2777
2789
عنوان

پدر وابسته ب دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 35 پست
خب تو خودتو به بچه علاقمند  کن.شاید شوهرت تغییر  کرد

دست خودم نیست دوسش دارم بچمه اما از اینکه شوهرم بهم توجه نمیکنه صد درصد محبتش رو برای دخترمون میذاره ناراحت میشم چون منم ب عنوان یه زن و دختر ومادر نیاز ب توجه ومحبت دارم

خب تو این وضعیت اگه عاقل باشم با روانشناس و مشاور صحبت میکنم عوض اینکه هزارتا نظر مختلف از هزار نفر ...

اصلا متوجه مشکلش نشدی و فقط چسبیدی ب یه جمله ک‌گفته ب دخترم حسودی می‌کنم ،،،،برای یه زن سخته هیچ جایگاهی تو زندگی شوهرش دل شوهرش نداشته باشه ،وقتی ببینی بلده محبت کنه ولی نمیکنه ،دریغ می‌کنه ،وقتی ب زبون میگی ولی میگه ب سلامت،،،،چرا نمیگی آقا با رفتاراش زن رو دیونه کرده ،زن محبت ببینه خونه رو گلستون می‌کنه ،،،

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشخصه اول زندگیته و سیاست نداری عزت نفستم پایینه ناراحت نشی اینارو میگم شوهرت واسه مادرخواهر برادر و ...

زندگی اولم نیست ازدواج مجدد کردم و ۵ساله ازدواج کردم 

شوهرم پول نداره برای دیگران خرج کنه اما هرچیز کوچیک حتی دم دستی ترین چیزا رو برای خانوادش مبخواد

همسرم ۳تا  برادرن و پدرشون ۱۲۰میلیون پول زمین فروخت به اون دوتا داده اما به شوهر من هزارتومنم نداده چیزی نگعت اعتراض نکرد درصورتی ک خودش باقی اورد و به کل خانواده من بدهکاره خرید مایحتاج خونه برامون سخت شده 

ناگفته نماند خیانتم کرده بهم  مرد خونه اروم و بچه اروم میخواد اول باید ب همسرش ارامش بده

خب تقصیر خودته دیگه 

با کسی خیانت کرده چرا موندی زندگی کردی 

یا نمون برو یا حالا ک موندی و تصمیمتو گرفتی بشین مثل آدم زندگیتو بساز و زندگیتو بکن 

یا تحمل کن برو مشاور هم شما هم همسرت یا نمیتونی هم خودتو خلاص کن هم همسرتو هم اون بچه طفل معصومو طلاق بگیر 

دیگه با اینوری یا اونوری 

نمیشه ک عقده هاتو و خیانتاشو سر بچه خالی کنی ک یا کامل ببخش یا نمیتونی جدا شووو 

والا دیگه خودت همچین چیزیو خواستی دیگه خواهر من 

یا قوی ار شو زندگیتو جمع کن با اگه نمیتونی خودتو اذیت نکن دست از سر اون بچه ام بردار خواهشا 

انگار با کتک و فحش همه چی درست میشه😕💔

اصلا متوجه مشکلش نشدی و فقط چسبیدی ب یه جمله ک‌گفته ب دخترم حسودی می‌کنم ،،،،برای یه زن سخته هیچ جای ...

یک نفر پیدا شده ک بفهمه دردم چیه با خوندن نوشته ات ک درکم کردی اشکم در اومد❤️

[QUOTE=305585238]خب تو این وضعیت اگه عاقل باشم با روانشناس و مشاور صحبت میکنم عوض اینکه هزارتا نظر م ...

نه عزیزم من بلد نیستم با کسی ک بچه کتک میزنه درست صحبت کنم 

تنها حرفمم اینه ک مشاوره بهترین راه حل برای زندگیه 

اصلا متوجه مشکلش نشدی و فقط چسبیدی ب یه جمله ک‌گفته ب دخترم حسودی می‌کنم ،،،،برای یه زن سخته هیچ جای ...

عزیزم 

پس مشاور برای چیه؟؟؟ 

نه من میتونم مشکلشو حل کنم نه شمااا 

هر دو طرف مقصرن البته ک خانمم حق داره صد در صد حق داره 

برای همینم هست ک میگم بره پیش مشاور تا درست ترین راه رو نشونش بدن 

و در آخر هر چیم ک باشه من حق ندارم طلافی کمبودی ک از شوهرم حس میشه یا بی محبتی رو یا عقده هامو سر بچه خالی کنم میدونی چقدر برای آینده اون بچه بده؟؟؟

با کتک و فحشایی ک ب بچه داده تا امروز کدوم مشکلش خل شده 

عوض اینکه بگید اره حق داری در ادامش حداقل بگید بچه رو نزن یا با مشاور صحبت کن هم خودت هم همسرت 

نه اینکه همش بهش بگید حق داری خب خودشم میدونه حق داره راه و چاه نشون بدید 

یک نفر پیدا شده ک بفهمه دردم چیه با خوندن نوشته ات ک درکم کردی اشکم در اومد❤️

عزیزم سن اون کاربر یا کمه یا مجرد ،،،پس اهمیت نده،،،ب نظرم بیا یه روش رو امتحان کن  قبل هر کار دیگه ایی،،،اصلا محبت شوهرت رو فراموش کن و خودت بدون توقع تا چند روز ب همسر و دخترت محبت کن از نگاه  تا رسیدگی تا بوس و...اگه هم تیکه انداخت بزن ب بی‌خیالی ،،،خودت رو از نیازمند بودن و این کاسه ایی ک گرفتی جلوت برا محبت آزاد کن،،،ب خدا تو خودت باعث میشی دوبارع گرم بشه اجاق خونتون،،،مگه میشه پدر خوبی باشه با دیدن محبت تو ب دخترت یا برعکس ذوق نکنه؟!!اصلا فکر کن نذر کردی ،،،با امام حسین عهد کن نذر میکنم ده روز بدون توقع غر زدن . انتظار محبت کنم،،ب خدا معجزه‌ میشه ،،شما فقط کمی از هم سرد شدین ،درست میشه 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
لطف کن شما دیگه نظر نده و نمک ب زخم نپاش

حرف حق تلخه آره؟؟

ببین شمام جای خواهر نداشته من 

من دلم نمیاد هم جنس خودم ناراحت باشه برای اینکه حرص میخورم 

نه من نه خانمای دیگه جز درد و دل نمیتونیم برات کاری بکنیم 

اگه زندگیتو دوس داری یا میخوای نگهش داری 

خب با مشاور صحبت کن ببین اصلا چه راه حلی بهت میدن یا کجای زندگیت ایراد داره اونا بهتر از ما میدونن 

خدارو چه دیدی شاید درست شد همه چی(:

مهم قوی بودن شماس هیچ وقت برای هیچ چیز دیر نیست 

اون بچه ام دیگه نزن ❤️

عزیزم  پس مشاور برای چیه؟؟؟  نه من میتونم مشکلشو حل کنم نه شمااا  هر دو طرف مقصرن ...

اولین قدم تو مشاوره درک و بعد گوش دادن ب حرفاش هست و بعد راه حل ،،،خودش ک می‌دونه مشکل داره اومده تاپیک‌ زده از رو ناچاری ،بعد ما باز بگیم تقصیر خودته و...این شد هنر؟! کمک؟!!بعدم لحنتون خوب نبود انگار با تحقیر و قضاوت و حقته وایسادی بالا سرش ،،،فکر کن بی پناهه،،،فکر کن،،تا الان اشتباه کرده الان داره میگه و راه حل مبخاد ،،،بازم ببخشید ❤️

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
کتک نمیزنم عصبی میشم داد میزنم یدونه در کونش میزنم

خب دورت بگردم نباید داد بزنی با همون میترسه و استرس میگیره 

تاوان خطای پدرش و شمارو ک اون نباید بده عزیزم 

خیلیااا حسرت صدای بچه دارن داری قدرشو بدون خدا این نعمتو 

سر شوهر بی فکرت خالی کن البته شمام مقصری اما خب شوهرت بیشتر 

حرف حق تلخه آره؟؟ ببین شمام جای خواهر نداشته من  من دلم نمیاد هم جنس خودم ناراحت باشه برای ای ...

تو مایحتاج روزانه خودم موندم پولشو داشتم میرفتم مشاوره از ادمی مثل شما زخم زبون نخورم

2810