2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1314584 بازدید | 71273 پست
عزیزم نمیشه ویپاد رو هم خودت بگیری و هم همسرت ؟  حتی مادر و پدرت هم میتونن بگیرن ؟ اگر همسرت ...

ماه دیگه موعد خونمونه...سعی بر این داریم ک اونو بالا ببریم صاحب خونه راضی کنیم همینجا بمونیم...

هرچند هنوز نکفته چقدر 😩

دسته چک نداره..

ضامن منظورم کارمند رسمی نخواد 🤭 بازنشسته دم دست داریم 🤭 + همکارای شوهرم نمیدونم ب عنوان ضامن قبول میکنن یا نه..

بانک رسالت ک میگفتی شرایطش چطور بود 

هزار بار گفتی 😐😄

فسقلی من مغز واسم نذاشته 🤭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ماه دیگه موعد خونمونه...سعی بر این داریم ک اونو بالا ببریم صاحب خونه راضی کنیم همینجا بمونیم... ...

بله عزیزم قبول میکنند این ضامن ها رو ، بازنشسته هم اگر سنش زیر ۷۰ باشه مشکلی نداره .

بانک رسالت که باید پول بگذارید بمونه همسرتون میتونه حساب باز کنه اگر هم بخوان سریع وام بگیرید باید امتیاز بخرید اگر خواستی حتمی بگیری بگو من بهت میگم از کجا باید اقدام کنی کرج هست به شما هم خیلی دور نیست . 

بله عزیزم قبول میکنند این ضامن ها رو ، بازنشسته هم اگر سنش زیر ۷۰ باشه مشکلی نداره . بانک رسالت که ...

🤗❤️❤️

چیزی تو دم دستگاهت سراغ داری وام بدن مامانشو ببرم 😄😄

اره حتماااااااا لطف کن بگو 🤗🥰😘😘

ی فکری تو سرمه ببین درسته؟

من میگم ماشین بفروشیم بزارم بانک از روش وام بگیریم

بعد باز ماشین بگیریم و کاری ک میخوایم با وام انجام بدیم

نظرت؟🤩

ان شاالله تنتون همیشه سلامت باشه 🥰😘 من واسه شمال جایی رزرو کردم ک خونه بود طبقه بالا صاحب خونه ...

فدات عزیزم ،😍

وای منم جایی رفتنی یه لگن مخصوص ظرف دارم که ظرفام با سینک برخورد نکنه،،،کاش میشد پولدار بودیم هتل پنج ستاره میرفتیم دست بع سیاه و سفید نمیزدیم،🤣

🤗❤️❤️ چیزی تو دم دستگاهت سراغ داری وام بدن مامانشو ببرم 😄😄 اره حتماااااااا لطف کن بگو 🤗🥰😘 ...

عزیزم آخه اگر ماشین رو بفروشید نمیشه مطمین بود دوباره بشه ماشین بخرید .

مبلغ وامی که میخوان بگیرید و قسطی که میتونید بدید رو بگید تا اونطوری بهتر راهنماییت کنم .

فدات عزیزم ،😍 وای منم جایی رفتنی یه لگن مخصوص ظرف دارم که ظرفام با سینک برخورد نکنه،،،کاش میشد پول ...

تو لگنم میبری؟؟؟

یا علی بدتر از منم پیدا شد 😄😄😄😄😄

چقدر خوب سخن گفتی ای دوست 🤩😁 آخ گفتی هتل ۵ستاره😩

عزیزم آخه اگر ماشین رو بفروشید نمیشه مطمین بود دوباره بشه ماشین بخرید . مبلغ وامی که میخوان بگیرید ...

۷۰ الی۱۰۰م 

ماهی ۵_۶م تهش ۷م😁

چون اجاره خونه داریم و قسطای دیگم هست 

تو لگنم میبری؟؟؟ یا علی بدتر از منم پیدا شد 😄😄😄😄😄 چقدر خوب سخن گفتی ای دوست 🤩😁 آخ گفتی ه ...

اره نمیدونم هر چقدم سینک غریبه رو بسابم باز چندشم میشه،،میدونی مستقل راست میگه همش زیر سر مادر،،،مامانم خیلی از من بدتره،،،اصلا یه وسواس عجیب  من شانس اوردم زود ازدواج کردم وگرنه بدتر از این میشدم