حالا ک همه منتظر نتایج هستیم بیاین برای هم بهترینارو ارزو کنیم دعا کنید ترازم بعد اعتراض اونی ک میخوام بشه لطفاااا
پربازدیدش کنید ک کنکوریای بیشتری بیان و هر کی سوالی داشت این جا بزاره بقیه راهنماییش کنن
برای اهدافم دعاکنید یا انرژی مثبت بفرستین لطفااا ۱)جوش هام از بین برن ۲) ۱۰ کیلو کم کنم ۳)عمل چشم بکنم ۴) به نسخه ی مد نظر خودم از نظر شخصیتی خیلی نزدی ک بشم ۵)نفر سوم کلاسمون بشم امسال
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
۱۸ سالمه🧚♀️گاهی ک حوصلم سر میره میام اینجا چون با کسی در ارتباط نیستم✌کتابای روانشناسی خیلی دوس دارم عااااااااشق بحثای درسی و انگیزشیم🥰امسال کنکور دادم ۱۴۰۲ و قراره مهندس موفقی بشم😁 منو تو بحثای روانشناسی تگ کنیدددددد😍🤝❤سنم رو گفتم چون لازمه اینجا بگیم ک وقتی نظر بدیم طرف مقابل بدونه واقعا یه بچه اینجا نظر میده یا ن 🤷♀️🍇
۱۸ سالمه🧚♀️گاهی ک حوصلم سر میره میام اینجا چون با کسی در ارتباط نیستم✌کتابای روانشناسی خیلی دوس دارم عااااااااشق بحثای درسی و انگیزشیم🥰امسال کنکور دادم ۱۴۰۲ و قراره مهندس موفقی بشم😁 منو تو بحثای روانشناسی تگ کنیدددددد😍🤝❤سنم رو گفتم چون لازمه اینجا بگیم ک وقتی نظر بدیم طرف مقابل بدونه واقعا یه بچه اینجا نظر میده یا ن 🤷♀️🍇
مثل اینکه امشب یا فرداشب تا نهایتا جمعه رتبه های همه اعلام میشه🫠😱😱
برای اهدافم دعاکنید یا انرژی مثبت بفرستین لطفااا ۱)جوش هام از بین برن ۲) ۱۰ کیلو کم کنم ۳)عمل چشم بکنم ۴) به نسخه ی مد نظر خودم از نظر شخصیتی خیلی نزدی ک بشم ۵)نفر سوم کلاسمون بشم امسال
اگ توی سایت سنجش را می گی فک کنم تا ۲۷ ام مهلت باشه