2777
2789
عنوان

کنکوریای۱۴۰۲ منتظر بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 88 پست
شاید نتش ضعیفه....

👍👍آره بستم تموم شده بود هات اسپات کردم اومدم

برای اهدافم دعاکنید یا انرژی مثبت بفرستین لطفااا  ۱)جوش هام از بین برن ۲) ۱۰ کیلو کم کنم  ۳)عمل چشم بکنم ۴) به نسخه ی مد نظر خودم از نظر شخصیتی خیلی نزدی ک بشم  ۵)نفر سوم کلاسمون بشم امسال

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه های کنکوری به اندازه کافی استرس دارن لطفا با این تاپیکای چرتت استرس و هیجانشونو بیشتر نکن 

خودم کنکوریم بعدش کجای تاپیک استرسی بودش؟😑

برای اهدافم دعاکنید یا انرژی مثبت بفرستین لطفااا  ۱)جوش هام از بین برن ۲) ۱۰ کیلو کم کنم  ۳)عمل چشم بکنم ۴) به نسخه ی مد نظر خودم از نظر شخصیتی خیلی نزدی ک بشم  ۵)نفر سوم کلاسمون بشم امسال

💔😂  پشمام ریخ گفتم چی شده

اره خیلی مهم شاید نباشه ولی مثل یه شکه خ

اره خیلی مهم شاید نباشه ولی مثل یه شکه خ

Shoke*

بچه ها اگ کسی همون اوایل رتبه کنکورشو دید بیاد اینحا بگه لطفا بقیه هم مطلع بشیم سریع ببینیم و به بسته شدن سایت سنجش نخوریمممممممممممممممممممممممممممممممممم

سلام بنظرتون میتونم ریاضی بخونم کنکور تجربی بدم اخه داریم نقل مکان میکنیم نزدیک ترین مدرسه اونجا ظرفیت تجربی پر شده فقط ریاضی مونده اونم ۲ نفر به همین دلیل من ریاضی ثبت نام کردم بنظرتون ممکنه بتونم کنکور تجربی بدم

کاربری دست دونفره
بچه ها اگ کسی همون اوایل رتبه کنکورشو دید بیاد اینحا بگه لطفا بقیه هم مطلع بشیم سریع ببینیم و به بست ...

عزیزم خواهر من رشته اش تجربی بود 

کنکور انسانی داد 

ایجاد سوابق کرد و همه ی امتحان نهایی های انسانی رو داد و معدلش ۱۶ شد،

ولی چون دیپلمش ۱۴۰۰ بوده بهش تراز ۴۸۰۰ دادن، در حالی ک تجربی ک شرکت نکرده تراز ۶۰۰۰ داده بهش 

الان ممکنه چون ترمیم کرده و امتحان نهایی های انسانی رو شرکت کرده رو تراز کلش تاثیر داشته باشه؟

خالق تو را شاد آفرید، آزادِ آزاد آفرید ✌️🕊️
من درست اطلاع ندارم من اگه جای خواهرتون بودم احتمالا اعتراض میزدم (اگه میخواین اعتراض بزنید خوب فکر ...

اعتراض ک زده ولی اصلا ب اعتراض ها امید ندارم

من درست اطلاع ندارم من اگه جای خواهرتون بودم احتمالا اعتراض میزدم (اگه میخواین اعتراض بزنید خوب فکر ...

معدل ۱۶ های امسال ترازشون بالا ۶ هزار شده 

خواهرم ک با همینا امتحان داده چرا آخه ۴۰۰۰

خواهرم هنرستان فنی میخونه ولی میخواد  کنکور انسانی بده 

سال بعد میخواد ترمیم بزنه اما یه ترسی تو دلش راه افتاده چون خیلی ها که تغییر رشته بودن تراز معدلش منفی شده (مشکل سازمان سنجش هست )؟ 😔

یک ساله داره سخت تلاش میکنه 

🧚‍♂️🧚‍♂️آدم فقیر مرگ بر آن واجب می‌شود مانند من  🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️