2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1411271 بازدید | 78590 پست
مامان جان منم دعا کن خواهش میکنم ♥️♥️بطلبه ک خیلی حاجت دارم 🥲🥲 بگو امسال همه چی خوب پیش بره برامون ...

چشم عاطفه جان دعاگوی شما هستم و پیغامت رو به امام رضا جانم میرسونم . ان شا الله که حاجتت برآورده به خیر بشه عزیزم .😍😍😍😍🌹🌹🌹🌹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام کسی هست کرمانشاه باشه دکتر خوبی رفته برای تنبلی باردارشده باشه 

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...
سلام کسی هست کرمانشاه باشه دکتر خوبی رفته برای تنبلی باردارشده باشه

سلام دکتر فرزانه چوپ ساز یکی از بهترین هاست تو کرمانشاه 

فکنم تهرانم مطب داره 

سالیانیست ک من سنگ صبور خودمم ؛)

سلام دکتر فرزانه چوپ ساز یکی از بهترین هاست تو کرمانشاه فکنم تهرانم مطب داره

شما پیشش رفتی نتیجه گرفتی

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...
من ن ولی خیلی ها رفتن از فامیل هامون نتیجه دیدن ما برا ی استان دیگه ایم ولی میومدن کرمانشاه برا درما ...

اهان مرسی گلم.دعا کن نتیجه بگیرم 

@مامان_سبحان7 سلام مامان سبحان جون وام پیش درامد بگیرم یکهفته بذارم حسابم سکه جمع کنم ارزش داره؟به ...

سلام عزیزم خوب به هر حال برای یک هفته خوب هست میتونید تعدادی سکه بگیرید .

به ازای هر ۱۰۰ هزار تومان روزانه ۱ سکه میشه گرفت .