2777
2789
کاش امشب خواب میدمش خدا عزیزاتون براتون نگهداره الهی سالم باشین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خدابیامرزدش آخیییی😢
اعتقادداشتن به خدا کافی نیست ....به خدا باید اعتمادداشته باشی....اعتمادیعنی باوراینکه خدا کاری رو می کنه که درسته💖💖💖💖 این بهارفقط یک اتفاق خوب کم دارد اتفاق خوب زندگی من رخ بده 😍😍😍😍
خدا رحمتش کنه،براش فاتحه خوندم.روحش شاد
دوست عزیزم میشه یه صلوات بفرستی اول واسه سلامتی امام زمان عج بعد من که خدا به این زودی یه بچه سالم بهم بده.شاید واقعا صلوات و دعای تو واسم سرنوشت زندگیم رو عوض کنه پس ساده نگیرش.مرسی
چرافوت شدن عزیزم؟؟
اذان صبح های حیات بخش .... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .
خدا رحمتشون گنه گلم منم درست 112 روز پیش برادر ناکام وجوونمو از دست دادم ....داغ برادرسخته اونم جوون ...انشاالله خدواند یه صبری بهتون بده... من که مادرم شب وروز به عکس برادر بخت برگشته ام میکنه وزارزار گریه میکنه ..انگاری دیروز فوت کرده و داغشو روجیگرمون گذاشت.....
2810