2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1270987 بازدید | 67615 پست
از اولم دوستت داشته پس دیدی تو فیلما اونا که دعوا میکنن همیشه عاشقترن 😅

الان میگه من بدم میومد هر جا ما پسرا بودیم توام بودی،،،بعد بزرگترا همه من و دوست داشتن چون بابام و دوس داشتن ،،،میگه تو تنها کسی بودی حرفم و گوش نمیدادی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه دیگهکفش پاشنه دار میتونی بپوشی من که اصولا اسپرت میپوشم دلم پاشنه بلند میخواد🥹🥹🥹

نه نمیتونم اختلاف قدیمون کمه با شوهرم 

مگه مجلس بپوشم

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
تبسم گفتی فیلمبردار مجالس بودین چرا شغلتونو عوض کردین کلی پول توشه دوتایی باهم میرین دخترتم کلیپ و . ...

من نبودم شوهرم با داییش بود ،،،اونموقع با داییش میرفت مجرد بود،،،اتفاقا الان داییش میگه بیا ،،،حالا اگه بریم کرمانشاه برا شغل دوم خوبه روش فکر کنه

من نبودم شوهرم با داییش بود ،،،اونموقع با داییش میرفت مجرد بود،،،اتفاقا الان داییش میگه بیا ،،،حالا ...

خودتون تیم تشکیل بدین 

فوقش اولش یکم هرج خرید چندتا دوربین و سیستم ‌...بعدش همون عید چندبرابر سود میکنی 

نه نمیتونم اختلاف قدیمون کمه با شوهرم مگه مجلس بپوشم

من تو عروسی ها میپوشم 

فکر کن به کل تالار اشراف دارم 🤣🤣🤣🤣

هر وقت میریم بیرون مثلا از شوهرم و پسرم فاصله دارم

یه جا می‌ایستم میبینم یکی از اون دور داره دست تکون میده

پسرم میگه مامان ما هیچ وقت تو رو گم نمی‌کنیم 😂😂😂

خودتون تیم تشکیل بدین فوقش اولش یکم هرج خرید چندتا دوربین و سیستم ‌...بعدش همون عید چندبرابر سود میک ...

هنر عکاسی من و دیدی دیروز،🤣🤣شوهرم من و نمیبره طرف ما عروسی زن و مرد قاطی ،،،،مردا مست میکنن

من دوسش داشتم خوشم میومد غرور داشت اما اون خیلی بد برخورد میکرد منم بروز نمیدادم ،،،بعد ۱۵سالگی خیلی ...

تبی وقت کردی حتمااااا ماجرا عشق و عاشقی تون تعریف کن😋

بخصوص که از اول از هم متنفر بودید

من دختر عموم با پسر عمو ام ازدواج کرده(البته یک دونه اش فقط)  ولی دختر عموم به هر طریقی با پسر عمو حرف میزد و براش غذا درست میکرد میبرد😉 اخر هم مخش زد. 

ازدواج فامیلی نزدیک به درد نمیخوره چون از نزدیک دیدمشون...... من و شوهرم فامیلیم ولی دور از طرف مادرشوهر 😉.... ازدواجمون سنتی بود مادرشوهر تو فامیل عروسی منو دید اومد خواستگاری.... تموم شد رفت😅😅

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
من ندیدم تاحالا خداروشکر جلوم اتفاق نیوفتادهولی یادمه بچه بودم زن عموم به مامانم میگفت عموم زدتشکه ب ...

از نظر من انگار ترسناک بود فکر میکردم وای زندایی جونم میره دیگه 

ولی فقط صاحب النگو شد و بقیه دیگه حرفی نزدن ازش اما خب هیچوقت ما فراموش نکردیم اون لحظه رو 

طرف پدریم متاسفانه زن سالاری موج میزنه 

شوهر عمه ام بارها گفته حس میکنم ما شوهر کردیم 

عمه هام همه رییسن 

زنعموهام دوتاشون رییسن 

هله هوله خیلی کم در حد هر دو هفته می خرمکلا کم خوراکه از غذا لذت نمی‌برهخودمم بچگی همین بودم 😉😉😉م ...

پس در اینده مثلا شونزده سالگی یهو رشد میکنه در عرض چندماه

هنر عکاسی من و دیدی دیروز،🤣🤣شوهرم من و نمیبره طرف ما عروسی زن و مرد قاطی ،،،،مردا مست میکنن

تبی جدی فیلمبرداری و عکاسی پول خوبی توشه

شوهرتون هدایت کن بره سمتش 

وووی فکر کن

تبی 

شنبه 

دخترا ،این دستبند و خریدم

یک شنبه،

این انگشتر رو خریدم

دو شنبه 

شوهرم دو تا مراسم رفته دو تا النگو گرفتم

هی میخوای بیای ما رو زخمی کنی

سر سال کل دستت و گردنت پر طلا میشه💋💋💋💋