2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1400860 بازدید | 77708 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عاطی میگم مادرشوهرت چیزی نگفت برای تغییر شغل همسرت😅مقعنه دولیتیش نپوشید بیاد😅🤣

ای خداااااا 😄😄😄😄

ی جورایی پشماش ریخت هم ناراحت شد گویا

بد زنیه گ بروز نمیده

اما خب شوهرم مادرشو میشناسه

حالت کنایه گفت پول نداشتی ک 

رفته گرگان بیاد با مقنعه دولتیش میاد😄😄😄

شما دارین تو رویاهای من زندگی میکنین😁

برین خداتونو شکر کنین ببینم😎

برسه روزی که دست دخترمو بگیرم تنهایی🤪تاکید میکنم تنهایی🤩 پاشم برم پارک بازی کنه،برگشتنی براش بستنی بخرم

تو راه برم برا خونه خرید کنم😜برگردم خونه ،یادم بیفته تخم مرغ ندارم کیک بپزم دوباره برم بخرم🤣🤣

همه جا همسرم باهامه 🤪افسردگی گرفتم،

تازه وقتی میبینم ازش جلو زدم یاحواسم پرته ی مغازه ای چیزی شده عین آژیر خطر ببو ببو میکنه😁

همیشه میگم عین دزدگیری،تا یکم ازت دور شم صدا میدی🙁

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

ای خداااااا 😄😄😄😄ی جورایی پشماش ریخت هم ناراحت شد گویابد زنیه گ بروز نمیدهاما خب شوهرم مادرشو میش ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

فقط مقنعه دولتیش🤣🤣

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
شما دارین تو رویاهای من زندگی میکنین😁برین خداتونو شکر کنین ببینم😎برسه روزی که دست دخترمو بگیرم تنه ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من مردم از خنده یها مردمااااا

چرا نگه؟مفت کار نکن فقط😂

آخه میدونی سوپرایزشن میکنم همیشه😁

مثلاً  گاهی میگم اه پول ندارم پونصد بزن رنگ بزارم،دفعه بعدی باترس ولرز میگه رنگ میزاری میگم اره ۳۰بده🤣

بیچاره میگه ادمو میزاری تو برزخ😅😅نمیدونه چه بلایی میخایی سرش بیاری

الان میدونم پولش ته کشیده،یه تومن مونده،بچه خوبی شدم این هفته نگفتم هیچی بخره،

توخونه همه چی هست برنامه نوشتم از رو اون غذا میپزم،تا هفته بعد پونصدو بگیرم براکادو روز پدر،

یک میگم بعدمیگم نه آخه خودت میمونی، پونصد بده😁

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

سلام خوبیرویا جان من مازندرانم.برنج دم سیاه بیشتر طرفهای غرب مازندران دارن وگیلان.چون اونجا بهتر کشت ...

اینم دمسیاه که گرفتیم 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
سلام خوبیرویا جان من مازندرانم.برنج دم سیاه بیشتر طرفهای غرب مازندران دارن وگیلان.چون اونجا بهتر کشت ...

اره باید امتحان کنم این هاشمیمون بود 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
شما دارین تو رویاهای من زندگی میکنین😁برین خداتونو شکر کنین ببینم😎برسه روزی که دست دخترمو بگیرم تنه ...

در ضمن این هی خرید رفتنااااا اول اولاش خوشه حس خوبه 

بعدش حوصله نداری باید بری خرید 😜

تازه بچه میگه خسته شدم غر و نق که پام درد میکنه خسته شدم اینقد منو بیرون نبر😒😒اگه اومدم خوراکی بخر😅😅

گفتم از الان بگممم بهت اولاش که تازه حس میکنی بله مستقل شدی و زرنگ شدی خوبه بعدش همش در مغازه ای سیب زمینی پیاز بخر 🤣

ولی واقعااااا ماها که بچه رفیق و هم بازی نداره و تو آپارتمانه..... من خودم به هر بهونه ای میبرمش بیرون تا حال و هولش عوض بشه 

یها جان من درکت میکنم عزیزم 

میدونم چی میگی 

البتع من اصلا محدود نیستما فقط خودم دوس ندارم این شهرو 

بخام برم هم شهر خودم یکم سختمه با تاکسی و اسنپ برم 

البتع سخت نیستا خودم سختش کردم 

خودم خودمو محدود کردم 

همش میگم دوس دارم خودم تنهایی برم با دوستام بیرون 

میگع خب برو چرا نمیری 

ولی من همش فکر میکنم وووه بچه رو چیکارکنم 

حوصله اسنپ ندارم 

اصلا نمیدونم چرا 

چمه نمیدونم قفل شدم

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣من مردم از خنده یها مردمااااا

خدا نکنه🤣

بخدا راس میگم،

انگار توهم داره تنهابرم بیرون منو بدزدند ببرن تجاوز کنن بهم😎یاسرموببرن

واسه همین گیر میدم از این شهر بریم،میگه جای بزرگترم رفتیم همین آش و همین کاسه اس ها😅

میگم باشه باشه

ولی تو دلم میگم کورخوندی🤪 انقدر خرجتوزیادمیکنم ،مجبورمیشی بری دنبال یه کار دیگه تا برسونی،

بعدپولاتومیگیرم  می‌شینم سرجام هم پس انداز میکنم هم چون وقت نداری خودم میرم بیرون😁بدووووونه اوووووون🤩🤩😜

خدایا خداوندا ببین منو خب عزیزدلم🌷