2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1400671 بازدید | 77682 پست
خانوما شما از اوانو 6 تومن وام رو گرفتین؟کارتش بیاد میتونیم انتقال بدیم؟روش بازپرداختش چطوریه؟

من ک ایران دقم 😄 

شوهرمم واسه یکی کارت کشید اشتباهی یارو مبلغ کشید هزار تومن کشبد 

اون یارو دیگه نیومد بده

مغازه داره از شوهرم شکایت کرد دولت خط شوهرمو برداشت فروخت پول بارو داد واسه خودشم برداشت 😄😏😏😏

حساب شوهرم ی تومن بود سال ۹۶ اونم برداشت دولت دزد 😄

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما نه ولی داییجونم اینا از کله ی سحر۶صبح باروبندیل جمع میکردن ومیزدن بیرون حالا فاصلشون با جنگل؟۵ د ...

۵ دقیقه😅😂

ما دو ساله تو خونه باغ ۱۳ بدر داریم

خیلی بهتره

بعد باصفام هست

جنگل باید دنبال دسشویی باشی😁

آب هست واسه شستشو

البته یه جنگلم که میریم از اقوام جاری نزدیک اونجاست، واسه دسشویی میریم اونجا😅

نهار چی دارید؟؟؟من چی بزارمممممم

من دیروز حبوبات خیس کردم اش بزارم مجلس تایید نکرد منم گفتم در خواب ببینین من غذای سنگین بزارم .عدسی میزارم اختمال زیاد 

ما سه نهار میخوریم زوده الان

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

الهی که حاجت روا بشی مهسان جان🙏

مرسی مستقلم از دعای خیرت 

ان شاالله خبر شادیمو بزارم براتون شمام خوشخال شین بجای اینکه هی از غصه بگم

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

من دیروز حبوبات خیس کردم اش بزارم مجلس تایید نکرد منم گفتم در خواب ببینین من غذای سنگین بزارم .عدسی ...

خونه ما تقی یه چیز میخوره نقی یه چیز میخوره،😐

تازه دارم به شامم فکر میکنم

مرسی عزیزم خدا به یادت باشه که یاد بندگانش هستی منو پارتی بازی دعا کن 😄یه مشکلی دارم بی نهایت بزرگ ...

مطمئن باش مهسان جان اونی که مشکل رو داده راه حلش هم پیش خودشه فقط برای یه سری مشکلات و خواسته ها

میخواد که بیشتر ازش بخواییم و بیستر التماسش کنیم

وگرنه که حلشون و رفعشون براش کاری نداره 

ولی عیب نداره ،ماهم بیشتر نازشو میکشیم، بیشتر التماسش میکنیم ،بیشتر نذر میکنیم،

بلکم دلش به رحم بیاد و یه نگاه به خواسته هامون کنه  

برسه اون لحظه ای که از شوق اشکمون بند نیاد 🥹🥹🥹🥹و بیاییم بنویسیم بالاخره  دیدید شد🤩🤩🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c