2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1383849 بازدید | 76198 پست
چقدر گرون شدهخواهرم میخواد عمل کنه۵۰ب بالا 😮من ب مامانم رفتم دماغ اوچولو 😌 دخترم شانس همراهش بود ب ...

دکتر خواهرم هزینه اش خوبه و کارشم خیلی خوبه

چند تا از دوستاش پیشش عمل کردن قبلا👌

خب پس کلی جلو افتادی😌 منم به مامانم رفتم و بینیم خوبه یعنی مشکلی باهاش ندارم ولی خواهرم مثل بابام و عمه هام بینی شون دارای قوز شدیده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واااای من بودم تا سالها قهر بودم اینارو میگفتمآره تو منو یادت رفته بود هی زندگی همتون شبیه همیداسمتو ...

اوووووووووووووووووووووه 

کی حال داره؟؟؟ 

ولم کن 😁

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
یعنی عکس العمل یه دختر ترک در برابر چنین خونسردی چی میتونسته باشه؟

والا یادمه خندیدم 😁😁😁😁 

عکس العمل دیگه ای نداشتم 

گفتم میخواستم یکم از نگرانی هام بهت بگم، من خیلی اهداف دارم، قصد داشتم اول به اونا برسم بعد ازدواج کنم،حالا که عقد کردیم دوست دارم قوت قلب بدی به همش میرسم 

خیلی جدی و شیک گفت، چه تضمینی بود اول به اونها میرسیدی بعد ازدواج میکردی به اندازه الانت خوشبخت میشدی؟؟؟؟؟ 😁😁 واقعا جدی گفتا🤣🤣🤣🤣

@ای_داد_بیداد @مامان_سبحان7 عزیزای دلم سالگرد جیک تو جیک شدنتون مبارک👩‍❤️‍💋‍👨👩‍❤️‍💋‍👨👩‍❤️‍� ...

عزیز دلی مهربونم 

ممنونم😍😍😍❤️❤️❤️

بله عزیزم ، من آرزوم بود یکی از مراسم هام شب تولد امام حسن باشه و تاریخ عقدمون شب تولد آقا امام حسن ...

بله منم همینطور 

من کلا با امام حسن ارتباط خوبی دارم😁 

پدرم تولد و شهادتشون نذری میداد 

خودشون هم ۲۸ صفر فوت شدن 

اسمشون هم حسن بود 

منم بعد از پدرم با اینکه خیلی بچه بودم نذاشتم نذری هامون قطع شه. خیلی سالها مخصوصا تو بچگی دست تنها و علیرغم مخالفت ها اسباب نذری برپا کردم.  قسمت شد عقدم هم همون موقع شد. 

مبارکتون باشه به جبرانش یه قرار بزارین و نرین تجدید خاطره میشه

فدات شم مهربون. 

خب بازم یادش میره. بعد مجبورم برای اینکه چک کنم رفته یا نه دوباره خودم برم🤣🤣🤣🤣🤣

خوبه ما خیار خور نیستیم فقط کنار پنیر میارمفک کن شوهرت و بچه ات خیار بخورن تو عین دیووونه و منگلا فق ...

خدا نکشتت 

اگه گذاشتی اون خاطره شوم از یادم بره 

الانم جات خالی رفتم خیار گرفتم😁😁😁😁 

واقعا هم بخاطر خیار مغازه این آقاهه تا اون مغازه رفتم  

دوباره مغازه اول رو ننوشته بودم🤣🤣🤣🤣 

ولی دیگه درمورد خیار هیچ جا حرف نمیزنم