2777
2789

اول بگم که سعی کردم کلی بنویسم و در کل نمیخوام خیلی ریختو پاش کنم چون سیمونی مامانم میده نمیخوام فشار بیاد.لباس کم میگیرم چون زود بچه رشد میکنه کوچیک میشه به موقعش خودمون میگیریم لباس بیشتر.

لیست لباسها👚

_۳دست لباس خونگی سایز صفر (سرهمی و تیشرت شلوار)

۳دست سایز یک و ۳دست سایز دو.

_شورت و رکابی چند دست

_جوراب و پاپوش

_کلاه شالگردن زمستانی

_کاپشن سرهمی،کاپشن معمولی،سویشرت،یکی دوتا پلیور گرم و شلوار ضخیم.

_کفش

_یکی دو دست لباس رسمی

_لباس بیمارستان(کلاه،دستکش،جوراب،سرهمی)

لوازم بهداشتی و غیره🍼

_حوله تن پوش،حوله معمولی،حوله دست و صورت،مشمبا تعویض کودک،مشمبا زیرانداز خواب،کهنه،وان،ناخنگیر،برس سر،فین گیر،پستونک،شیشه شیر،دندونگیر

شامپو سر و بدن،لوسیون بدن بعد حمام،گوش پاکن،ضدآفتاب،پودر بچه،کرم سوختگی،صابون لباس،دستمال مرطوب،پوشک،لیف،تب سنج

ظروف🍽️

_قابلمه و ماهی تابه ،فلاکس،سرویس غذاخوری(قاشق چنگال بشقاب لیوان)

سرویس خواب🛏️

_تخت و تشک،کمد،ویترین،دراور

_روتختی،پتو،رخت خواب مسافرتی،رخت خواب خانه

_کالسکه،ساک

فرش و اسباب بازی

لطفا بگید اگه چیزی جا انداختم ک نیازه.

کرییر و روروئک فلا نمیخوام بگیرم

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🥺❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه فکرنکنم چیزی کم باشه همه رو نوشتی دیگه

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
از من مادر بپرسی زیادم هست 😂حتی چند تا چیز داخلش الکی هست که به جاش کریر خیلی مفید هست خیییلی ..کری ...

چیا بنظرتون زیاده و استفاده نمیشه؟!

من بارداری اولمه چیز زیادی نمیدونم

کریر که کلا نگیر کالسکه هم ازین یه تیکه ها بگیر دوتیکه نگیر وانم لازم نمیشه فقط جا میگیره من لگن بزرگ داشتم توهمون میشستمش فین گیرم فک نکنم لازم بشه منکه اصلا استفاده نکردم

ببین برای لباس اینا رو که میگم بگیر. ازین جعبه ای ها، ست بیمارستانی ها نگیر. اصلا به درد نمیخوره.

برای نوزادی تا ۳ ماهگی. سه تیکه استفاده ی ضروری هست. رکابی زیر دکمه دار، آستین بلند جلودکمه دار، شلوار. کلاه و جوراب هم تا ۴۰ روزگی

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
ولا سه تا بچه بچه دارم برا سه تاشون سر جمع اینقدر خرید نکردم

بنظرتون چیا بدون استفاده میمونه و نخرم بهتره؟!

من بارداری اولمه خیلی اطلاعات ندارم

میخوام چیزایی ک الکیه و استفاده نمیشه نخرم

کریر که کلا نگیر کالسکه هم ازین یه تیکه ها بگیر دوتیکه نگیر وانم لازم نمیشه فقط جا میگیره من لگن بزر ...

ممنونم👌🏻

لباس سایز صفر سه دست زیاده سایز صفر برای بچه زیر سه کیلو هس

کفش هم حساب کن تقریبا یه سالگیش کی میشه مناسب اون فصل صندل یا کتونی بگیر

قنداق سویسی یا کریر بگیر بد نیس لازم میشه 

شلوار بیشتر برای نوزاد استفاده میشه توخونگی بیشتر بگیر

لباس هم سعی کن دکمه دار بگیری راحت بتونی تنش کنی سرهمی زود کوچیک میشه 

لباس زیر دکمه دار هم بگیر

چیا بنظرتون زیاده و استفاده نمیشه؟! من بارداری اولمه چیز زیادی نمیدونم

مثلا ویترین هم گرون هست هم بدرد نخور ...اسباب‌بازی تا شش ماهگی دو تا حغجغه بسته ...رخت خواب مسافرتی روی سرویس که میخوای بگیری هست دیگه اضافه نگیر ...چند تا سیوشرت نمی‌خواد ..پلیور کافیه ..بزا زمستون بشه از ترس سرما خوردگی اصلا بیرون نمیری که این همه کاپشن و اینا بخواد ....ب اونا سخت نگیری ..بجاش پولش بده کریر خیلی مفیده و اینکه حتی پولش بگیر بده سی دی آموزشی برای خودت برای بعد از زایمان ...بخوای نخوای ی افسردگی میگیری همی حالا آموزش ببین 

لباس سایز صفر سه دست زیاده سایز صفر برای بچه زیر سه کیلو هس کفش هم حساب کن تقریبا یه سالگیش کی میشه ...

ممنونم

لباس زیر دکمه چرا نمیدونم چیه🤦🏻‍♀️

مثلا ویترین هم گرون هست هم بدرد نخور ...اسباب‌بازی تا شش ماهگی دو تا حغجغه بسته ...رخت خواب مسافرتی ...

درسته 

ممنون❤️