2777
2789
عنوان

بچها خواستگارم اطلاع نداده شمارشو پاک کنم؟شرایط رو پایین میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1392 بازدید | 102 پست
نمیپرسه چی تنته؟

یاداون کلیپه افتادم پسره به دختره میگفت گجای میگفت روتشک میگفت خب رو تشک چیه میگفت من میگفت خب رو توچیه  میگفت لباس  😂🤭

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه قصدشون جدی بود تماس میگرفتن عزیزم این خاستگار ها که آدم را تو بلا تکلیفی میزارن زیادن منم پارسا ...

حقیقتا بهم برخورده دوست دارم یه چیز بگم ادب بشن

کاربری دست دونفره ))
راه بده  شرایطش بهتره قبول کن  اونا اگه واقعا میخاستن که تند تند کارارو میکردن میترسیدم ...

بنظر من که توی آب نمک خوابوندنش

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

اصلا شما جواب نده شما خواستگاربعدیم راه بده ببین کدام بهتره اگه بعدی بهتر بود پدر یامادرت زنگ بزنن که ما دخترمون یک نفر دیگه امد خواستگاری وجوابشون مثبت بود و گفتم اطلاع بدیم 

مطمعنی نگفتن یک هفته بعد تماس میگیریم 

ولی خانواده یی که عرف کاری رانمیدونن بعدامیخاهی چیکار کنی 

چقدر زود شماره دادی؟

میگم خل و چل هستند انگاری  حس میکنم در حقم یه جورایی مسخره بازی کردند

اره دقیقا 

وبدتر ازهمه پسره حس میکنم هنوز به ثبات شخصیتی نرسیده که تصمیم بگیره

ایت این دختره به دردم میخوره یا نه 

بااتکلیفه 

حتی اگرم دوباره پیداشون شد قبول نکن

پسره بچس؟ چند سالشع؟

حس میکنم منو مسخره کردن عصبانی شدم میخوام تیکه بندازم

شاید اونا مث شما جای دیگه رفتن خاستگازی تااگ مورد بهتر پیداشد اطلاع بدن نشد بگن میاییم نامزدی و...

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
بخدا بهم برخورده دوست دارم یه پیام بدم برینم بهش

نه پیام نده..............بالاخره که اونا پیام میدن...............برین بشون..............الان هیچ عکس العملی نشون نده

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
جواب پیامشو نده یعنی اصلا پیامشو باز نکن. یه چند روز جواب ندی اگر قصد ازدواج داشته باشه خودش زنگ میز ...

اصلا تو دلم بهم برخورده دوست دارم دعوا راه بندازم حس میکنم فکر کردند احمقم دلم راحت نمیشه

کاربری دست دونفره ))
2810