سلام من کنکوری ۴۰۳ هستم، تا الان دست و پا شکسته یه چیزایی خوندم ولی خب قطعا آماده نیستم از طرفی استرس دارم از الان شروع کنم ببینم میشه واسه پزشکی یا نه🥲 چون ظرفیت پشت کنکور هم ندارم با مشاورمم رودربایستی دارم بگم من مشکل دارم اصلا انگار پشت میز میشینم درس بخونم صندلی خار داره همش بلند میشم؛ من دختر درسخونی بودم پارسال به ثانیه میومدم استراحت بعد میرفتم تو اتاق اما نمیدونم الان که باید بخونم چرا نمیخونم الان چرا حوصلش نیست با همین افکار نصف تابستون از دستم رفت! نمیدونم واقعا چیکار کنم واسه مشاورمم گزارش فیک میفرستم منی که ساعت مطالعهم ۱۰ ساعت بود روزانه الان روزی هست که هیچی نمیخونم واقعا خجالت میشکم به مشاورم بگم که گزارش فیک برات میفرستادم و این مشکلات رو دارم
معدل یازدهمم ۱۹/۵۵ شد مثلا خانواده خیلی امید دارن با توجه به راضی بودن معلم ها ازم و اینکه پارسال مثل چی درس میخوندم حتی دو رقمی بشم ولی من نمیخونم چه فایده!
اینقد برنامه میچینم اینقد جملات انگیزشی میزنم به در و دیوار اتاق ولی انگار نه انگار
مشاورمم میگه خودت هدفگذاری و برنامه ریزی کن دارم دیوونه میشم دختر درسخون چندوقت پیش که مطمئن بود پزشکی رو شاخشه الان ناامید و درمانده و به بهانه های الکی روزاشو داره هدر میده!
هر راهنمایی یا پیشنهادی دارین ممنون میشم خواهرانه بهم بگین بخدا دارم افسردگی میگیرم😔