2777
2789
عنوان

بهم گفت تو هوا هم بخوری چاق میشی هفت کیلو پنج کیلو اضافه ام

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 50 پست
خب روزی چندکیلو شیرینی وغذا خوردن که هنر نیس تهش دراینده همش میشه مریضی وبیماری  خدایی نکرده. ...

وا گفتم گذاشتم کنار و این روند فقط یکسال بود چون در حال یادگیری کلی شیرنی و غذای جدید بودم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آدمایی که از خوشون تعریفمی کنن دارن عقده های درونیشون رو نشون میدن جدی نگیر  ولی کلا تناسب وزن ...

آره به فکرش هستم عزیزدلم .

ولی خب دو تا نی نی داشتم طبیعی هست نسبت به مجردیم اضافه کنم ولی خب الان رعایت میکنم و پنج کیلو دیگه نرمالم

ببین دقیقا اینا هم اصلا نمیتونن چیزی بخورن یکسره دل دردن و اشتها ندارن حالشون بد میشه یه بارم گفت بع ...

برات مهم نباشه مردم همیشه ی حرف واسه گفتن دارن من الان باردارم تازه ۶۴ کیلو شدم خواهر شوهرم ۸۵ کیلوعه اونروز خودشو با من یکی میکرد میگفت من فلان جام از تو لاغر تره فلانه گفتم خدای اعتماد بنفس تو الان ۲۰ کیلو چاق تر از منی تازه باردارم نیستی چجوری از من لاغرتری قدمونم یکیه

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
برات مهم نباشه مردم همیشه ی حرف واسه گفتن دارن من الان باردارم تازه ۶۴ کیلو شدم خواهر شوهرم ۸۵ کیلوع ...

😁😁😁😁دقیقا یکی از همسایه ها میگه مث همیم .

بعد دیدم بیست کیلو بیشتره 😑😑😑🥴

😁😁😁😁دقیقا یکی از همسایه ها میگه مث همیم . بعد دیدم بیست کیلو بیشتره 😑😑😑🥴

😂😂من خودم هم چاقیو تجربه داشتم همم لاغر کردم وقتی چاق بودم ملت یمدل حرف داشتن واسه گفتن وقتیم لاغر شدم میگفتن سرت بزرگ مونده بدنت فلان شده  الان اصلا برام مهم نیست اگرم رژیم یا ورزش میکنم فقط برای سلامتی خودمه ن حرف مردم 

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
آره به فکرش هستم عزیزدلم . ولی خب دو تا نی نی داشتم طبیعی هست نسبت به مجردیم اضافه کنم ولی خب الان ...

من خودمم اضافه وزن دارم  دو تابچه آوردم بعد بچه دومم خیلی خوب لاغر شدم ام امان از این کرونا 

اوایل کرونا هی می گفتن زینک بخورین فلان تقویتی بخورین همشم دورکاری بودیم همچین اشتهام زیاد شد و خوردم که اضافه وزن گرفتم

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

دارم میگم زمانی که 50 کیلو بودم هم 12 کیلو کمتر از الان میگفت چاقی و بعد زایمان کمرت لا میخوره 😑😑😑چرا اصلا آدم باید این حرفا رو بزنه . همین الان مربیم میگه نرمالم