2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1313571 بازدید | 71254 پست
عریزم من گفتم خریدم از سایت حقانی خریدم که توی اون تاپیک باهاش آشنا شدم دوم و هفتم فروردین دوتا 50 ...

خدا خیرت بده اومدی هانا جان

تو همون تاپیک ازت پرسیدم ولی قفل شد متاسفانه 

اینجا هم چندبار خواستم تگت کنم روی همین پیام ولی نمیدونم چرا نشد

ممنون عزیزم که توضیح دادی 

فقط قیمتاش درسته؟ من دیدم بعضی سایتا یکم گرون تره 

و اینکه فروش سکه پارسیان راحت هست؟

❤ممنون میشم برای حاجتم یه صلوات بفرستید❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا خیرت بده اومدی هانا جان تو همون تاپیک ازت پرسیدم ولی قفل شد متاسفانه  اینجا هم چندبار خوا ...

قیمت پارسیان های خوبه گرون نیست ولی طلاهاش اجرت بالاست

من چند تا پارسیان که جمع میشه میبرم طلا فروشی یه طلای کوچیک میخرم البته پول هم می‌زارم روش

بعد پارسیان یه کد داره که روی قسمت هولو گرام و سمت دیگرش زده که یکی هست مثلا 320 و باید چک کنید از هر جا خریدید 

قیمت پارسیان های خوبه گرون نیست ولی طلاهاش اجرت بالاست من چند تا پارسیان که جمع میشه میبرم طلا فروش ...

عزیزم منم اولیمو خریدم میشه منم بیام تو گروهتون؟

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
قیمت پارسیان های خوبه گرون نیست ولی طلاهاش اجرت بالاست من چند تا پارسیان که جمع میشه میبرم طلا فروش ...

عزیزم میشه بگی چجو کدوم کد؟

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
میگم برای تمدید اجاره، صابخونه نظرش چیه؟ خود شهریار هستین؟

اتفاقاً بهش گفتیم چندبار...

گفته تا چند روز دیگه خبر میده

ماه دیگه موعده..

ما هر سال زودتر زنگ می‌زنیم ک ببینیم چند چندیم پول جم و جور کنیم

حالا پیش پیش پرس و جو کردیم تو بلوک خودمون دونفر اجاره میدن

اصلا نمیخوام جا ب جا بشم سخت خیلی سخت

سلام من 2 و خورده خوابیدم 7:30 بیدار شدم     لهنت به این ساعت بدن یه اخلاقیم که دار ...

من چندبار بیدار میشم دخترم شیر میخواد..خواب درستی ندارم...

واحد بغلی هم ماشاالله انقدر سروصدا میکنن درو میکوبن اما من مقاومت میکنم میخوابم 😄

وام پیش درآمد ویپاد منظورمه تو قسمت تسهیلات برید نوشته  نحوه کسب امتیاز اینطور هر روز به حساب ...

مرسی عزیزم

من وام برآیندش رو گرفتم

آشنا هستم با ویپاد

یعنی هر روز 1200 اضافه کنیم به موجودی 1200 روز قبل تا 12 امتیاز اضافه بشه؟