2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1411251 بازدید | 78587 پست
سلام دوستان من دو کیلو فلفل دلمه قرمز و زرد دارم .اهل فست فود و پیتزا و این‌چیزها هم اصلا نیستیمچکار ...

میتونی سرخ کنی با گوشت چرخی وپیاز همه رو مخلوط کنید ورب بزنید یه خورشت خوشمزه

یکی هم با سینه مرغ ریش ریش شده ویکم هم قارچ وفلفل همه رو مخلوط ومیکنی ویکم هم زعفران بزن بعد اینکه برنج رو کشیدی تو دیس بده رو برنج با مواد کامل روی برنج رو بپوشون شد یه غذا 

نوش جان

سلام دوستان خوبید

امروزازصبح جومتشنج خانواده همسرم منم گرفته

برادرا خواهرا باهم دعواکردن ازهم طلبکارن هرطرف حق روبه خودش میده بعدمیان به من زنگ میزنن هرطرف سازخودشومیزنه اصلابزرگی کوچیکی توشون نیست چون پدرخانواده ضعیفه خیلی ضعیف

منم مجبورم جوابشون بدم هی تاییدکنم اره راست میگی حق باتوعه

این وسط یه جاری به شدت ترسناکم دارم خدانکنه حرف دربیاره برای کسی بدبختش میکنه

خوب شناختمش این چندسال فقط فاصله اموحفظ کردم ازش

خیییلی خیلی جو خانواده بده هیچ کدومم عاقلانه فکرنمیکنن حرف نمیزنن

امروز چندنفرشون زنگ زده به من گله وناله ونفرین اونیکی 

حالامطمئنم برای منم حرف درمیارن ها

ولی من حرفی نمیبرم نمیارم فقط میگم اره راست میگی ونهایت دوتا موعظه کنم ازسردلسوزی

اماواقعا امروزحالموخراب کردن دلمم میسوزه براشون 

نیازبه دلداریتون دارممم☹️☹️☹️☹️☹️☹️

ازطرفیم نمیخوام رابطموباهاشون قطع کنم چون شوهرم خانوادشودوست داره

خودمم موندم

این مدل رابطه منواذیت میکنه خیلی

چه کنم😪

الهی ربی ومن لی غیرک💖

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام دوستان خوبیدامروزازصبح جومتشنج خانواده همسرم منم گرفتهبرادرا خواهرا باهم دعواکردن ازهم طلبکارن ...

سلام آگرین 

جات بودم برا آرامش خودم و اینکه حرف در نیارن 

اصلا جواب نمیدادم راحت بی دردسر😎

خانواده شوهر...... حتی خوب و عسل و مویز هم براشون باشی میگن ناخالصی داره آب شکر قاطی خودش کرده😅😅

بهترین راه کنار کشیدن خودت از این دعوا هست... برای آرامش خودت و اینکه بعدها آدم بده نشی✌🏻

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 

@مامان_سبحان7    

سلام دوست مهربون و خوبم

زیارتت قبول باشه 

و انشاالله که سفر خوبی بوده و حسابی انرژی و آرامش حرم آقا امام رضا که وصف ناشدنی هست رو به دست آورده باشی و پر انرژی با سه قلو های گلت سر و گله بزنی😅😅

@مامان_سبحان7 سلام دوست مهربون و خوبمزیارتت قبول باشه و انشاالله که سفر خوبی بوده و حسابی انرژی و آ ...

سلام نازی جون ، خیلی ممنونم دوست خوبم سلامت باشی ، واقعا سفر خوبی بود دیشب رسیدیم خونه .

ان شا الله قسمت و روزی خودت باشه عزیزم به زودی . 😍😍😍😍🌹🌹🌹🌹

سلام نازی جون ، خیلی ممنونم دوست خوبم سلامت باشی ، واقعا سفر خوبی بود دیشب رسیدیم خونه .ان شا الله ق ...

انشاالله به امید خدا🙏🏻🙏🏻

خدا رو شکر به سلامتی و دل خوش🌹💐💐

پیامت هر وقت میبینم یا لایک یادم اون پستت میاد که سه قل دنبالم راه میفته 😍😍😍

خدا حفظشون کنه 🙏🏻

سلام دوستان خوبیدامروزازصبح جومتشنج خانواده همسرم منم گرفتهبرادرا خواهرا باهم دعواکردن ازهم طلبکارن ...

اصلا جواب تلفن هاشون رو نده اون تایمی که میدونی میخوان از بقیه بگن.

امان از اون جاری ترسناکه.منم یکی دارم

جاری سومی باردار بود بعد چندین سال .تحت نظر دکتر نازایی باردار شد 

بعد جاری ترسناکه اسم دکترش رو به من گفت،گفتم اینکه دکتر آی وی اف هست.مگه خودش باردار نشده؟

دیگه نگم براتوووون.زنگ زده بود همه جاااااااا گفته بود من گفتم جاری سومی بچه کاشته. جاری هم ناراحت پیغام داده بود به مادرشوهر و.... 

دیگه خودم جلو شوهرم زنگ زدم به جاری بارداره گفتم بابا من سوال کردم اصلا به حال من چه فرقی داره و اون بچه سقط شد .الان بارداره و من اصلا تبریک هم نگفتم

این اولین حرف من و جاری ترسناکه توی این هفت سال زندگیم بود.و شد آخرین حرف 

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر  

سلام دوستان شبتون بخیر. یه سوال دارم ازتون چون کسی رو ندارم که در این مورد راهنماییم کنه. 

من این ماه اقدام کردم واسه بارداری دو شب حوالی تخمک گذاری. از ۴ روز پیش دل درد های پریود اومد سراغم که مطمئن شدم قراره پریود شم. امروز روز پریودم بود که نشدم یه ساعت پیش رفتم یه بی بی چک گرفتم و سریع یه خط کم رنگ افتاد. 

میخوام اگه ممکنه عکسشو بزارم راهنماییم کنید

خدایا پشت و پناهم باش💕❤
سلام دوستان شبتون بخیر. یه سوال دارم ازتون چون کسی رو ندارم که در این مورد راهنماییم کنه. من این ماه ...

با چشم واضح تر از عکس دیده میشه. فعلا نمیخوام به مامانم نشون بدم تا بعد از آزمایش و جواب قطعی سوپرایزش کنم فقط میخوام بدونم اگه ۸۰ ٪ مثبته بیشتر رعایت کنم. دیروز هم آلبالو پلو پختم با زعفرون غلیظ🥲😂

خدایا پشت و پناهم باش💕❤
با چشم واضح تر از عکس دیده میشه. فعلا نمیخوام به مامانم نشون بدم تا بعد از آزمایش و جواب قطعی سوپرای ...

هفته دیگه قطره اول ادرار رو بریزی یهو دوتا خط قرمز پررنگ میبینی

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر