دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
شما شخص دیگه رو راه بده اگه اون اوکی بود به این جواب منفی بده
من ی مطلبی ی جا خوندم نمیدونم چقد درسته از نظر شرعی درست نیست خواستگاری دو نفر همزمان از ی دختر البته هر کی باید ببینه مرجعش چی میگه اینو گفتم شاید استارتر یا دختری براش مهم باشه این موضوع
🍀🍀🍀🍀🍀 یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد 😔😔 ♡این نیز بگذرد♡
جواب پیامشو نده یعنی اصلا پیامشو باز نکن. یه چند روز جواب ندی اگر قصد ازدواج داشته باشه خودش زنگ میزنه خبر میگیره
خواستگار بعدی رو هم بگو بیاد. لازم نیست که اونا بفهمن. شاید این بهتر بود. چیزی هم که بینتون نیست که بگی بهش تعهد قلبی داری و قولی دادی که نخوای خواستگار راه بدی
نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
بعدم اصولا باید اول بیرون همو ببیبنینن حداقل ی ماه در ارتباط باشین بعد اگه خوشتون اومد تازه خانواده ها بیان برا آشنایی و خواستگاری.. ینی شما همینجور یهو ی نفر راه میدین بیاد خواستگاری؟
من ی مطلبی ی جا خوندم نمیدونم چقد درسته از نظر شرعی درست نیست خواستگاری دو نفر همزمان از ی دختر البت ...
نشنیدم تاحالا
من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄