2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1409160 بازدید | 78415 پست
کاروباروکسب درآمدی ،ی گشایش مالی ای چیزی میبینی واسم؟از لحاظ احساسی چیهرچی ب ذهنت میاد بگولطفا♥️

قبلا فک کنم بهت گفتم استارت یه کار خودت میزنی که برات خوبه وپیشرفت داری ، دست به هنر و جذبت هم بالاس ، یکم همسرت سرسختی می‌کنه که به وقتش نرم میشه .

احساسی هم خوبه ،شما تسلط داری ،یجاهایی می‌ره تولاک اما مال خستگی وفکره فقط کمی استرسیه ،خودت شادتر وشنگولتر وراحت تری کلا 

کاربر امیر خان ، سلام نکرده آخه کی با کی دوست میشه ، کاربلد نیستی حاجی برا همین بختت بسته مونده

ب منم درخواست دادردکردم🤢

مریض

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قبلا فک کنم بهت گفتم استارت یه کار خودت میزنی که برات خوبه وپیشرفت داری ، دست به هنر و جذبت هم بالاس ...

ممنون عزیزم♥️

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

خخواهش میکنم ،حالا چندتاش درست بود ؟

والا کاملا درسته

بغیر کار که اونم خیلی  امیدوارم،دلم روشنه حس میکنم تا اسفند قراره ی چیزایی بشه😍

والا کاملا درستهبغیر کار که اونم خیلی امیدوارم،دلم روشنه حس میکنم تا اسفند قراره ی چیزایی بشه😍

خوب پس ، حتما کارت هم اوکی میشه انشالله چون حس خودت خیلی خوب ومثبته وبی شک به هدفت می‌رسی 

خوب پس ، حتما کارت هم اوکی میشه انشالله چون حس خودت خیلی خوب ومثبته وبی شک به هدفت می‌رسی

ممنون عزیزم

شبت بخیر♥️

ویار پریه🤔حالا من مایعات نمی‌خورم سرویس نرم🙃

😄

من خیلییییییییی اتش میگیرم

نمیدونی امروز چقدر آب خوردم

میدونمم خون‌ریزیم بیشتر میشه ها

اما خب تشنم میشه ☹️☹️

فوق العاده گرمم میشه سگ سرما پنجره باز میزارم 😄

عصبی تر میشم..

نمی‌دونم چی بخورم یکم آرامش داشته باشم 💔💔🥲

بارداری بعضیا تو بارداری هم پریود میشن🤪🤪🤪🤪🤪🤣🤣🤣🤣بعد کسایی که تو بارداری پریود میشن معمولا چن ...

نه عزیز من 😎 ما از اوناش نیستیم 😎😄

ن چند قل داریم نه بارداری پریودی 😎😁

خالمم میبینی دو قل داره ای وی اف کرده لو نمی‌ده 😁