2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1401480 بازدید | 77810 پست
نفرمیو خاااانمیه مدته به بحثا نمی رسم، زمانی می رسم که دیگه جمع بندی کردید و برنده رو هم اعلام کردید ...

نارین خل و چل و ببین باز از صد صفحه قبل شروع کرده جواب دادن،،،،واقعا متوجه نمیشه خیلی عقبه؟؟؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی موله تبیمن مطمئنم خودش بیشتر اذیت میشهببین پشت پرده برادرشوهرمو پر میکنه( من که تازه اومدم بین ...

وای من خیلی از آدم حسود میترسم،،،،ولی این جاریت و هیچی پیشش نگو چه خطرناکه

چرا تو میگی مظلوم؟؟؟مامانم میگه بابام میگه ی هفته شوهرم خسته میشد نمیتونس بره خونه مامانم سر بزنهباب ...

خب عست دیگه 😅😅

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

دیر گفتیمنم کرمانشاه شمارو میخامچند سال پیش رفتیم یه خاطره خیلییی قشنگ تو ذهنم موندهبا شوهرم تلفنی ص ...

تهرانی عروس هسی وَ😍😍😍😍 امان از چشم بد.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
وای من خیلی از آدم حسود میترسم،،،،ولی این جاریت و هیچی پیشش نگو چه خطرناکه

یه جاهایی فکر میکنم خوبه

ولی واقعا نیست

ولی من یادم میره… این بده

اخه من ذهنیتم راجع به ادما اول مثبته… به سختییی منفی میشه

واقعا باید رو خودم کار کنم

جدی اینبار ندیدم دفعه قبل سریع دیدم که اون تاپیک تگ کردمقربونت عزیز....خدا رو شکر که خوبی. بهتری شدی ...

آره...بهترم ولی قرص کوآموکسی میخورم سرگیجه مییگرم خوابم میگیره خیلی بده همین الان یهو سرم درد گرفته وکلا گیرپاچ کردم🤕🤕🤕پسرمم کوچیکه نمیشه بخوابم

من میدونه تو سایتم از خرفای دیفن مستقل جیران هم براش میگم حتی اینکه با امیدوار و رعدی مشترکیم در داش ...

اعههه🥰🥰

باعث افتخاره

منم تعریف می کنم، شما، مستقل، نارین، جیران و خیلی از بچه هارو می شناسه😁

یه جاهایی فکر میکنم خوبهولی واقعا نیستولی من یادم میره… این بدهاخه من ذهنیتم راجع به ادما اول مثبته… ...

منم همینم همیشه میگم خونواده ی همسرم خیلی خوبن نمیدونم انگار تعریفم از بد یه چیز دیگس....