2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1313494 بازدید | 71254 پست
آخ آخ دقیقا مث مامان بابای من  عشق چمرانن😂😍 بابام ک فقط عاشق اون محله هاست  مخصوصا &nb ...

ما خونمون مصباح هست ولی از بچگی طالقانی جنوبی بودیم محله سرو و کاج مامانم هنوز اونجا هست ما هم دوست داشتیم اونجا خونه بخریم ولی خونه دلخواهمون رو با پولی که داشتیم پیدا نکردیم ولی این محله ای که الان هستیم هم خیلی دوست دارم دنج تر از طالقانی هست .

خیابان دانشکده کانون زبان میرفتم خیلی از اون خیابون خاطره دارم پیاده با یکی از دوستهام یا دخترخاله ام میومدیم تا میدان کرج اتوبوس سوار میشدیم میومدیم خونه مون چهارراه طالقانی .

اون دوستم چند سالی هست رفته کانادا دیگه خیلی وقت هست ازش خبر ندارم .

تیتان عزیز بانوی هنرمند و کدبانو😘 حق با شماست همه ما انگار یه چیزی تو گذشته جا گذاشتیم و هیچوقت فر ...

سلام عزیزم 

ممنونم بابت محبتتون ب من لطف دارید🥰

براتون بهترینا رو آرزو میکنم  ایشالا خدا بهترینا و بهترین انسانها رو سر راه خودتون و فرزندانتون  قرار بده🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فکر کردم این حس رو فقط من دارم کلا تو دوران بچگی قفل شدم 🥰 گاهی ک ب عقب نگاه میکنم همکلاسی یا دوس ...

تیتان جان همه ما همین هستیم ، دخترخاله ام معلم همون دبستانی هست که من اونجا درس میخوندم ، دخترش هم همون مدرسه راهنمایی میره که من میرفتم .

همش ازشون میپرسم فلان جا هنوز هست ؟ حیاط پشتی مدرسه عوض شده ؟ خودم هم دوست دارم یک روز برم اونجا و برم توی خاطرات اون سال ها که انگار همین دیروز بود . 😍😍😍😍

سلام دوستای گلم...روزتون بخیر.. بچهای سوال دارم خواهش میکنم کمک کنید...بین دوراهی گیرکرده..  ...

سلام آتوسا جان ، فکر نمیکنم چنین اتفاقی بیفته برای سکه ها .

ولی باز اگر نگرانی همون طلای بدون اجرت بخر و گاهی هم طلای زینتی برای خودت .

ان شا الله زودتر به خونه دلخواهتون برسید . 

والا بخدا الکی خوشحال نمیشیم چراااا😭😭😭😭😭 من شدید عصبی میشم یعنی دوس دارم باهمه دعوا کنم  ...

منم همینم

بعد حساس و زودرنجم میشم

از کاه کوه میسازم

بعدش میفهمم چقدر موضوع پیش پا افتاده بوده

ماهی یه بار از این داستانا داریم😢

سلام تیتان عزیزم 🥰 دوست خوب من 🥰 چقدر خوب درکت میکنم... من بچه بودم خیلییییییییی خونه پدر بز ...

سلام عزیزم 🥰

دوران بچگی واقعا زیباست

همه مهربونن

همه صادق و روراست

ناراحتی‌ها و دلخوریها کوچیک

قهر و آشتی کردن‌ها ی تند تندش

همه چیزش خوشگل بود 

البته بزرگی هم زیبایی خودش رو داره

پر از تنش و چالش

پرس دلهره و نگرانی

پر از شکستتنا و موفقیتا

و خیلی زیبایی‌های دیگه

بهر حال باید همه رو پشت سر بزاریم🥰 

سامانه بام . 

همیشه با بام انجام میدم مامان سبحان

پرداخت خودکار هم فعال کرده بودم

قسط خودم رو برداشت کرد ولی همسرم رو نه

میگم حتی اسفندم برداشت نکرده بودن

اومدم تسهیلات رو حذف کردم 

دوباره اضافه کردم 

و تونستم پرداخت کنم

تیتان جان همه ما همین هستیم ، دخترخاله ام معلم همون دبستانی هست که من اونجا درس میخوندم ، دخترش هم ه ...

اتفاقا منم تصمیم دارم ی سری از بچه‌ها رو پیدا کنم جمع بشیم و بیاد گذشته بریم ی روز رو تو همون مدرسه باشیم

فعلا چندتاشون رو پیدا کردم ایشالا ی روز با مدیر مدرسه هماهنگ کنیم و بریم یادی از خاطرات کنیم

سلام دوستای گلم...روزتون بخیر.. بچهای سوال دارم خواهش میکنم کمک کنید...بین دوراهی گیرکرده..  ...

ببین زینتی ضرره 

مگر اینکه برای استفاده بخای

یه تجربه ای کردم به وقتش میام اونور میگم‌

من ترجیحم فقط امامیه

فعلنم که هر حرفی در حد شایعه س

ببین زینتی ضرره  مگر اینکه برای استفاده بخای یه تجربه ای کردم به وقتش میام اونور میگم‌ من تر ...

اره واقعازینتی ضرره...من میگم وقتی قراره بفروشم چرا اجرت بیخودی بدم خب آدم موقع خونه خریدن و...و...خیلی گیرمیکنه همین ۱ملیون ۲ملیونم کار راه میندازه...

من بخوام سرجمع بگم درماه شاید۱۰ملیون بتونم طلابخرم شایدم یخورده بیشتر...حالابنظرت پارسیان بخرم؟

البته میگم ۱۰ملیون ولی خب روزی رسون خداست من اگر مثلا تصمیم بگیرم ماهی ۲۰ملیون طلابخرم واقعااا تلاش می‌کنم ومیخرم...برای همین نمیتونم دقیق بگم ماهی چقدر...ولی خب فکرنمیکنم ماهی بتونم یه امامی بخرم.

ولی اون موقع که من ظرفشویی خریدم سال ۹۷ دیگه مارک ال جی هم به سختی گیر میومد ما خیلی گشتیم تا مدلی ک ...

مرسی از راهنمایی عزیزم🌻

دیروز از سیتی سنتر شوش الجی پرسیدم‌۴۷ تومن 

اگه بتونم از امین حضور الجی تا ۳۰ تومن پیدا کنم حتما میخرم (ک بعید میدونم پیدا شه 

اگه نکه همون پاکشوما میخرم