2777
2789
عنوان

پدر وابسته ب دختر

303 بازدید | 35 پست

سلام تورو خدا کمکم کنید زندگیم داره خراب میشه

دخترم ۳سالشه ار روزیکه دنیا اومد شوهرم اصلا منو نمیبینه بهم توجه نمیکنه محبت نمیکنه ۵ساله ازدواج کردیم حتی یکبارم تولدم یاهر مناسبت دیگه برام یا شاخه گل نخریده و همه حقشو میخورن از بس زیادی مهربون دلسوز و ساده هست و شرایط سخت مالی  این رفتاراش نسبت به من باعث شده رو دخترم حساس بشم عصبی بشم فحش بدم بعضی اوقات بزنمش نمیدونم چیکار گنم خیلی دوسش دارم ولی تمام روزامون با جروبحث میگذره خیلی فاصله گرفتیم ازهم چیکارکنم 

۵ درصد توجه ای ک ب دخترمون داره ب من داشته باشه هردومون مریض بودیم برای بچه کمپوت ابمیوه میخرید یه قطره ب من نمیداد و بزور بلندم میکرد پاشم براش شام ناهار درست کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ب دختر خودت که بچس احتیاج ب محبت داره حسادت میکنی؟؟؟اونم مااااادر؟؟

آخر زمان شده دیگه ما خبر نداریم؟؟با این چیزایی ک میبینیم و می شنویم!!!💔

با مشاوره صحبت کن برای بهتر شدن زندگیت 

خودت دلیلشو گفتی تورو یه مادر نا امن و بد میدونه واسه دخترش

و خودش داره میگه ب بچه فحش میدم میزنمش معلومه ک اون بنده خدا باید ب بچه محبت کنه با خودش میگه مادرش ک اینحوریه حداقل من ب ی طفل معصوم ک بچمه محبت کنم و حمایت کنم عوض اینکه خوشحال باشه ی جور تعریف کرد انگار ب ی زن دیگه محبت میکنه 💔🙁

ب دختر خودت که بچس احتیاج ب محبت داره حسادت میکنی؟؟؟اونم مااااادر؟؟ آخر زمان شده دیگه ما خبر نداریم ...

قضاوت نکن وقتی همسرت به بچت بیش از حد توجه کنه و تو رو بطور کل نادید بگیره و در حر کلفت و رفع نیازش ببینه همچین حسی بهت دست میده و متنفر میشی از خودت ک چرا بچه دنیا اوروی

عزیزم خودت باید تغییر کنی خیلی بساز بودی و باهمه چیش ساختی درسته؟

دقیقا مشکل من این بود همه چیزمو گوشی دستمو طلاهام. فروختم براش ماشین و زمین خریدم حتی ب اسمم نزده 😔خرید لباس ک شده ارزو 

و خودش داره میگه ب بچه فحش میدم میزنمش معلومه ک اون بنده خدا باید ب بچه محبت کنه با خودش میگه مادرش ...

ناگفته نماند خیانتم کرده بهم 

مرد خونه اروم و بچه اروم میخواد اول باید ب همسرش ارامش بده

دقیقا مشکل من این بود همه چیزمو گوشی دستمو طلاهام. فروختم براش ماشین و زمین خریدم حتی ب اسمم نزده 😔 ...

عزیزم اون طفل معصوم دخترت گناهی نداره اشتباه مادر من و نکن چون پدرم به من توجه داشت می رفت زیر آب منو پیش پدرم می زد و همیشه خونه جنگ و دعوا بود خودت سعی کن با شوهرت حرف بزنی و خاسته هاتو بگی و مدیریت کنی 

من باردار نیستم تیکر بارداری تاریخی که من به خواستم می رسم
عزیزم اون طفل معصوم دخترت گناهی نداره اشتباه مادر من و نکن چون پدرم به من توجه داشت می رفت زیر آب من ...

حتی خواسته هامو به زبون میارم اما بازم میگه جمع کن برو خونه بابات دخترمو بهم بده همه چی رو بگیر برو😔

قضاوت نکن وقتی همسرت به بچت بیش از حد توجه کنه و تو رو بطور کل نادید بگیره و در حر کلفت و رفع نیازش ...

خب تو این وضعیت اگه عاقل باشم با روانشناس و مشاور صحبت میکنم عوض اینکه هزارتا نظر مختلف از هزار نفر بشنوم((:

حتما ی جای کار از طرف جفتشون میلنگه دیگه جفتشون مقصران 

بچه چ گناهی داره اخه ب پدر بچه اونم دختر بچه بگم بهش انقدر توجه نکن با چرا انقدر بهش توجه میکنی 😑تو ب دخترمون توجه میکنی من حسادت میکنم از بچه و خودم متنفر میشم😕نشد دلیل که آخه 

هر مشکلی ی راه منطقی داره نه اینکه بخواطر اشتباهمون از بقیه متنفر بشیم اونم بچه خودمون 

خودش داره میگه بچه رو فحش میدم بد اخلاقم کتک میزنم 

شما فکر کن شوهرت مثلا بچه رو فحش بده کتک بزنه بد اخلاق باشه چیکار میکنی؟؟میزاری رو سرت اون شوهرو یا بهش بی توجه میشی و فاصله میگیری ازش 

برای اینکه میگم بره مشاور چون جفتشون مقصرن و نمیدونن هنوز اصلا نمیدونن زندگی مشترک چی هست اصلا 

توروخدا اگه بچه داری و زندگی کردن بلد نیستید بچه نیارید اصلا ازدواج نکنید وقتی انقدر خامید بزرگی و درک و شعور ک اخه فقط ب سن نیست ی طفل معصومم بین مشکلات بدبخت میشه  

این چ وضعشه اخه از بچه متنفرم و فلان چیه دیگه آخه💔

[QUOTE=305585238]خب تو این وضعیت اگه عاقل باشم با روانشناس و مشاور صحبت میکنم عوض اینکه هزارتا نظر مختلف از هزار نفر ...[/QUOTE.

کاش بلد بودین بدون قضاوت کردن ادمو راهنمایی کنید یا اگه نمیتونید نظر ندید

2810