2777
2789
عنوان

کنکور ۴۰۳ و ناامید شدن من!

| مشاهده متن کامل بحث + 2386 بازدید | 115 پست
ببخشید ولی بی خود اههههههه خب بخونن خودتو جای هیچکی نزار از الان بخون تازه وقت برای دوره هم یه عالمه ...

اگه بخونم اره ولی مشکل شروع کردنشه

میدونی چیه شروع میکنم ۲ روز میخونم ولی روز سوم نمیتونم😭باید عادت کنم ولی نمیشههههههه😭😭

از این ورم‌ خوابم شده قوز بالا قوز پارسال ساعت ۴ ۵ صبح شروع میکردم درس خوندن ولی الان مثل خرس تا ساعت ۱۱ میخوابم البته با عذاب وجدانی که هیچ کار براش نمیکنم

نه تفریح درست حسابی رفتم نه درس درست حسابی خوندم همه چی رو سر خودم حرم کردم خاک توسرم😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم. منم همکلاسی تو ام و همش هم به این فکر میکنم که چجوری شروع کنم واسه خوندن کنکور...  ولی ا ...

مشکل من همون چند روز اولشه که عادت کنم مثل پارسال🤦‍♀️

نمیشه نمیشههههههههه🤦‍♀️😭 میدونی چقدر تلاش کردم ولی نشد؟ میدونی این نصف تابستون که گذشت چقدرش رو برنامه ریزی کرده بودم و گفتم از فردا ولی نشد؟😭😭

عزیزم برنامه ریزی هم داری یا نه؟

به نظر من یه جوری برنامه ریزی کن هم استراحت داشته باشی هم درس بخونی.. جوری نباشه که کلا نخوای درس بخونی و خسته بشی

اینکه میگی الان دیگه نمیتونی صبح زود پاشی از خواب... شبا تا دیر وقت بیداری آیا؟؟ ساعت خوابت سرجاشه مثل قبلا؟

اسی کاش میشد ویس بدم ناخونم تق تق میکنه تایپ میکنم نصف کلمات هم اشتباه می‌نویسم 🥲🤣

عزیزم تو خود منی 

من یازدهم معدلم ۱۹.۷۲بود 

ترازم هم خوب بود تیزهوشان بودم 

از تابستون دوازدهم یه چیزی رو حس کردم 

یه چیز بد 

تمام چیزایی که تو میگی

حاضری هرکاری کنی تا درس نخونی 

تویی که قبلا خیلی درس می‌خواندی با ساعت های بالا الان اصلا تمرکز نداری و به هر چیزی جذب میشی من اصلا تلویزیون دوست نداشتم 

سال کنکورم عاشق تلویزیون شدم😶

و در رابطه با احساساتم 

هر موقع می‌نشستم سر میز طرف چپ قلبم درد میگرفت درد مادی نه درد روحی بود 

اصلا نمیدونستم چرا 

فقط کافی بود بشینم سر میز تا درد شروع بشه افکارم باهام حرف میزدن 

اگ نشه چیی

همه چشمشون به توعه 

اگ کم بیارم

اگ مریض بشم و از درس جا بمونم 

کلی فکر دیگه

اون موقع یعنی الان تو نمیدونستم این چیه ولی بزار الان بگم برات

من گاهی آدمی خودخواه، بی حوصله و البته کمی متزلزل هستم ، اشتباه می کنم ، از کنترل خارج می شوم و کنترل کردنم سخت می شود ؛ اما اگر نتوانید بدترین حالت من را تحمل کنید بی شک شایستگی بهترین حالتم را هم ندارید
خسته ای به نظرم چند روز استراحت کن مغزت رو خالی کن  شروع کن البته منم یکی از ناامید هایی ۱۴ ...

از اول تابستون‌ که فقط تو استراحتم‌ روزی ۳ ساعت درس خوندن هم شد مطالعه؟ خاک تو سرم😭

مشکل من همون چند روز اولشه که عادت کنم مثل پارسال🤦‍♀️ نمیشه نمیشههههههههه🤦‍♀️😭 میدونی چقدر تلاش ...

عین من.. هی امروز و فردا کردم و گفتم از فردا می خونم و اون فردا هرگز نرسید😂 ولی یچیزی خواهرانه بگم بهت.. هرچی امروز و فردا کنی بدتره به خدا... یبار اراده کنیم و بخونیم شاید دوباره به روال قبل برگردیم

کار امروز را به فردا مینداز.. که به فرداهای دگر خواهی سپرد...

نخون پس، اگه فکر میکنی دیره. 

وای نهههههههههههه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بخدا اشک تو چشام جمع شد با کامنتتون‌ من نمیخوام یه دختر وابسته‌ توسری خور باشم دوست دارم زندگی کنم😭😭

هیچچ وقت برای شروع دیر نیس هیچ وقتت همین الان پر قدرت شروع کن ببین نصف بیشتر رتبه برترا مث تو نا انی ...

توروخدا‌ برام دعا کنین بتونم پاشم من فقط اگه پاشم بقیشو میتونم برم همون چندروز اول سخته خیلی سخت هم از لحاظ درس خوندن هم از لحاظ خواب و بیداری😔

وای نهههههههههههه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 بخدا اشک تو چشام جمع شد با کامنتتون‌ من نمیخوام یه دختر و ...

الانم دیر نیست.. هیچ وقت دیر نیست... اراده کن و بخون..شاید اولش یکم سختت باشه  ولی وارد کتاب و درس که بشی عادت میکنی کم کم... تو هدف داری پس انگیزه داری واسه خوندن... بنظرم با مشاورت حرف بزن و مشکلتو بگو... حتما کمکت میکنه واسه خوندن