بدید میوه زیاد بخوره هر چی بیشتر ادرار کنه بهتره...بعضیا بعد تزریق اسهال میگیرن بعضیا یبوست میگیرن اگه اینوزی شد حتما خود دکتر براش دارو بنویسه 

سر خود هیچ غذایی هیچ نوع داروی گیاهی و صنعتی بهش ندید

روبوسی و دست دادن ممنوع

مهمان بیاد یا خودش بره بیرون حتما حتما ماسک

هر گونه علایم سرما خوردگی یا بیماری واگیر اگه دارین نرید پیشش یا ترجیحا از دور

یهویی موهاشو از ته نزنید روحیش خراب بشه اگه نزدید تا الان 

چند روز یبار چند سانت کوتا کنید که براش عادی بشه

سیرابی گوساله  خیلی براش خوبه بدون ادویه هفته ای دوبار براش درست کنید فقط نمک و زرد چوبه بزنید همین

خرچنگ هم خوبه

خاله همسرم شیمی درمانی میشد مادرشوهرم اینا خیلی براش درست میکردن 

داروهاش سر ساعت بدون یک دقیقه تاخیر بدید

یکی دوبار اول پیشش بمونید ببینید چجوریه از پس کاراش بر میاد حالش بد نمیشه 

اگه اوکی بود نمیخواد بمونی

البته در صورتی که دختری پسری داشته باشه ازش مراقبت کنه

با عرض پوزش 

من 😭

هم نهار میپزم هم شام 

وقتایی که کارش جوری باشه که غذا هم همومجا بدن خوش خوشانمه 

بقیه وقتام عذابه 

پختن سخت نیست اینکه نمیدونی چی بپزی چکار کنی که هم تنوع بدی هم اسراف نکنی همه ی اعضا هم دوست داشته باشن خسته کننده اس 

کلا شوهر من میاد خونه سلام قابلمه اس 🤣🤣🤣🤣

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

والا من ی غذا سه روز دارم مثلا سالادالویه ماکارانی لوبیا پلو عدس پلو با مرغ ریش ریش دمپخت قورمه سبزی ...

بنده برگزیده خداوندی شما 😆😘

ماکارونی رو سه وعده بخورن لگن خدایا شکرت برید دور سرش بگردید☺️

من اگه یه روز ماکارونی یه روز ابگوشت بشه 

روز سوم تب ولرز میکنن که برنج نخوردیم 

البته دروغ نباشه یه سالی هست مجبوری کنترل شده برنج میپزم چون یه سری بیماریا گرفتن که طب سنتی تشخیص داد از مصرف زیاد گوشت برنج هست 

دیگه الان چندماهی میشه برنامه غذایی داریم طبق همون اجباری برای سلامتی پیش میریم 

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

خواهش میکنم همیشه به تاپیک سر بزن  از کارایی که کردی بگو کجاشو خوب بودی کجاشو خراب کردی همی ...

حتما همین کارو میکنم البته نه گاها مدام سر میزنم اینجا شده یار غار من 😉

بخدا خیلی بهتون نیاز دارم از تمام راهنمایی هاتون ممنونم 

شما از هر لحاظ انقدر باکمالات هستید که هرکس با هم صحبتی باشما کیف میکنه 

بنظرم امثال شمارو باید تو موزه دلمون نگه داریم و دورش پتو بپیچیم🤗😚

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏