2777
2789
عنوان

نظرسنجی اسم برا پسرم🥰

227 بازدید | 8 پست

خانوما بین اسم کایان و آرال کدومش بیشتر به دل میشینه و خوش آواتره و تلفظش بهتره؟؟( هر دوتاشم ریشه ترکی دارن)

تعداد رای : 18
نظرسنجی
کایان
12
66%
آرال
6
33%
کوچکِ رویاییِ من ، تک پسرم، آرالِ قشنگم منو بابایی لحظه شماری میکنیم برا دیدن روی ماهت برا گرفتن دستای کوچولوت...😍 خدایااا شکرت ک ثمره عشق قشنگمونو گذاشتی تو دلمو و مارو به آرزوی پنج سالمون رسوندی😍 خودت محافظش باش و سالمو سلامت بزارش تو بغلم🙏❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معنیشون چیه؟

کایان به معنی رود خروشانی ک از بالای قله جاری میشه، آرال هم اسم یه دریاچه بزرگ و مشهور در ترکستان غربی

کوچکِ رویاییِ من ، تک پسرم، آرالِ قشنگم منو بابایی لحظه شماری میکنیم برا دیدن روی ماهت برا گرفتن دستای کوچولوت...😍 خدایااا شکرت ک ثمره عشق قشنگمونو گذاشتی تو دلمو و مارو به آرزوی پنج سالمون رسوندی😍 خودت محافظش باش و سالمو سلامت بزارش تو بغلم🙏❤️
هیچکدوم بگردی اسمای بهتری هم هست البته نظر خودتون مهمتره من فقط نظر خودمو گفتم

مثلا چه اسمایی؟؟ البته ترکی باشه

کایان بهتره ولی من عاشق اسم رادمان و یاشار هستم

در نهایت تعداد سال های زندگی مهم نیست بلکه میزان زندگی در آن سال ها مهم است. (کسی هستم که تمام زندگیم علم شیمی هست و باهاش عشق می کنم)