2777
2789
عنوان

کنکور ۴۰۳ و ناامید شدن من!

2386 بازدید | 115 پست

سلام من کنکوری ۴۰۳ هستم، تا الان دست و پا شکسته یه چیزایی خوندم ولی خب قطعا آماده نیستم از طرفی استرس دارم از الان شروع کنم ببینم میشه واسه پزشکی یا نه🥲 چون ظرفیت پشت کنکور هم ندارم با مشاورمم رودربایستی دارم بگم من مشکل دارم اصلا انگار پشت میز میشینم درس بخونم صندلی خار داره همش بلند میشم؛ من دختر درسخونی بودم پارسال به ثانیه میومدم‌ استراحت بعد میرفتم تو اتاق اما نمیدونم الان که باید بخونم چرا نمیخونم الان چرا حوصلش‌ نیست با همین افکار نصف تابستون از دستم رفت! نمیدونم واقعا چیکار کنم واسه مشاورمم‌ گزارش فیک‌ میفرستم منی که ساعت مطالعه‌م ۱۰ ساعت بود روزانه الان‌ روزی هست که هیچی نمیخونم‌ واقعا خجالت میشکم به مشاورم بگم که گزارش فیک‌ برات می‌فرستادم و این مشکلات رو دارم

معدل یازدهمم ۱۹/۵۵ شد مثلا خانواده خیلی امید دارن با توجه به راضی بودن معلم ها ازم و اینکه پارسال مثل چی درس میخوندم حتی دو رقمی بشم ولی من نمیخونم چه فایده!

اینقد برنامه میچینم‌ اینقد جملات انگیزشی میزنم به در و دیوار اتاق ولی انگار نه انگار

مشاورمم‌ میگه خودت هدفگذاری و برنامه ریزی کن‌ دارم دیوونه‌ میشم دختر درسخون چندوقت‌ پیش که مطمئن بود پزشکی رو شاخشه الان ناامید و درمانده‌ و به بهانه های الکی روزاشو‌ داره هدر میده!

هر راهنمایی یا پیشنهادی دارین ممنون میشم خواهرانه‌ بهم بگین بخدا دارم افسردگی میگیرم😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تنوع بده

می خوای ی مدت برو کتابخونه

در کنار درس خوندن تفریحم داشته باش

باشگاه میتونه کمکت کنه

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

ای بابا آخه چقدر شما تا امیدین من پارسال از اول برج ۷ خوندم روزی نه ساعت الان ترازم ۸۰۰۰ 

تازه الان که مرداده روحیه داشته باش آقا جان هنوز چیزی شروع نشده ک تو بی انگیزه ای

من دهن ندارم 😢                                                                                                  چون سرویس شده برای نام کاربریم 🙃😂خیلیا می‌پرسن چرا اسم کاربریت اینه یک چون میخواستم یه چیزی باشه که وقتی نگاش می‌کنی یکم بخندی حتی در حد یه لبخند ساده و دو یکی کنارم بود و💨منم از اون الهام گرفتم ❤️ میشه برای حاجم یه صلوات بفرستی🌟

میدونی چرا اینجوری شده؟

چون سال پیش با ساعت مطالعه ای که برای بچه های کنکوریه شروع کردی خودتو خسته کردی من ۶ . ۷ تا بچه اینجوری داشتم خودشونو خسته کردن درست زمانی که باید پرقدرت باشن 

اما مهم نیست اشکال نداره 

با هدفگذاری از ۴ ساعت شروع کن به ۸ ساعت برسون دیگه دستت میاد بعدش گوشیم بزار کنار حدس دومم بخاطر اینه که شاید گوشی دستته

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی بی دلیل قبول نمیکنم پیشاپیش عذر میخوام🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪
نمیدونم چنین حسی دارم که نمیشه دوستام همه کل تابستونو‌ خوندن‌ ولی من دارم روزامو‌ الکی هدر دادم😭

ببخشید ولی بی خود اههههههه خب بخونن خودتو جای هیچکی نزار از الان بخون تازه وقت برای دوره هم یه عالمه میاری

من دهن ندارم 😢                                                                                                  چون سرویس شده برای نام کاربریم 🙃😂خیلیا می‌پرسن چرا اسم کاربریت اینه یک چون میخواستم یه چیزی باشه که وقتی نگاش می‌کنی یکم بخندی حتی در حد یه لبخند ساده و دو یکی کنارم بود و💨منم از اون الهام گرفتم ❤️ میشه برای حاجم یه صلوات بفرستی🌟
الان مثلا چرا مياي ني ني سايت؟ اصلا برا چي ميخواي پزشكي بخوني؟

چون دیوونم چون آیندم داره جلوم نابود میشه من همینجوری دارم نگاه میکنم چون میخوام پیش بابام شرمنده شم که با اینکه شغلش‌ آزاده ولی هرکتابی‌ خواستم نه نگفته

عزیزم. منم همکلاسی تو ام و همش هم به این فکر میکنم که چجوری شروع کنم واسه خوندن کنکور...  ولی اینو بدون الانشم دیر نیست ماهی رو هروقت از آب بگیری تازه است... حتما شروع کن به خوندن ولی خودتو اذیت نکن که زده بشی از درس،

ما دخترا اگه بخوایم به چیزی برسیم نشد نداره.. فقط تلاش کن