2777
2789
عنوان

نظرتون درمورد فرزند سوم چیه مخصوصا کسایی که تجربه دارین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6436 بازدید | 86 پست

وضع مالیتون خوبه، فقط که خورد و خوراک و لباس و مدرسه نیست!!!

فردا این بچه‌ها خرج دانشگاه دارن، ازدواج میخوان بکنن باید حمایت بشن و... روز به روز هم که شرایط اقتصادی مملکت داره داغونتر میشه.

علاوه بر مسائل مالی و حتی وقت برای نیازهای عاطفی و تربیتی، هزار جور نگران آیندشون خواهی بود که این چی شد، اون یکی چی شد... هزار جور دغدغه دارن والدین بچه ها... مخصوصا وقتی که بزرگتر میشن...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینجا همه مخالف بچه آن 

اما من حسرت اینو میخورم چرا توی یه خانواده ۵ یا ۶ نفره نیستم ۸۰ هشتادی ام

رود ذره ای گر ز خاکت به باد، به خون من آن ذره آغشته باد❤️ایرانم❤️خرم آن روز کزین منزل ویران بروم ، راحت جان طلبم وز پی جانان بروم🥲تاریخ انقضای تمام غم های عالم لحظه ی ظهور توست ، یامهدی!   
اینجا همه مخالف بچه آن  اما من حسرت اینو میخورم چرا توی یه خانواده ۵ یا ۶ نفره نیستم ۸۰ هشتادی ...

اخه عزیزم بعضیها به فکر اقتصاد فرزندشون هستن اما بفکر سلامت روان بجه نیستن /به این فکر میکنن که چطوری دو نفری یه بچه بزرگ کنن که سختشون نشه اما به این فکر نمیکنن یه شخص چطور میتوونه در اینده از پدر و مادر پیرش به تنهایی مراقبت کنه /چطور یه بچه با استرسها و غمها و ناراحتیهاش به تنهایی کنار بیاد /

زنان ایرانی با دارا بودن 1.78 فرزند در مکان 146 جدول جهانی قرار می‌گیرند این در حالی است که حتی اسرا ...

مرسی عزیز

مامان ۲ تاپسر شیطون و یه دختر دسته گل خدا جونم مرسی بابت هدیه های قشنگت 💚💚💚 
خانوما خارجیا دقیقا منظورتون کدوم کشوره؟ قانون تک فرزندی چین بعد از چندسال جمع شد چون عواقبش رو توی ...

ممنونم از نظرت دوست عزیز

اگر در حدی وضع مالیت خوبه که پرستار بیست و‌چهارساعته داشته باشند بچه هات چرا که نه😅 

نه دیگه خواهر اونقدرا هم مایه دار نیستیم 😁😁

من یدونه بچه دارم ولی دوست دارم ۳-۴ دیگه بچه داشته باشم. چون خیلی دوست دارم خانواده پر جمعیت باشه و ...

دقیقا دلیل شوهرمم همینه میگه بذار پشت هم باشن دوتا کمه ، چون خانواده شوهرم داداش ها و خواهرها همه پشت هم هستن اصلا هیچ کس رو من مثل اینا ندیدم ،  فکر میکنه در آینده بچه های ماهم اونجوری میشن 

خب گفتی وضع مالیتون اوکیه میتونی یه پرستار بگیری کمکت کنه یا میتونی برای کارای خونه کسی رو بیاری و ...

پرستار که تاحالا نگرفتم دروغ چرا بگم ، ولی وقتی دومی روباردار شدم خونه تکونی  برای کارهای خونه خواستم کمک بیارم ، یه خواهرشوهر دارم بچه نداره یعنی بچه دار نمیشه و نیاز مالی داره خودش بهم پیشنهاد داد هر وقت کمک خواستی به من بگو بیام کمکت هزینه رو هم به خودم بده،  منم هروقت کارم زیاد باشه به اون میگم ، 

خودم ۲ تا دوست دارم اونم به خاطر اینکه بچه تنها نباشه وگرنه یدونرو بیشتر میپسندم با این شرایط که معلوم نیست آینده خودمونم چی بشه فقط از لحاظ مالی نمیگم

آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...!                                           بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱    
پرستار که تاحالا نگرفتم دروغ چرا بگم ، ولی وقتی دومی روباردار شدم خونه تکونی  برای کارهای خونه ...

چه کار خوبی کردی

پس اینجوری خیلی خوبه میتونی بگی بیاد کمکت هم کارت سبک تر بشه هم مورد اعتمادته و بچه رو باخیال راحت بهش میتونی بسپاری هم ثواب میکنی

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛