2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1411263 بازدید | 78589 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

كسي جوابي نداره از حرص كلي گريه كردم فقط ديدمش به روش بيارم كه چرا پشت سر من حرف زدي؟؟؟؟؟؟؟ اعصاب ...

عزیزم

تاپیکهای roya_am رو بخون 

اگه درست تایپ کرده باشم

ی برو تاپیک نازگل_بانوو 

برات خیییلی کمک می کنه

بچه ها شما دلمه رو با چی می‌خورید

منظورم اینکه کنارش چی میزارید 

خانواده همسرم کنارش گوجه سرخ میکنن ولی من دوس ندارم 

کلن دلمه به نظرم باید کنار غذای اصلی باشه به تنهایی نمیشه 

نظرتون چیه

سلام عزیزای دلم ببخشید دیشب یهویی رفتم اول شروع کردم اینجا بنویسم اما موضوع اینقدر عمیق و مشکل از ...

سلام دیفن با هیدرامین 

ما نیز تو را دوست داریم ای دیفن آبشاری😉

کار خوبی کردی..... هم نگرانت شدیم خدایی و دوست نداریم دوستمون ناراحت باشه.... هم اینکه بعضی حرف هااا که اینحا زده میشه میبنی چه خوب خیلی هم این مشکلات یا درگیری ها رو دارن و تجربه هاشون کارگاشت 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
بچه ها شما دلمه رو با چی می‌خورید منظورم اینکه کنارش چی میزارید  خانواده همسرم کنارش گوجه سرخ ...

نارین.... نگران نباش اینقد کلاغ هایی با چشمان عقاب در اطرلفم کمین کرده ان که هر حرکتی از ما مثل بمب صدا میکنه. 

خواهر و بردار هر کسی فرق میکنه گلی...... بعضی ها بودنشون و نبودشون فرقی برا آدم نمیکنه و هر چه دورتر باشی راحت تری....... در ضمن براشون مهم نیست که من کجام فقط حرص و جوش میزنن که نمیتونن بفهمن تو زندگیم چه میگذره که خوشحال بشن(اگه بد بگذره)  و ناراحت بشن(اگه بد بگذره). 

ااااااخ از خواهر  خونه خواهرام خونه امید منه مآمن منه  هم خودشون هم بچه هاشون  من ...

خواهر عشقهههههه عششششق😍❤️💃😋🤩

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

امروز داشتم داخل قسمت یادداشت  گوشیم دنبال چیزی میگشم اینو دیدم. 

❌نه ادایی در شعر و شاعری دارم نه چیزی... فقط یک آن این شعر وصف حال زندگیم بود ❌

این آدم ها با من و دل کوچیکم بد کردن_مرا مجبور به ترک دیارم کردن

دارم میروم از این دیار..... ای عزیزانم به امید دیدار 

کرد زندگی با من بد بی وفایی.... کرد بین من و عزیزانم جدایی

میروم که بیاموزم درس زندگانی..... به امید عشق، آرامش در این زندگانی

سخت است زندگی ساختن در این غربت..... ولی خواهم ساخت با این درد غربت

بزرگ خواهم شد، قوی خواهم شد... ولی بدان نازی زندگی خوب خواهد شد

❤بماند به یادگاری در تاریخ ۱۴٠۳/۲/۱۹.❤