2777
2789
عنوان

تورو خدا کمکم کنید میخواستم خودمو از ماشین بندازم پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 26 پست

بی انگیزه شدن از کارهای شیطونه ، شیطون درونت رو لعنت کن 

بی انگیزگی رو بزار کنار تمام سعی و تلاشت رو بکن که قبول بشی وقتی درس بخونی وارد دانشگاه بشی انقدر خواستگار خوب پیدا میکنی که اونوقت به حرف الانت میخندی 

تو تلاشت رو بکن من مطمئنم خدا هم کمکت میکنه و موفق ترین خواهی شد امیدتو هیچوقت از دست نده 

شما فقط بیست سالته! تا جایی که من دیدم تو شهرستان ها هم جدیدا دخترا زود ازدواج نمیکنن و ندیدم دختر بیست ساله رو سن بالا بدونن

بنظرم خودت فکر میکنی گذشته آخه بیست سال سنی نیست که!!!

قرار نیست چون همسن و سالات ازدواج کردن فکر کنی سن تو گذشته هر کسی یه قسمت و تقدیری داره 

چله سوره طه واسه ازدواج خیلی خوبه. چله دعای توسل هم حاجت میده به خدا توکل کن انشالله بزودی یه همسر خوب قسمتت میشه

.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو بهترینی  تو سنت کمه و موقعیت های بهتری داری  تو حتی مواقع درس خوندن درگیر حرف مردمی ک ...

اره حین درس خوندن همش میگفتم الان فامیل در موردم چ فکری میکنع حتما میگه این از عالم و آدم عقب مونده 

من افسرده بودم نباید با وضع افسردگی کنکور میدادم 

من ۱۸ سالگی سال اول کنکور خواستند به زور شوهرم بدن به پسر عمم که کارگره   ایستادم نقابل خانواده و کتک هاشون .. رفتم دانشگاه اون رشته مورد علاقم و الان دارم با پسری ازدواج میکنم که خانواده پزشک و خودش میخواد خارج ادامه تحصیل بده ... دختر ناامید نبااااااااااش

اگه فهمیده بودن نمیذاشتن دخترشون از سن و سالش عقب بیوفته و افسرده بشع

وااای دیوونه این چه حرفیه اکثر هم سن وسالای تو الان پشت کنکورن یا سال اول دانشگاهن!

از اونایی که تو ۱۷ ۱۸سالگی ازدواج کردن شما جلوتری مطمئن باش!

الان فکر میکنی زنای متاهل افسرده نیستن؟

افسردگی یه حس درونیه و به تاهل و تجرد ربطی نداره...

انقدر به خودت تلقین نکن عقبی 

برای ازدواج هنوز کلی وقت داری برای درس خوندن و جبران هم وقت داری!

کسایی که تو ۱۸سالگی وارد دانشگاه شدن تضمینی نیست که توی ۲۲ ۲۳سالگی که فارغ والتحصیل شدن برن سرکار ولی تو اگه خودت بخوای سال بعد وارد دانشگاه شدی میتونی کنار درست یه کار خوب هم پیدا کنی بعد یکیو هم کفو خودت پیدا کنی و باهاش ازدواج کنی!

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
من ۱۸ سالگی سال اول کنکور خواستند به زور شوهرم بدن به پسر عمم که کارگره   ایستادم نقابل خانواده ...

تورو خدا ب منم انگیزه بده من هیچوقت نمیتونم کاری کنم ک مخالف نظر دیگران باشه من پیرو بگیه ام بمیر بگن میمیرم 

خیلی بی انگیزم تورو خدا ب منم یاد بده 

تورو خدا ب منم انگیزه بده من هیچوقت نمیتونم کاری کنم ک مخالف نظر دیگران باشه من پیرو بگیه ام بمیر بگ ...

ببین گلم من کاملا درکت میکنم ، شاید این دختر خانم هایی که تو خانواده هایی با عقیده و دید امروزی بزرگ میشن درک نکن 

اما من درکت میکنم چون خانواده من هم به شدت افکار سنتی دارند و مادرم سال کنکورم بود همش میگفت تو دیگ سن ازدواجت گذشته کسی تورو نمیگیره و دختر فلانی شوهر کرد ... ۱۸ سالم بود همون سال کنکورم رو خراب کردم اما سال بعد قسم خوردم که قبول بشم اونم دولتی اونم رشته روانشناسی شهر خودم .. چون میخواستن منو به زور شوهر بدن به پسرعمم میگفتند این عرضه درس خوندن نداره در نمیاد ، منم خوندم با وجود همه تحقیر ها و اذیت ها و ‌‌.. رتبم ۳۰۰۰ شد و قبول شدم رفتم دانشگاه همون هفته اولش پدرمو از دست دادم :( و دو هفته بعد از فوت پدرم این پسر عاشق من شد توی دانشگاه و البته ناگفته نمونه من خودمم دوسش داشتم الان ۲۰ سالمه و نامزد هستیم و رهاااااااااااا شدم خوووووووودایا شکرت

وزنم از بس حرص خوردم ۴۵مونده شب و روزم فکر گذشته ام 

عزیزم پدر همسر من میگه دیگه کاریه که شده

من حتی دیدم ۵۰۰ ۴۰۰ میلیون ضرر کرده ولی غصه نمیخوره میگه دیگه شد دیگه 

بعدش سعی میکنه جبرانش کنه!

الانم گذشته شما گذشته زمین وبه اسمون بدوزی نمیتونی برشگردونی پس به اینده فکر کن و گذشته ارو جبران کن

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...

شما تازه اول زندگیته خودکشی چیه؟
کاریو بکن ک خودت دلت میگه
در اینجور موارد هم حتما از مشاور مشورت بگیر. دیگران که شرایط تو رو ندارن تصمیم بگیرن. اگرم نمیتونی بری پیش مشاور نگران نباش. انقدر سایتای مشاوره آنلاین هستش مثلا درمانکده، دکتر ساینا، اسنپ دکتر تازه میتونی بن تخفیف درمانکده و از سایت تخفیف هات بردارید راحت. اصلا خودتو اذیت نکن. اگرم بحثه پوله میتونی از مشاورای بهزیستی کم بگیری رایگان هستش.