2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1183015 بازدید | 60629 پست
مهسان به نظرم هرکسی تو زندگی رسالتی داره. قرار نیس همه دکتر مهندس بشن. شما که ماشالله کدبانو خونه دا ...

فدات شم لطف داری 

نه نمیتونم ماری 

درسته غصه میخورم ولی یجور برام یاداوری گذشته ان 

ببین از سال ۷۰دارم تا هشتاد 

دوستشون دارم 

همیشه میگفتم من ادامه تحصیل میدم 

حالا پسرم میگه مامان بیا بامن بخون باهم کنکور بدیم 🤣🤣دیدی ثبتنام کردم فقط برا دل خودم 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
کاراکاس؟؟؟؟؟شاید اشتباه تایپی بوده،🤣یادم نمیاد

یعنی چی خانوم یادت نمیاد 

پاسخ بده 

رفتم نت رو زیر رو کردم رنگ کاراکاس یافت نکردم بعدشم نیومدی بپرسم کاراکای بود فکر کنم ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودتم نمیدونی چی میخایخدا چجوری بدونه و بهت بده؟کاراکاسکراپواقعا شبیه همنجفتشون با ک شروع میشن

نه من یادمه پافر کراپی رنگ کاراکاس شلوار اسکینی سفید نیم بوت کاراملی بود فکر کنم 

فدات شم لطف داری نه نمیتونم ماری درسته غصه میخورم ولی یجور برام یاداوری گذشته ان ببین از سال ۷۰دارم ...

پدر منم به شدت به تحصیل علاقه داشت

داداشم و بابام با هم امتحان سال اخر دبیرستان میدادن😉😉

من فک کردم همه میدونین کاراکاس چیه که گفتین خوشگل میشه، فقط من نمیدونم رفتم سرچ کردم لاله ی لوستر او ...

افرین من گفتم نکنه رنگ شامپاینه رو لباس 🤣🤣عجب ادمایی هستیم هیچکدوم نگفتیم چیع

ماری من چند بار از خجالت آب شدم دوستامو دیدم شاگرد سوم چهارمای کلاس مثلا رتبه پایینا همه ماما و پزشک ...

بیخیال اصلا اینطوری فکر نکن غصه چرا همین الان هم بخوای میتونی ادامه بدی....من ترم آخر دانشگاه ازدواج کردم اوایل ازدواج تو خونه تدریس خصوصی هم میکردم ولی راضی نبودم وبیخیال شدم بعد قبل بچه دومم باهمسرم صحبت کردم که برم رشته ی دیگه ای بخونم راضی شد وباهم رفتیم دانشگاه یهو گفتم بیخیال ماشین نداریم ومن ماشین شخصی سوار نمیشم( سمت ما اصلا تاکسی نیست تا یه مسیری...منم واقعا از ماشین شخصیا میترسم...گفتم بچه بیاریم....کلا هم دوست داشتم تشکیل خونواده بدم و بچه داشته باشم حتی شغل شوهرمم دوست نداشتم طوری باشه که برام‌وقت کمی داشته باشه ایناخیلی برام مهم بود همیشه میگفتم درامد کم باشه ولی کنار هم باشیم برا هم وقت داشته باشیم...

یه بار دخترداییم زنگ زد یهو!!!!گفت فلانی رو یادته(یکی از دخترای  دانشگامون که یه درسایی رو هم باهم داشتیم) گفتم آره.... گفت دکتری  قبول شده گفتم خب خواسته وقبول شده... باز این سری زنگ زد وای اونو یادته یه شوهری گیرش اومده تووووپ گفتم خوشحالم براش (احتمال دروغگویی وبزرگنماییش زیاده چون اخلاقش همینه) مثلا میخواد منو بچزونه.... تازه اون دختره بنده خدا هم ازنظر تیپ وقیافه هم ازنظر درس و وضع خونواده خیلی پایین بوده وهمین که تونسته خودشو بکشه باالا خیلی عالیه و بشدت جای تحسین داره خب اون راهو انتخاب کرد منم تشکیل زندگی برام مهم بود...

بعد کلا الان که به این سن رسیدم بیشتر پی بردم علاقم به چیه... من عاشق معلمی هستم ولی ازوم بیشتر عاشق اینم تو بازار باشم و طلا فروشی داشته باشم ومزرعه....

هر وقت تونستی شروع کن هرکاری که بهت حال خوب میده😍 درسته گذری حال وهوامون میره سمت گذشته ولی حال کلی ورضایته مهمه....حس مفید بودنه خیلی مهمه...

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
جیران بحث خیلی مفصلیه. تاحدودی باهات موافقم من حتی دکتر طب سنتی هم انچنان قبول ندارم. مخصوصا الان که ...

میشه برنامه غذاییت رو بگی

من سیستم ایمنی بدنم ضعیفه

مشکل جذب دارم

آهن جذب بدنم نمیشه

وایییییییییی یعنی هممون سرچ کردیم🤣🤣🤣🤣🤣 هممون هم یه دور به خودمون گفتیم دمده گفتیم این کی مد شد ...

من هنوز میخوام برم با رنگایی که گفتی برا کفش پز بدم 

خوب شد نرفتم با کاراکاس زخمیشون کنم

منم هنوز چمدونم جمع نکردمعادیهباید خورد خورد کارامونو بکنیمنکردیمم فدای سرمونمهم اینه که پول تو حساب ...

دیروز ۷ خوابیدم تا ۳ صبح امروز ، دوباره یه خورده گوشی بازی کردم و خوابیرم تا ۷

اصن نفهمیدم کی شوهرم اومد🤣

خونمون هم ترکیدس😥

بعضی وقتا به شوهرم میگم بیا بریم کولی کوله گرد بشیم😁 البته واسه اونم باید پول جمع کنیم

اره قشنگ مجلس رو از بی نظمی نجات داد پاییز اینجا اعلام میکنن لطفا کسی برا شاباش و تبریک نیاد بچه هات ...

اینجا هم اعلام میکنن ولی خب من کسیو نداشتم که حواسش باشه به مراسمم الان که گذشت وبرام مهم نیست ولی من با بودن بچه ها تو جشنم کیف کردم الانم فیلمم رو میبینم میگم اااا فلانیه ها چه بزرگ شده😍😁 

زود زود شیر میدادم،، چند شبم دستگاه آوردم خونه.. کم کم خوب شد البته تو 40 روزگی سرما خورد بیمارستان ...

الهی بستری رو خدا برا کسی نیاره

2810