2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1396666 بازدید | 77437 پست
برای خودش مهم نیستبی خیالش شم مهسا؟البته الانم قصدش نیست ولی یه مدت دیگه احتمالا گیر بدم بهش😂

اگه حوصلشو داری انجام بده. چون باید نصفه شب بیدار شی سرشو اسپری کنی نباید خیلی خشک شه چون زخمه. اگه خشک شه ممکنه گرافتش کنده شه.. چند روز اول خیلی رسیدگی داره. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@nazi_joooon کجایی عزیزم♥️

سلام پاییز قشنگم خوبی دوست مهربونم 

فدات بشم 

درگیر یه سری کارها هستم وقت نمیکنم ولا زیاد بیام. 

@ای_داد_بیداد    

سلام جیران سلام گردنه حیران خوبی 

چقد حرفات درسته..... خدایی خیلی وقته حالم از فضای مجازی بهم میخوره از خیلی آدم ها.....به قول خودت دوست دارم برم تو کنج خونه ام تو لاک دفاعی خودم بدون هیچ حرفی. 

دروغ، ریا، تظاهر، جار زدن کمبودها و توهم هاشون، چس ناله های الکی، زندگی های دروغین، ایراد گرفتن از آدم برای اینکه از زندگیت ناامید کنن و حس بد بدن به زندگیت حتی یه سری افراد که دست میزارن رو نقطه ضعف مرد زندگیت و ممکنه زندگیت ازت هم بپاشه(کلی اینها رو گفتمااا) 

طوری مجبوریم زندگی کنیم که انگار هیچ کس نداریم.... از همه فاصله بگیریم از همه باید ترسید اخه برای چی برای چی مردم و اطرافیان اینطوری شدن چه میخوان به دست بیارن چه امتیاز مثبتی گیرشون میاد اخه.

مدیریت بوی گ....  میده واقعااا پر شده از کمبود و دروغ روزی ۸٠م پول داشته باشی خونه ات تو روستا باشه و ماشین شاستی(شاسی) 😅😅 نداشته باشی بعد پول بزاری کنار..... اخه لامصب دورغ تا کجا تا کی. فقط دنبال پست معصومه میگردم ولا غیر پر از دروغه، پر از اینکه فک میکنن خیلی خوب و عالی زندگی میکنن بقیه زندگی نمیکنن دو کلمه آخر زندگی رو میکنن. 😅

پزهای الکی تو خالی من اندامم خوبه، فلان لباس باقیمت خوب میخرم و فلان بعد عکس که میدن میخوام خودم جر واجر کنم با چس کلاسشون😅😅

خیلی وقته که فضای مجازی سم خالص شده و همه چیز رو گذرا میخونم و رد میشم و وقتی یکی پز میده و تعریف و تمجید میکنه شک ندارم طبل تو خالی هست که صدا میده. و گرنه کسی که اصالت داشته باشه پز نمیده 😎

پاییز مهربونم انشالله هر جا که هستی خوب و خوش باشی😘😘😘

به امید بهتر شدن آدم ها. 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 

@dorna4756    

سلام همشهری گلم خوبی 

چند روز پیش اومده بودیم شیراز خواهر یخ بودااا یخ. 

جات خالی اومدم آش سبزی شیرازی با نون سنگک خوردم و برگشتم😅😅 موقع خوردن یاد حرفت افتادم. 

خوب و خوش و سرحال باشی قرتی خانم😎 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
منم یه عددمعتاد😒جدیدابخاطرشب بیداریا وخستگیا روزی ۴تاهم شدهاحساس میکنم بخاطرمصرف زیادش بدنم خشک شده ...

اگه شیر خودتو ب نی نی میدی اون قهوه ک میخوری تو شیرت می‌ره دخترت بیشتز بیدار میمونه 🤦🏻‍♀️