2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1391223 بازدید | 77005 پست
چه عالی من همیشه اسم ققنوس رو دوست داشتم

یروز وسط وسط سختی ها وقتی دیگه به آخرش رسیدم 

تو محل کارم گوشه برگه ای نوشتم خدایا من می‌خوام از خاکستر بلند بشم 

میشه کمک کنی ققنوس بشم 

شاید خاکستر من برای یکی دیگه و مشکلاتش گرد و خاک هم نبوده باشه 

شاید برای یکی دیگه ته تباهی بود 

اما خدا کمکم کرد و دقیقا بعد اون روز هرجا خواستم اسم مستعار بنویسم نوشتم ققنوس

ققنوس
یروز وسط وسط سختی ها وقتی دیگه به آخرش رسیدم تو محل کارم گوشه برگه ای نوشتم خدایا من می‌خوام از خاکس ...

من هر کی بیاد پیشم درد دل کنه میگم ناراحت نباش درست میشه 🫠

پسرم امتحانشو رد شده بود خیییلیی ناراحت بود من از اون بیشتر بعد یک روز تا شب دم گوشم ناله میکرد چرا اینجوری شد و فلان 😒🙄😌

منم هی میگفتم اشکال نداره درست میشه😏 اونم لجش گرفته بود میگفت مامان یک درست میشه گرفتی دستت هر کی هر چی میگه همینو میگی😛

این حرفت از فحش بدتره گفتم چی بگم وقتی یک نفر ناراحته  خودش آتيش  گرفته هیزم بریزم تو آتیشش🤔

برای خورشید پس از شبهای طولانی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نارین خدایش خیلیی خسته کننده سالن بچه ی من از اول هفته اونجا نرفته دیشبی تعطیلی بود رفته باهاشون باز ...

ما برادر زاده هام خیلی شیطون نیستن دختر هم هستن دیگه آرومترن فقط خیییلی وراجی میکنن😅

ولییی خانواده پدرشوهر واااااویللللاااااس 

دور هم جم بشیم انگار جنگه 

برمی گردیم سرمون در حال ترکیدنه از سرو صدا 

دستاش که سوخته که هنوز خیلی خوب نیست از دوتا ران پاش هم گرفتن پیوند زدن برای پاش هیچ تکونی نمیتونه ب ...

عزیزم خداسلامتی بده .

انشالله روزای خوب

میشه بدونم چراشوهرتون عمل میکنه پشت سرهم؟؟

من عاشق رنگ مشکی م خوشحالم ک شما هم هستینوقتی مشکی می پوشم خودم ی جوری لذت می برم از تیپ و استایلول ...

منم مشکی می‌پوشم حس بهتری دارم رنگهای دیگه هم شده چند بار خریدم ولی اصلا اون حس رو بهم نمیده 

بچه ها امشب شب لیله الرغایب بود برای رویای عزیز

معصومه مهربون

وهمه کسایی که خوب راهنمایی میکنند

وبرای همه نی نی سایت ها که مشکل دارند 

دعا کردم

التماس دعا دارم زهرام

تو این شب عزیز،از خدای مهربون میخوام،مثل همیشه نگاه محبت آمیزش رو از ما نگیره.به اندازه ی ظرفیتمون ، از خزانه ی غیبش برای همه روزی بفرسته،به دعای هرکسی که داره این متن رو میخونه،تو همین لحظه،نگاه ویژه بندازه و بدونه که ما غیر از خودش تکیه گاهی نداریم....

بچه ها خودم وهمه ی شما رو تواین شب قشنگ،سپردم به خدا که بهترین پناهگاهست

خدا جون ظهور بهترین انسان رو نصیب ما بگردان

خدایا بی نهایت شکرت

بچه ها امشب شب ارزوهاست😊

التماس دعا😘

منم همه تونو دعا کردم🌷

انشالله سال بعد همین موقع ب همه آرزوهای امسالمون برسیم💖

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...