2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1407346 بازدید | 78277 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ترسیدم اونور بگم حمله کنن بهم😐 بگن چراپس اندازمیکنین که گشنه بمونین..خدایی نمی‌دونستم اینقدروسیله تو خونه دارم🤣

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

وسیله منظورم موادغذاییه..

تاحالااین همه صرفه جویی نکرده بودیم البته خداروشکرهمه چی هست تو خونه..

این ماه یدونه عروسی دعوت شدیم پول کادووارایشگاه ولباسم شدپنج حدودا..کمی هم ماشین خرج داشت..

حالا هم  یخچالمون خراب شده..چنتاازلامپامون سوخته..یه وسیله کوچیک چرخگوشتم شکسته..جاروبرقیم دیروز داشتم می‌کشیدم یهوخاموش شد جرات نکردم دوباره امتحان کنم..ماشینمنم حدودا ده تومن خرج داره منواین همه خوشبختی محاله..🥴چی شدکه اینجوری شد🤔

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

ترسیدم اونور بگم حمله کنن بهم😐 بگن چراپس اندازمیکنین که گشنه بمونین..خدایی نمی‌دونستم اینقدروسیله ت ...

می خوای اینجا بهت حمله کنم از یکنواختی دربیاد؟🤣

ولی احتمالا خرید عمده انجام دادین از قبل که براتون کفایت می کنه. خیلی خوبه ، آفرین به مدیریتت که از داشته ها به خوبی استفاده می کنی.

اما یه سوال، تره بار و نون اینا چی؟

وسیله منظورم موادغذاییه..تاحالااین همه صرفه جویی نکرده بودیم البته خداروشکرهمه چی هست تو خونه..این م ...

ما هم این ماه یه عروسی رفتیم، اصلا هم خوش نگذشت😣

و به این نتیجه رسیدم هر وقت سعی می کنیم همه چیز رو تحت کنترل قرار بدیم، یه خرجایی پیش میاد که واقعا آدم توش می مونه

ماشینم که گل سر سبد خرجاااست😏

از پاییز تا الان گمونم ۳۰ تومن خرجش کردیم... همه هم موارد مصرفی بودن

کاملا درکت می کنم

می خوای اینجا بهت حمله کنم از یکنواختی دربیاد؟🤣ولی احتمالا خرید عمده انجام دادین از قبل که براتون ک ...

🤣🤣🤣

تازه تولدم گرفتم واسه دخترم،😅

نه گلم عمده نبودولی عادت داشتم ازاول هرچی که میخریدیم یکمی شوقبل استفاده برمیداشتم الان هموناکارموراه میندازه..مثلاً برنج که میخریم بیست پیمانه برمی‌دارم..حبوبات یه پیمانه ووو..

نونم دوبسته اول ماه خریدیم توش شصت تاست ..نصفش مونده میرسونه ماروراحت تااخرماه..پیازوسیب زمینی واینام که ازماه قبل داریم..تره بار اول ماه خریدیم کمی هست ازشون ..میوه هم خواهرم ازدرخنای حیاطشون داده هموناکافیه تاده روز..هنوزکه کم نیاوردیم اگه بیاریم پس انداز هست از اون برمی‌داریم..

یکم بخندید

یه آقایی تو مترو همینطوری داشت با خودش غر می‌زد که:
مردم همه شدن امیرکبیر
داشتم فکر می‌کردم لابد ملت فاز اندیشمند گرفتن که در ادامه فرمود
می‌ترسن برن حموم کشته شن :)))))

😄😄😄

ما هم این ماه یه عروسی رفتیم، اصلا هم خوش نگذشت😣و به این نتیجه رسیدم هر وقت سعی می کنیم همه چیز رو ...

نه خداروشکربه من خوش گذشت🥰..البته کارت یه روز قبل عروسی بدستمون رسید ..شانس آوردم لباس پیداکردم باتخفیف پنجاه درصدخریدم دوونیم 🥳

اره ماشین خسته امون کرده..🥺

وسیله منظورم موادغذاییه..تاحالااین همه صرفه جویی نکرده بودیم البته خداروشکرهمه چی هست تو خونه..این م ...

وایییی😂😑

•۱۴۰۴دانشجوپرستار👩🏻‍⚕️✈️زودترازمَن بمیر،یک کم‌ زودترازمَن تا،توآنی نباشی که مجبوراست راه خانه راتنهابرگردد...!👩🏻‍🦱❤• 

من اگه بودم سکته میکردم😂😑

خدا نکنه🤣🥰

نمیدونم چرانکردم تاحالا..خیالم راحته تاحقوق چیزی نمونده.. تاالان گذشته ازاین به بعدم میگزره🤣

🤣🤣🤣تازه تولدم گرفتم واسه دخترم،😅نه گلم عمده نبودولی عادت داشتم ازاول هرچی که میخریدیم یکمی شوقبل ...

چقدر جالب👌

آفرین به مدیریتت

پس از همون روش یه کم کنار گذاشتن معصومه استفاده کردی.

خدا به خواهرتون برکت بده، منم عاشق میوه های طبیعی و سم و کود نخورده باغیم

هر چند کج و کوله و ریز باشن، انگار طعم واقعی همون میوه رو می دن.

الان سال هاست ما هویج می خریم اما به نظرم طعم واقعی هویج نمیده... قدیما که تو باغ خودشون می کاشتن پدر بزرگم اینا، واقعا خوشمزه و لذیذ بود

هر چند کوچولو بودن و به اندازه هویجای بازار نارنجی نمی شدن.