2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1314285 بازدید | 71269 پست
عزیزم دخترم دوتا پایین تا دوتا بالا دندون داره بغل دوتا بالایی دو‌ماه جیک زده سر دندون اومده بیرون ...

من ویتامین دی بهش میدم دندوناش در میاد برا منم خیلی دیر در آورد 

ب دکترش بگو 

چند ماهه اس دخترت ؟؟

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

منم همینطور.. تحمل دردم پایین سر اون ده روز اول زایمان هم خیلی اذیت شدم خیلی درد کشیدم... بقیه می ...

وای وای میدونم چی میگی منم نود درجه راه میرفتم🤣🤣

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم دخترم دوتا پایین تا دوتا بالا دندون داره بغل دوتا بالایی دو‌ماه جیک زده سر دندون اومده بیرون ...

نه عزیزم نگرانی نداره نبر کم کم خودشون در میان ..

فقط گاها که دیدی اذیته یا دستشومیبره به سرش یا سرشو میماله زمین واینور اونور قطره استامنیفن بده راحت باشه😍..

آهن میدی مراقب باش نخوره به دندوناش..دکترگفت( لیپوزوفر)بهترین آهنه..هم سیاه نمیکنه هم طعم تافی میده بچهاعاشقشن❤️

دختر من بیشتر دندوناشو همین اواخر پشت سرهم دراوردالان بیست تا داره جوری گاز میگیره ادم به ملکوت اعلا میپیونده😵😅

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

نه عزیزم نگرانی نداره نبر کم کم خودشون در میان .. فقط گاها که دیدی اذیته یا دستشومیبره به سرش یا ...

دکترگفت اگه زیادبچه زیرافتابه که هیچ اگه نیست شش ماه یبار دوسوم آمپول ویتامین دی بزنید خوبه هم برادندوناش هم برابدنش 

داشتم پیام هاتون رو میخوندم دوستان این چند صفحه ی آخر که درباره ی ویار

حال و روز خودمم دو هفته اس گره خورده به ویار

توضیحی درباره اش نمیدم که از حوصله خارجه😄

فقط مستقل درباره ی علت اون نوع ویارا پرسیدی واقعا منم قبلاً میگفتم این جور حرفا اداس

اما الان درک میکنم آدم اصلا دست خودش نیست

من الان از سرخ کن بدون روغنمون متنفر شدم نگاهش میکنم حالم بد میشه

بعد واقعاً تو بارداری آدم هورموناش بهم میریزه اخلاقش انگار عوض میشه

من قبلاً از کسی به هیچ وجه انتظار نداشتم

اما الان دو‌ سه روزه پشت سر هم گریم میگیره

به شوهرمم گفتم بچمون دختر شد راه دور نمیدمش

چون الان خودم غریبم اینجا ولی خانواده شوهرم هستند و میدونند حالم خیلی بده اما حتی به تعارف نگفتند بیا یک وعده پیش ما بخور یا برات بیاریم

باور کنید دو هفته اس آشپزی نکردم چون از بوی پیاز بدم میاد همش الویه آماده و نودل میخورم

غذای بیرون هم متنفر شدم

خلاصه که امیدم فقط به اینه که میگذره

امروز مادرشوهرم زنگ زده بود اون هم نه برای پرسیدن حال من میخواست آمار منفی فامیلاشون رو بده بعد گفت فلانی گفته منو دعوت نمیکنی بهش گفتم من رو به قبله ام دیروز با گریه آشپزی کردم بهم میگه اوووم

دوستان دقت کنید نهایت همدردی اوووممم😂

ببین بستگی ب رحم داره همکاری کنه یا نه 😏 تحمل دردت چقدر باشه دوستم ۱۳ساعت درد کشید رحم باز نشد ک ن ...

ماشالله دختر 

۵ سانت نصف راهو رفتی 

طبیعی نشدی توم؟؟؟؟؟اگه ج نه س که واقعا حیف شددددد 

من فقط از خون اینا میترسم  😬☹️

نه عزیزم نگرانی نداره نبر کم کم خودشون در میان .. فقط گاها که دیدی اذیته یا دستشومیبره به سرش یا ...

ملکوت اعلا 😄😄😄😄😄😄😄😄😄

اونو میدادم خانم دلشو زد 😏

چند وقته فروزومال میدم خیلی دوست داره...

آخه میگم دو ماهه همون جیک زده اشکالی نداره؟؟

بعد واقعاً تو بارداری آدم هورموناش بهم میریزه اخلاقش انگار عوض میشه من قبلاً از کسی به هیچ وجه ا ...

برعکسشم هست خوش خنده میشن 

ولی دوست خودم سراسر استرس بود 

اونجوریم خوب نیس 

کاش اینجوری نشیم 

ارام جان تهرانی؟برات غذا خوشمزه درست کنم؟😍😍😍😍

ماشالله دختر  ۵ سانت نصف راهو رفتی  طبیعی نشدی توم؟؟؟؟؟اگه ج نه س که واقعا حیف شددددد&nb ...

من خودم نخواستم 🙁 سزارین اختیاری میخواستم...

هرکدوم درد خودشونو دارن

بازم میگم بستگی ب تحمل درد داره

من ولوو بودم هیچی نمیخوردم تو بیمارستان

تخت بغلی مثل چی میخورد خودشم قشنگ راه رفت( بعد ۱۲ساعت باید از تخت بلند شن راه برن )

حالا منو پرستار گرفته بود بتونم راه برم, مردم 😐😐😄

طبیعی هم دوستم شد هنوز نزدیک ۳۵روز زایمان کرده میگه بخیه هام جذب نشدن

عمه من ۱۲تا زایید هیچیش نشد من مردم رسما 😄😄

برعکسشم هست خوش خنده میشن  ولی دوست خودم سراسر استرس بود  اونجوریم خوب نیس  کاش ...

آره عزیزم همه نوع و مدلی پیدا میشه😄

من خودم استرس ندارم همه چیز رو سپردم به خودش

قربون محبتت برم عزیزممم❤️❤️❤️حرفت یک دنیا ارزش داشت برام😍😍😍اهوازم عزیزم دستت درد نکنه😘

من خودم نخواستم 🙁 سزارین اختیاری میخواستم... هرکدوم درد خودشونو دارن بازم میگم بستگی ب تحمل درد د ...

ادم دستش به خراش برمیداره جدا از درد و سوزش زمان می‌بره ترمیم شه 

حالا یه خانوم قراره یه بچه که دو تا دست و دو تا پا داره بزاد 

صد در صد دو تاش رنج و زحمت خودشونو دارن 

قدیم معلوم نبود ماشالاه بدنشون چی یوده 

من میگم دائم مشغول کار بودن 

موقع زایمان بدن اماده بوده 

الان میگن پیاده روی برو 

پله بالا پایین کن بچه بیاد پایین 

آخرشم کلی با اذیت زایمان میشن و دوران نقاهت طولانی☹️