2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1403386 بازدید | 77981 پست
عزیزززم چقد خوبه نگاه پر مهر به مادرت داری خدا حفظ کنه برات دلت تنگ شده مشخصه

فداتشم مهسان جون

باز خوبه خاله مم داره باهاش میره

چون من نگران تنها بودنش بودم

اخه پادرد داره ولی خب مغروره( منم کشیدم بهش😁) 

نمیخاد خودشو از هیچی بندازه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

[QUOTE=366729927]مرسی عزیزم منم یدونه سنگ دارم ۷ میلی دکتر میگفت جای نگرانی نداره مهسان انقد لاغر ...

ن درد ندارم یهویی 

دقیقا این روزا تمام مشکلاتم رو حس میکنم چش خوردم 

شاید مسخره بیاد ولی جدی میگم اینو 

سالیانیست ک من سنگ صبور خودمم ؛)

من از پارسال دامن خریدم روم نمیشد بپوشم الان چند وقته میپوشم.. نگو از مچ پا تا دلت بخواد دارم. به ما ...

دامن خیلی شیکه

باور کن مهسا قسطا نمیذارن به هیچییی فکر کنم

میترسم لباس خریدن یادم بره😱

بچه ها یکی در میون تو پستام گفتم قسط

خودتون ببخشید 😅

اینو الان دیدم مهساناومدم بیرون فکر کنممطمئن نیستم😂مامانم چند روز دیگه میخاد بره کربلاامروز رفتیم ب ...

سفرش بی خطر باشه... به سلامتی. من دو بار در هفته میرم اونجا از صبح میرم تا اخر شب. شوهرم ناهار نیست فقط شام میاد اونجا خیلی خوبه... ادم استراحت میکنه. 

سفرش بی خطر باشه... به سلامتی. من دو بار در هفته میرم اونجا از صبح میرم تا اخر شب. شوهرم ناهار نیست ...

قربونت مهسایی😘😘😘

اره واقعا خوبه

خونه مادربزرگمم نزدیکمون بود

سمت مادری

خیلییی میرفتیم اونجا

الان همه خاطره ها اومد تو ذهنم🥹

چقدر دلم تنگ شد

من چمه؟😂

مطمعن باش کم کم صدای همه درمیاد خب چجوری طاقتشون میاد بشینن بابا دیگه دوتا ظرف و یه سفره کمک کردنه ن ...

اره به احتمال خیلی زیاد بین خودشون در این مورد زیاد حرف زدن ولی برا اینکه چشممون بازتر ازین نشه جلو خودمون اشاره نمیکنن به موضوع

مرغ رو خوب اومدی🤣🤣

حیف نمیخوام بدجنسی کنم والا مینشستم زیر پاشون وزه میکردم که تجدید نظر کنن تو رفتار با اون🤪😜