2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1408042 بازدید | 78327 پست
[QUOTE=367660776]سلام عزیزم خوش اومدی خدا مادرتو حفظ کنه مرسی ک هواست بهش هست ♥️[/QUOTE سلااام دختر ...

قربونت برم 🤗 دسته گل خودت خوبه؟؟

ان شاالله ک همیشه سلامت باشن 🥰♥️

ممنون عزیزم 🥰

قربونت برم 🤗 خدا به مالتون برکت بده..اینجا تپه تپه آرایشگاه مردانه هست 😄 دیشب میشمردم تا جایی ک دی ...

روزی دست خداست. بگو هزارتا ارایشگاه، مهم نظر خداست. انشالله خدا نظرش بهتون باشه دوستم. 😍😍😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همسایه ما هم یادمه سه سال و نیم بود می‌گفت من نی نی می‌خوام مامانم نمیارهالان ۷ سالشه میگه مامانم هر ...

وای سوهر من گیر داده جدیدا هی از بچه میپرسه اجی میخوای یا داداش؟اونم میگه ایه 🤣🤣🤣شوهر میگه ببین بچه دلش خواهر و برادر میخواد. گناه داره👻👻👻

جدی روت نمیشه؟یلدا نزدی؟زودی یه دختر بیار کارت راحت میشه ناخن‌های خودت که هیچ ..شوهرم میبینی لاک قرم ...

نمیشه🙈🙈🙈نه نزدم خیلی کلنجار رفتم ولی نشد. 

رایت گفتیا چاره ی کار دختره😉😉😉فک کن شوهرم لاک بزنه🤣🤣🤣چه خوب میشه.. 

نمیشه🙈🙈🙈نه نزدم خیلی کلنجار رفتم ولی نشد. رایت گفتیا چاره ی کار دختره😉😉😉فک کن شوهرم لاک بزنه🤣 ...

دختر من برا شوهرم که هیچ برا پدر شوهرم لاک زده بود 

بنده خدا فراموش کرده بود پاک کنه مونده بود رو پاش تا چند روز که مجدد رفتیم گفت پد دادیم پاک کردیم

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

یها من بچه بودم لاک قرمز زدم دیگه نزدم. خیلی دوست دارما ولی روم نمیشه.. دلم میخواد واسه عید ناخونامو ...

چرادختر🤔

من عاشق رنگ قرمزم🥰

من لاک زیادنمیزنم😊

ولی قرمزخیلی دلبره 💅خصوصا برا دستای سفید ..

بالباس مشکی هم خیلی خوشگل میشه

امشب براتولد بزن عزیزم😎حتمابزن😊

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

وای سوهر من گیر داده جدیدا هی از بچه میپرسه اجی میخوای یا داداش؟اونم میگه ایه 🤣🤣🤣شوهر میگه ببین ب ...

ای جانننن🤩آیه🤩من غش من ضعف🤪

فاصله سنی شونم خوبه بیار یکی 

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

سلااام خانومای گل و زبر و زرنگ ‌به قول تبسم جون خسیس و خوشگل از ته دلم بهترینها رو براتون می‌خوام. م ...

درنا جون خوبی 

دیشبی عجیب یادت کردم

عجیباااا

کلی نوشتم برات 

بلد نبودم تگ کنم شما رو پاکش کردم

درنا جون خوبی دیشبی عجیب یادت کردمعجیبااااکلی نوشتم برات بلد نبودم تگ کنم شما رو پاکش کردم

عزیز دلی 

چه خوبه که یکی یاد آدم باشه قلب آدم اکلیلی میشه 

دوستم چن وقت پیش اومد سرزده  

گفت نزدیک خونه تونم نون تازه گرفتم هستی که بیام صبحونه بخوریم 

گفتم چه بهتر از این زودتر بیا  

بهش گفتم خیییلی خوبه که یکی در آدم رو بزنه بیاد خونه 

این عااالی یه 

ریپ می‌زدی عزیز 🥰😘

درنا جون خوبی دیشبی عجیب یادت کردمعجیبااااکلی نوشتم برات بلد نبودم تگ کنم شما رو پاکش کردم

عزیزم برا تگ کردن@واسم کاربر روی بدون فاصله مینویس،آبی که شد یعنی تگ شده🌷

اینجا میگم پیش خودش فقط میخندمجیران من خیلی سختی تو زندگیم کشیدمبگم اصلا باورتون نمیشهبه ذهنتون خطور ...

از بیرون حرف زدن خیلی راحت تره ولی واقعا نمیدونم چی بگم 

ممنون ازت دختر خوب 

ققنوس
سلاممخوبی بهتر شدی عزیزمبندرم الن ک عالیه کیف میده 😅😅دیشبی یخیدمممم

ممنون بهترم شکر 

حس کردم خونه ی خودتونه و کسی نبوده داخلش 

برا همین انگار سرد بوده 

خوش بگذره 

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟